Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
pewnie bedzie na ZDF bo tam są mecze LM w niemczech pozdroAlexa Del Piero pisze:Znając życie (i tvp) to zamiast Juve-Bayern puszczą Ajax-Maccabimnowomiejsky pisze:Ja bym jednak wolal obejrzec go w TVP.. :? A z tego prostego powodu, ze nigdzie indziej nie mam jak obejrzec :evil: qrde flaq przeciez to jest hit, Liverpool juz raz puscili wiec niech teraz pokaza dla odmiany jakis naprawde dobry mecz.wojtom11 pisze:Cieszy jedynie to, że jestem pewien na 98% że zobacze mecz Bayern-Juventus 8)
Jeśli nie w TVP, to zapewne jakaś niemiecka stacja się pokusi o jego puszczenie, bo na włoskie kanały nie moge liczyć bo niestety je kodują... :?albo mecz galacticos :twisted:
Ciekawa jestem która niemiecka stacja puści Bayern-Juve. Mam nadzieje że RTL bo innej niemieckiej nie mam

Dawniej Virus[Mauro].
- Iver.pk
- Juventino
Dokladnie :!: Mialem taki problem wczoraj jak sie usadowilem otworzylem browarek wlaczam tv a tu :shock: zakodowali!! myslalem ze sie zastrzele :!: musialem ogladac Liverpool ale musze przyznac ze ladnie grali chlopakiJohnny777 pisze:Taaaa...i zakoduje :?Adrian13 pisze:Mecz Juve z ajaxem pokarze na żywo stacja CANALE 5!!!:-D
:!:
Niestety ale zazwyczaj tak jest że eliminacje do CL to jeszcze można obejrzeć ale samą Ligę mistrzów kodują, lub jak kto woli - puszczają z odbiorników naziemnych (i też kodują) Na satelicie pojawi się taki denerwujący napis...: "usługa niedostępna lub zakodowana" :?

- Manifestos
- Juventino
nie wiem co wy za pałki jesteście, ale ja bardzo chętnie obejrzałem mecz bayer-real, no i sie nie zawiodłem. nie wiem czy wy myslicie ze wszyscy powinni byc kibicami juve? i zawsze powineien byc mecz starej damy? tak obiektywnie patrząc, to kogo oprócz nas obchodził mecz z ajaxem? real ma w kraju baaaaaaaaaaardzo duzo kibicow, do tego mozna bylo obejrzec gre krzynówka; ten mecz był musowy. ale dzięki temu obejrzymy może mecz juve:bayern, któy jest wg mnie bardziej ciekawy (gdyby puscili ajax: juve to tego drugiego meczu by nie było). tyle.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Johnny777
- Juventino
A jak zobaczyłem plany TVP na drugą kolejkę to krew mnie zalała znowu..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Wtorek:
Los Galaretos - Roma
Środa:
Chelsea - Porto
:evil:
Wiedziałem że nie ma co liczyć na Juve - Maccabi
ale ja bym puścił we wtorek Monaco - Depor (no nie..najpierw Juve oczywiście, ale jak chodzi o atrakcyjność meczu
), a w środę Milan - Celtic.....Chodzi o to żeby jakaś odmiana była a nie cały czas hiszpańsko - angielska papka :? A w tych meczach co wymieniłem według mnie emocji nie braknie (choć ktoby typował wcześniej że mecz w Leverkusen będzie taaaaaaaaaak atrakcyjny?
)
Wtorek:
Los Galaretos - Roma
Środa:
Chelsea - Porto
Wiedziałem że nie ma co liczyć na Juve - Maccabi

ale ja bym puścił we wtorek Monaco - Depor (no nie..najpierw Juve oczywiście, ale jak chodzi o atrakcyjność meczu

- Andryk
- Juventino
no weług mnie tutaj TVP nie ma co winić, przeciez juve- maccabi to nie bedzie jakis tam arcy ciekawy mecz... Juve wygra z 3-0, a widzów zawsze interesuja spotkania, w których bedzie duzo emocji i... bramek, a ja nie sadze ze maccabi bedzie probowac cos zrobic w tym mecz, bo oni są z góry juz skazani na porażke
a wybór meczy według mnie raczej dobry, chciaz ja i tak zobacZe najpierw co bedzie na polsacie sport, bo tam sa duzo ciekawsze mecze
a wybór meczy według mnie raczej dobry, chciaz ja i tak zobacZe najpierw co bedzie na polsacie sport, bo tam sa duzo ciekawsze mecze
- Wojtom
- Juventino
Heh... :? Cóż poradzic, my o tym nie decydujemy i w najblizszej przyszlosci raczej nie bedziemy.Johnny777 pisze:Wtorek:
Los Galaretos - Roma
Środa:
Chelsea - Porto
Co do meczy, to Chelsea - Porto moze byc bo to bedzie konfrontacja byłego trenera ze swoim byłym klubem, i nie ma sie co ludzic, że Porto wygra, bo Chelsea ich zmiecie moim zdaniem.
A na drugi mecz ( czyt. pierwszy

