Najbardziej niedoceniany piłkarz??????

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 19:47

Jesli chodzi o Zambrotte to mysle ze nie jest on nie doceniany tylko po prostu nie jest gwiazdą. Chodzi o to ze swietnie wykonuje swoja prace , swietnie gra ale malo go widac po za boiskiem. wg mnie to dobrze ale jest to powod dla ktorego jak sam powiedziales nie jest tak znany. Ale problem czy ktos jest niedoceniany nie polega na tym czy kto spoza kibicow Juve itp potrafi wymienic danego pilkarza. Na swoj format pracują oni sami. Pilkarzem ktory rzeczywiscie jest niedoceniany jest wg mnie Alex. Do czasu jego kontuzji kolana wszyscy wrozyli mu switna kariere. Obecnie od kilku lat nie czytalam w gazecie artykulu w ktorym nie krtytykowano by alexa oraz jego trenera za to ze wpuszcza alexa w 1. skladzie. Co chwile pojawiaja sie artykuly ze alle jest za stary, malo strzela itp itd. Nawet po swietnym wystepie wlochow ze Szwecją gdzie to ALex tworzyl calą gre i byl bardzo mocnym punktem nie rozpisywano sie na ten temat (jesli w ogole cos pozytywnego napisano o grze Del Piero). Ciagle mowie sie alex to nespelniona nadzieja, niezdobyl az tylu istotnych trofeow, ze w jego karierze brakuje kropki nad 'i'. Moze rzeczywicie po kontuzji alex nie odrodzil sie tak jak tego oczekiwano. Ale przeciez od lat gra na swiatowym poziomie nawet jesli trafiaja mu sie slabsze momenty (wdtey zaraz pisze sie ze alle nie powinen grac w 1. sladzie itp). Alle n ie jest pilkarzem ktory strzela mnostwo goli. Ale przeciez kreuje gre, rozgrywa, steruje całą druzyną. Potrafi popisac sie znakomitym dryblingiem, niekonwencjonalnym zagraniem (co u niego najlepsze), rzutem wolnym. Wqrzaja mnie te cale wywody na temat alexa i te ostatnie ze nie bedzie dla niego miejsca w kadrze na WM 2006. Mam nadzieje ze Lippi wie co robi i powola alexa.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 12:36

Jeżeli chodzi o Juve to według mnie najbardziej niedoceniani to Tacchinardi i Zambrotta, nikt w Eurpie nie dostrzega tych zawodników, wszyscy gadają tylko jaki to R.CArlos jest wspaniały, ale według mnie on tylkow ataku jest dobry a w obrnie jest doyć przeciętny, Zambrotta jest groźny i dla obrońców i dla napstników przeciwnej drużyny.
Tacchinardi odwala czarną robotę, ale teraz jest od tego Blasi który również napewno będzie niedoceniany.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 12:52

Według mnie w Juve najbardziej niedoceniany jest gianluca Zambrotta, natomiast na Świece Juan Carlos Valeron, według mnie to świetny piłkarz, ale w depor nie wylansuje sie na gwiazde:)
A Zambrotta jest niedoceniany na swojej pozycji, tylko ten ashley cole z arsenalu, ktory według mnie nie ma co sie równac z Zambro!
FORZA JUVE!!!

ODPOWIEDZ