Faza grupowa LM
- BiancoNerri_
- Juventino
(Wszystko o meczach w fazie grupowej)
Arsenal 1 - 0 PSV Eindhoven
Panathinaikos 2 - 1 Rosenborg
Shakhtar Donetsk 0 - 1 AC Milan
Celtic 1 - 3 Barcelona (jeszcze leci)
Inter Milan 2 - 0 Werder Bremen
Valencia 2 - 0 Anderlecht
FC Porto 0 - 0 CSKA Moscow
Paris S.G. 0 - 3 Chelsea
Sensacja w Porto to napewno największa niespodzianka tej kolejki. Nie popisał się także Milan, ale są usprawiedliwieni że grali na wyjeździe. Bardzo dobrze Inter, Valencia i Chelsea. PSG było w cieniu dobrze grającej Chelsea. Chociaż i tak nie grali rewelacyjnie to i tak wygrali 3-0. Arsenal i Pana zrobili swoje i prowadzą w swojej grupie. Barca także bardzo dobrze wystartowała.
Arsenal 1 - 0 PSV Eindhoven
Panathinaikos 2 - 1 Rosenborg
Shakhtar Donetsk 0 - 1 AC Milan
Celtic 1 - 3 Barcelona (jeszcze leci)
Inter Milan 2 - 0 Werder Bremen
Valencia 2 - 0 Anderlecht
FC Porto 0 - 0 CSKA Moscow
Paris S.G. 0 - 3 Chelsea
Sensacja w Porto to napewno największa niespodzianka tej kolejki. Nie popisał się także Milan, ale są usprawiedliwieni że grali na wyjeździe. Bardzo dobrze Inter, Valencia i Chelsea. PSG było w cieniu dobrze grającej Chelsea. Chociaż i tak nie grali rewelacyjnie to i tak wygrali 3-0. Arsenal i Pana zrobili swoje i prowadzą w swojej grupie. Barca także bardzo dobrze wystartowała.
- DeeJay
- Juventino
Na pewno najlepiej zaprezentowała się Chelsea. PSG zagrało bardzo słabo, chaotycznie, gubili się wśród szybkich i świetnie przygotowanych fizycznie londyńczykach. Popełniali wiele kiksów, które bezlitośnie starała się wykorzystać Chelsea. Starała - bo pierwszego gola zobaczyliśmy dopiero po 30 minutach gry. Jedynym zawodnikiem w drużynie Paryżan był dla mnie Pierre-Fanfan, który dwoił się i troił w obronie PSG.
W drugim spotkaniu na pewno sensacja. Ale myśle, że każde punkty zdobyte przez CSKA będą tak właśnie traktowane. Mimo wszystko nie wróże im długiej przyszłości w LM.
Inter i Valencia wystartowały bardzo równo. O ile o zwycięstwo Valencii można byłobyć pewnym, to Inter mnie zaskoczył. A może bardziej Werder, gdyż myślałem, że powalczą. Nie wiele mogę teraz jednak powiedzieć, bo nie widziałem meczu. Z końcową opinią poczekam do skrótów z LM. Dodam jedynie, że Vieri może mieć poważne kłopoty z miejsce w składzie. Tym bardziej, jak nie wykorzystuje się karnych...
Milan skromnie, ale zwycięsko. 3 punkty są, więc nikt nie ma im nic do zarzucenia. W mecuz Celtic - Barca na pewno godna odnotowania jest bramka Larssona.
Arsenal podobnie jak Milan nie zbyt okazale. Panathinaikos dosyć łatwo poradził sobie z Norwegami, którzy bramkę zdobyli dopiero w końcówce meczu.
W drugim spotkaniu na pewno sensacja. Ale myśle, że każde punkty zdobyte przez CSKA będą tak właśnie traktowane. Mimo wszystko nie wróże im długiej przyszłości w LM.