Co chciałbym dodac, to jest to, że przesledziłem mecze 3 kolejki LM i wynika z tego, że:
Matchday 3 - Tuesday, 19 October
Liverpool 20:45 Deportivo
Monaco 20:45 Olympiacos
Leverkusen 20:45 Roma
Real Madrid 20:45 Dynamo Kyiv
Ajax 20:45 M. Tel-Aviv
Juventus 20:45 Bayern
Fenerbahçe 20:45 Lyon
Sparta 20:45 Man. United
Matchday 3 - Wednesday, 20 October
Panathinaikos 20:45 Arsenal
Rosenborg 20:45 PSV
Milan 20:45 Barcelona
Shakhtar 20:45 Celtic
Anderlecht 20:45 Bremen
Valencia 20:45 Internazionale
Chelsea 20:45 CSKA Moskva
PSG 20:45 Porto
Juve-Bayern i Milan-Barca-najciekawsze mecze nastepnej kolejki !
Jeśli nie puszczą we wtorek Juventus - Bayern, i w środe Milan-Barcelona to naprawde są najgorszą stacją jaka moze być !! Takie bedzie moje zdanie jesli zobacze, że sie napalili golem i puszczają Leverkusen-Roma... :evil:
Mam nadzieje, że nie popełnią tego bledu i zobacze wlasnie w telewizi polskiej Juventus-Bayern, a na deser Milan-Barcelona ! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- x_men_1988
- Juventino
We wtorek 1 pokaże mecz romy z Realoem , tyle że roma najpewnioej bedzie wyrzucona z LM wiec jest nadzieja ze pokaza inny mecz , tylko czy juve ? Na to nawet nie liczmy ! Wdług mnie nie ma sie co dziwc ze pokaza mecze : Roma - Real ( niewiadomo czy sie odbedzie) i Porto - Chealsea bo sa to moim zdaniem najciekawsze mecze .
A co do 3 kolejki to mimo tego ze gramy z Bayernem , nie mzoemy byc pewni ze to nasz mecz pokaza bo jesli Romy nie wyrzuca to moga pokazac mecz Roma - Bayer , poczekamy zobaczymy .
A co do 3 kolejki to mimo tego ze gramy z Bayernem , nie mzoemy byc pewni ze to nasz mecz pokaza bo jesli Romy nie wyrzuca to moga pokazac mecz Roma - Bayer , poczekamy zobaczymy .
- Rafal Tarnacki
- Juventino
Bardzo denerwujaca sytuacja.
Widac ze polskie telewizje (TVP i Polsat) nie doceniaja Juventusu i puszczaja wszystko byle nie nasz Juventus. Puszczaja nawet takie mecze jak Maccabi - Bayern!!!??? W porownaniu z meczem Ajax - Juventus to tamten mecz jest nic.
No ale tak juz jest i tego nie zmienimy.
FORZA JUVE!!!
Widac ze polskie telewizje (TVP i Polsat) nie doceniaja Juventusu i puszczaja wszystko byle nie nasz Juventus. Puszczaja nawet takie mecze jak Maccabi - Bayern!!!??? W porownaniu z meczem Ajax - Juventus to tamten mecz jest nic.
No ale tak juz jest i tego nie zmienimy.
FORZA JUVE!!!
- Yari
- Juventino
Ja jestem ciekaw jednego. Uważam że TVP powinna , tzn MUSI pkazać oba mecze Juventusu z Bayernem. Dlaczego? Ponieważ w porpzednim sezonie w TV byly oba mecz Real-Bayern. Jeśłi TVP postapi inaczej to .... , szkoda że chociaż raz nie moge sobie ulżyć

- DamKam
- Juventino
Tutaj pisze, iz mecz Juventus-Bayern bedzie pokazywany na Sat 1 na zywo:
http://www.sat1.de/sport/championsleagu ... rb/tvinfo/
oby to byla prawda
ja sie ciesze bo mam Sat 1

http://www.sat1.de/sport/championsleagu ... rb/tvinfo/
oby to byla prawda
ja sie ciesze bo mam Sat 1