Inter i Valencia wystartowały bardzo równo. O ile o zwycięstwo Valencii można byłobyć pewnym, to Inter mnie zaskoczył. A może bardziej Werder, gdyż myślałem, że powalczą. Nie wiele mogę teraz jednak powiedzieć, bo nie widziałem meczu. Z końcową opinią poczekam do skrótów z LM. Dodam jedynie, że Vieri może mieć poważne kłopoty z miejsce w składzie. Tym bardziej, jak nie wykorzystuje się karnych...
Milan skromnie, ale zwycięsko. 3 punkty są, więc nikt nie ma im nic do zarzucenia. W mecuz Celtic - Barca na pewno godna odnotowania jest bramka Larssona.
Arsenal podobnie jak Milan nie zbyt okazale. Panathinaikos dosyć łatwo poradził sobie z Norwegami, którzy bramkę zdobyli dopiero w końcówce meczu.
- Andryk
- Juventino
ja sie zawiodłem na Porto, które tylko zremisowało z CSKA
natomiast Dobre wrazenie zrobiła na mnie Chelsea i barca, które pewnie wygrały swoje spotkania.
szkoda mi chyba najbadziej PSV, który pechowo przegral z arsenalem po golu samobójczym...
Milan tradycyjnie.... 1-0 ....
natomiast Dobre wrazenie zrobiła na mnie Chelsea i barca, które pewnie wygrały swoje spotkania.
szkoda mi chyba najbadziej PSV, który pechowo przegral z arsenalem po golu samobójczym...
Milan tradycyjnie.... 1-0 ....
- Lizard
- Juventino
..chociaż gdyby nie czerwona kartka dla zawodnika Szachtara, to mecz mógłby się skończyć o wiele inaczej. Vukic ośmieszył trzech obrońców Milanu i będąc sam na sam z Didą nie zdołał go pokonać. A mogło być tak pięknie :evil:Milan tradycyjnie.... 1-0 ....
Barcelona grała naprawdę pięknie i porywająco, ale po wyrównującej bramce dla Szkotów dała się bardzo głeboko cofnąć pod pole karne. Ale w pewnym momencie Barca szarżowała na bramkę Celticu raz po raz, a ich przeciwnicy za nic nie mogli ich powstrzymać. Naprawdę, byłem w szoku patrząc na tak grającą momentami Barcelonę :shock: Warto wspomnieć, że 19-latek obronił rzut karny wykonywany przez Ronaldinho 8)
Jeśli ktoś zna link do bramki Ezeqiela Gonzaleza z meczu "Koniczynek" to byłbym wdzięczny, gdyby go podał, bo gol jest naprawdę przedniej marki.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Z tego co wiem to Inter wymęczył swoje zwycięstwo, Vieri nie wykorzystał karnego, a pozatym mieli dwunastego zawodnika a był nim... sędzia.
Przynajmniej to wynika z tego co powiedział komentator Eurosportu.
Przynajmniej to wynika z tego co powiedział komentator Eurosportu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Iver.pk
- Juventino
Tez bym ja z przyjemnoscia sciagnalLizard King pisze: Jeśli ktoś zna link do bramki Ezeqiela Gonzaleza z meczu "Koniczynek" to byłbym wdzięczny, gdyby go podał, bo gol jest naprawdę przedniej marki.

Nie zawiodles sie na Porto tylko zaskoczylo Cie CSKAAndrewtbg pisze:ja sie zawiodłem na Porto, które tylko zremisowało z CSKA
Z tego co widzialem to Resenborg mial wiecej sytuacji tylko nie mogli sie przelamac-a raczej nie mogl si eprzelameac jakis tam koles bo zmarnowal chyba z 3-4 sytuacje(100%), a bramke strzelil tylko i wylacznie dzieki bramkarzowi "Koniczynek"-fatalny blad!DJ Juventinho pisze:Panathinaikos dosyć łatwo poradził sobie z Norwegami, którzy bramkę zdobyli dopiero w końcówce meczu.

- BiancoNerri_
- Juventino
Wcale nie, oglądałem skrót tego meczu i musze powiedzieć, że Inte mógł wygrać nawet 4-0, ale zabrakło im szczęścia. Słabo grał Vieri, który ie wykorzystał także innych bardzo dobrych sytuacji. Najlepszy oczywiscie Adriano (postawiłem na niego i mam 8 pkt., postawiłem na Piresa i ten rzeczywiście zdobył pierwszy gola, ale ze spalonego, którego nie było )ADAMJUVENTUSPL pisze:Z tego co wiem to Inter wymęczył swoje zwycięstwo, Vieri nie wykorzystał karnego, a pozatym mieli dwunastego zawodnika a był nim... sędzia.
- kouba
- Qualità Juventino
Panathinaikos-Rosenborg 2-1
http://64.91.228.225/~abujasim/mohsau/ch/pan1.zip
http://64.91.228.225/~abujasim/mohsau/ch/pan2.zip <--- ta piekna bramka
http://64.91.228.225/~abujasim/mohsau/ch/ros.zip
ALBO
http://www.ayksolutions.com/~chaser...esRosenborg.avi
http://www.ayksolutions.com/~chaser...sRosenborg2.avi <--- tu tez
http://www.ayksolutions.com/~chaser...nathinaikos.avi
Co do meczu Interu to sie nie zgodze ze zle grali. Gdyby nie to drewno Vieri to wygraliby wiecej. Zmascil bardzo duzo (nie tylko karny). Bogu dzieki, ze nie przeszedl do Juve :?
ALBO

Co do meczu Interu to sie nie zgodze ze zle grali. Gdyby nie to drewno Vieri to wygraliby wiecej. Zmascil bardzo duzo (nie tylko karny). Bogu dzieki, ze nie przeszedl do Juve :?
- President
- Juventino
Do połowy meczu Bayer Real 1-0
Bayer rządzi.. a co najwazniejesze Krznowek zdobył bramke i to jaka z 30 metrów.. ( od słupka i od pleców bramkarza. troche szcescia ale :-D )Niom powinno byc 3-0 ... Sensacja Lyon-Manchester 2-0 ale nie ma co jeszce 2 połowa i wszyko sie mzoe zmienic....:d pozdro