- PANCIO
- Juventino
[/quote]
DjJuve dobry pomysł tyle że mam cos bardziej lepszego niech jedna osoba napisze taki list i niech każdy na kartce papieru się podpisze i zeskanuje na kompa i niech ten list zosatnie przesłany dajmy ze z np.3000 podpisami.
Co wy na to wtedy może cos ich to ruszy a jeżeli tak zrobimy to rozesłać to jeszcze do innych for o Juve a razem zebrać 5000 podpisów. Jeżeli tak może być to napiszcie
Prosze wypowiedzcie się na ten temat[/quote]
Nie ma szans na zebranie tylu podpisów.
Po pierwsze nie każdy ma dostęp do skanera, a po drugie, patrząc na przebig rywalizacji w "rekinach internetu", to większość oleje sprawę i nie uzbierasz nawet setki podpisów.
No najwyżej, że weźmiesz przykład z posłanki Beger i sam podpiszesz się za resztę osób
DjJuve dobry pomysł tyle że mam cos bardziej lepszego niech jedna osoba napisze taki list i niech każdy na kartce papieru się podpisze i zeskanuje na kompa i niech ten list zosatnie przesłany dajmy ze z np.3000 podpisami.
Co wy na to wtedy może cos ich to ruszy a jeżeli tak zrobimy to rozesłać to jeszcze do innych for o Juve a razem zebrać 5000 podpisów. Jeżeli tak może być to napiszcie
Prosze wypowiedzcie się na ten temat[/quote]
Nie ma szans na zebranie tylu podpisów.
Po pierwsze nie każdy ma dostęp do skanera, a po drugie, patrząc na przebig rywalizacji w "rekinach internetu", to większość oleje sprawę i nie uzbierasz nawet setki podpisów.
No najwyżej, że weźmiesz przykład z posłanki Beger i sam podpiszesz się za resztę osób

- Andryk
- Juventino
zawsze mozna poszukiwać :twisted: Ci co maja skaner moga zrobic np. po10 i wtedy napewno by wyszłoNie ma szans na zebranie tylu podpisów.
Bo ja mam skaner wrazie czego:) i mógłbym sie podisać, czego sie nie robi, zęby ogladać mecze Juve

- Kurt
- Juventino
Nie tyle, żebym często się udzialał na forum, ale jestem na bierząco z wydarzeniami
...
Co do meczu Polsatu Sport to nie miejmy do nich jakiś większych awersji, że póścili mecz Bayeru Leverkusen z Realem Madryt, bo chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że miło było patrzeć jak Galaktyczni przegrywają z powiedzmy sobie klubem nie wiele wyższym poziomem Wiśle Kraków czy Legii Warszawa. To było naprawdę piękne a do tego bramka otwierająca wynik spotkania to strzał Jacka Krzynówka, reprezentanta Polski
.
Oczywiście żałuję, że Juventusu, którego i tak w sezonie zdarzy mi się obejrzeć ze dwa razy nie pokazali w TVP2, gdzie na to liczyłem. Mecz Juventus Turyn : Ajax Amsterdam zapowiadał się na naprawdę widowiskowy mecz i jak zobaczyłem na retransmisji takim rzeczywiście był. Były bodajże 2 poprzeczki (Oby dwie po strzale Van der Vaarta o ile pamiętam), kilka słupków i wręcz fantastyczny strzał Pavela Nedveda. Podobał mi się o mecz o tyle bardziej co jednostronna gra Liverpoolu w meczu z Monaco. W tej kolejce również nie mamy co liczyć, że pokażą "Juve" bo meczu z Maccabi chyba nikt poza nami, kibicami Juve nie będzie chciał oglądać... Pozostaje nam czekać na spotkanie z Bayernem, które może będzie retransmitowane
.

Co do meczu Polsatu Sport to nie miejmy do nich jakiś większych awersji, że póścili mecz Bayeru Leverkusen z Realem Madryt, bo chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że miło było patrzeć jak Galaktyczni przegrywają z powiedzmy sobie klubem nie wiele wyższym poziomem Wiśle Kraków czy Legii Warszawa. To było naprawdę piękne a do tego bramka otwierająca wynik spotkania to strzał Jacka Krzynówka, reprezentanta Polski

Oczywiście żałuję, że Juventusu, którego i tak w sezonie zdarzy mi się obejrzeć ze dwa razy nie pokazali w TVP2, gdzie na to liczyłem. Mecz Juventus Turyn : Ajax Amsterdam zapowiadał się na naprawdę widowiskowy mecz i jak zobaczyłem na retransmisji takim rzeczywiście był. Były bodajże 2 poprzeczki (Oby dwie po strzale Van der Vaarta o ile pamiętam), kilka słupków i wręcz fantastyczny strzał Pavela Nedveda. Podobał mi się o mecz o tyle bardziej co jednostronna gra Liverpoolu w meczu z Monaco. W tej kolejce również nie mamy co liczyć, że pokażą "Juve" bo meczu z Maccabi chyba nikt poza nami, kibicami Juve nie będzie chciał oglądać... Pozostaje nam czekać na spotkanie z Bayernem, które może będzie retransmitowane