W moich snach wciąz Białystok...
Jaga-Wisła- Juve

- Iver.pk
- Juventino
Liga Mistrzów - 1. kolejka (14/15.09):
Grupa A
Deportivo La Coruna - Olympiakos Pireus 0:0
FC Liverpool - AS Monaco 2:0
Grupa B
Bayer Leverkusen - Real Madryt 3:0
AS Roma - Dynamo Kijów - mecz przerwany
Grupa C
Ajax Amsterdam - Juventus Turyn 0:1
Maccabi Tel Awiw - Bayern Monachium 0:1
Grupa D
Fenerbahce Stambuł - Sparta Praga 1:0
Olympique Lyon - Manchester United 2:2
Grupa E
Panathinaikos - Rosenborg Trondheim 2:0
Arsenal Londyn - PSV Eindhoven 1:0
Grupa F
Szachtar Donieck - AC Milan 0:1
Celtic Glasgow - FC Barcelona 1:3
Grupa G
Inter Mediolan - Werder Brema 2:0
CF Valencia - Anderlecht Bruksela 2:0
Grupa H
Paris St Germain - Chelsea Londyn 0:3
FC Porto - CSKA Moskwa 0:0
Cieszy wygrana w Amsterdamie naszego Juve po pieknej brace Nedveda :!:
Ale po koleji:
Nic ciekawego sie w tym meczu nie dzialo nie widze zbyt duzego zagrozenia ze strony ktoregos z tych zespolow dla Juve! Deportivo slabe jak nigdy i w lidze i CL!
No Liverpool jest mocny! Benitez zmienil sklad i zaczeli grac chlopaki! Beda grozni w tym sezonie ale jakos w premiership nie zachwycaja! Natomiast Monaco nie bedzie mialo latwo zawojowac Europe jak w poprzednim sezonie po stracie tylu czolowych zawodnikow-ale z grupy powinno wyjsc-moim zdaniem!
Wielka sesacja!! :!: :!: Bayer zagral wspanilay mecz a w szczegolnosci nasz Jecek Krzynowek-strzeli bramke mial asyte i bral udzial przy 3 bramce! Bravo Jecek byle tak w reprezentacji :-D Natomiast Real zawiodl na calej lini :!: jakos "galakticos" nie potrafil zrobic nic godnego uwagi w tym meczu! Ronaldo przeszedl obok meczu a Beckam zawinil przynajmnie przy 2 golach! Polityka transferowa sie klania! Real jest bez formy i to bylo widac juz w meczach ligowych gdzie co prawda wygrywal ale skromnie i po "nie galaktycznej" grze! Gwiazda maja dosyc i tyle!
Bez komentarza na ten temat jest juz odzielny temat! Kibiece Romy musza sie uczyc od Tottiego
:twisted:
Hamstwo i tyle :!:
Ciesze sie z trech pkt. ale gra nie zachwycala! miejmy tylko nadzieje ze Nedved jest caly! co do komentarza to tez jest juz odzielny temat na to spotkanie
Co do tego meczu to bardzo sie ciesze ze slabej gry Bayernu ktory wymeczyl to zwyciestwo nad ambitnym Maccabi! Bramka z karnego i poza tym nic ciekawego nie pokazali-tym lepiej dla nas! Maccabi moze probowac sie przeciwstawic Juve ale nie da rady nic zwojowac! A z takim Bayerem to Juve bez problemu wygra! Stawiam ze z grupy wyjdzie Juve i Ajax!
Fenerbahe bedzie walczyc o wyjscie z grupy a to zwyciestwo napewno i w tym pomoze najazniejsze beda mecze z Lyonem- nie wroze sukcesu graczom ze Stambulu. Sprta nie zachwycila!
Choc nie lubie Manu to powim ze maja charakter a charakter ten nazywa sie van Nisterloy
Przegrywali 2-0 a jednak zremisowali-brawa za walecznosc! ten mecz pokazal ze oba zespoly graj na podobnym poziomie i miedzy soba rostrzygna kto awansuje i z ktorego miejsca!
Kolejne meczy byly omawiane wczesniej wiec nie bede powtrarzal opinii i tak sie rozpisalem troche
Grupa A
Grupa B
Grupa C
Grupa D
Grupa E
Panathinaikos - Rosenborg Trondheim 2:0
Arsenal Londyn - PSV Eindhoven 1:0
Grupa F
Szachtar Donieck - AC Milan 0:1
Celtic Glasgow - FC Barcelona 1:3
Grupa G
Inter Mediolan - Werder Brema 2:0
CF Valencia - Anderlecht Bruksela 2:0
Grupa H
Paris St Germain - Chelsea Londyn 0:3
FC Porto - CSKA Moskwa 0:0
Cieszy wygrana w Amsterdamie naszego Juve po pieknej brace Nedveda :!:
Ale po koleji:
Nic ciekawego sie w tym meczu nie dzialo nie widze zbyt duzego zagrozenia ze strony ktoregos z tych zespolow dla Juve! Deportivo slabe jak nigdy i w lidze i CL!
No Liverpool jest mocny! Benitez zmienil sklad i zaczeli grac chlopaki! Beda grozni w tym sezonie ale jakos w premiership nie zachwycaja! Natomiast Monaco nie bedzie mialo latwo zawojowac Europe jak w poprzednim sezonie po stracie tylu czolowych zawodnikow-ale z grupy powinno wyjsc-moim zdaniem!
Wielka sesacja!! :!: :!: Bayer zagral wspanilay mecz a w szczegolnosci nasz Jecek Krzynowek-strzeli bramke mial asyte i bral udzial przy 3 bramce! Bravo Jecek byle tak w reprezentacji :-D Natomiast Real zawiodl na calej lini :!: jakos "galakticos" nie potrafil zrobic nic godnego uwagi w tym meczu! Ronaldo przeszedl obok meczu a Beckam zawinil przynajmnie przy 2 golach! Polityka transferowa sie klania! Real jest bez formy i to bylo widac juz w meczach ligowych gdzie co prawda wygrywal ale skromnie i po "nie galaktycznej" grze! Gwiazda maja dosyc i tyle!
Bez komentarza na ten temat jest juz odzielny temat! Kibiece Romy musza sie uczyc od Tottiego

Ciesze sie z trech pkt. ale gra nie zachwycala! miejmy tylko nadzieje ze Nedved jest caly! co do komentarza to tez jest juz odzielny temat na to spotkanie

Co do tego meczu to bardzo sie ciesze ze slabej gry Bayernu ktory wymeczyl to zwyciestwo nad ambitnym Maccabi! Bramka z karnego i poza tym nic ciekawego nie pokazali-tym lepiej dla nas! Maccabi moze probowac sie przeciwstawic Juve ale nie da rady nic zwojowac! A z takim Bayerem to Juve bez problemu wygra! Stawiam ze z grupy wyjdzie Juve i Ajax!
Fenerbahe bedzie walczyc o wyjscie z grupy a to zwyciestwo napewno i w tym pomoze najazniejsze beda mecze z Lyonem- nie wroze sukcesu graczom ze Stambulu. Sprta nie zachwycila!
Choc nie lubie Manu to powim ze maja charakter a charakter ten nazywa sie van Nisterloy

Kolejne meczy byly omawiane wczesniej wiec nie bede powtrarzal opinii i tak sie rozpisalem troche

Dzieki za bramke!kouba pisze:Panathinaikos-Rosenborg 2-1
ALBO

- Wojtom
- Juventino
FC Liverpool - AS Monaco 2:0 - Zdecydowanie lepszy Liverpool, Monaco to nie ten sam zespoł... Cisse i Baros są bardzo dobrymi zawodnikami i nie trzeba juz im do szczescia Owena
Bayer Leverkusen - Real Madryt 3:0 - Niewątpliwie największa sensacja ! Real poległ aż 3 bramkami ! Jedną z nich zdobył Krzynówek !
AS Roma - Dynamo Kijów - mecz przerwany - Najgorszy mecz kolejki moim zdaniem... Niedość, że kiepsko zagrali, to jeszcze jakies dziwne wydarzenia...
Ajax Amsterdam - Juventus Turyn 0:1 - 8) Inaczej być nie mogło ! Tylko zwycięztwo Juve ! :twisted:
Maccabi Tel Awiw - Bayern Monachium 0:1 Tak sądziłem, że Bayern poradzi sobie z Maccabi, ale kiepski wynik...
Olympique Lyon - Manchester United 2:2 - Lekkie zaskoczenie, sądziłem, że ManU sobie poradzi...
Panathinaikos - Rosenborg Trondheim 2:0 - Dla mnie jest to duze zaskoczenie, zwłaszcza, że Rosenborg zawsze grał dobrze... :?
Arsenal Londyn - PSV Eindhoven 1:0 - Spodziewałem się wygranej Arsenalu. Jest to poprostu lepszy zespół od PSV.
Szachtar Donieck - AC Milan 0:1 - Milan znowu zaczyna klasyczne 1-0...
Celtic Glasgow - FC Barcelona 1:3 Barcelona zdecydowanie lepsza od Celticku. Po odejsciu Larssona to juz nie ten sam zespół. Zlatan powinien brać przykład z Larssona, On strzelił bramke poprzedniemu zespołowi
Inter Mediolan - Werder Brema 2:0 - Adriano poprostu w tym sezonie wymiata ! Ratuje i wygrywa mecze dla Interu prawie sam !
CF Valencia - Anderlecht Bruksela 2:0 - Tak się własnie spodziewałem, Valencia jest lepsza od Anderlechtu, a Żewłak nie pomógł
Paris St Germain - Chelsea Londyn 0:3 - Bardzo ładny mecz ! Piękna bramka Drogby z rzutu wolnego.
FC Porto - CSKA Moskwa 0:0 - Największe zaskoczenie. Mimo tego, że odeszło duzo gwiazd Porto-zdobywca LM powinni lekko przejść CSKA. :?
Bayer Leverkusen - Real Madryt 3:0 - Niewątpliwie największa sensacja ! Real poległ aż 3 bramkami ! Jedną z nich zdobył Krzynówek !

AS Roma - Dynamo Kijów - mecz przerwany - Najgorszy mecz kolejki moim zdaniem... Niedość, że kiepsko zagrali, to jeszcze jakies dziwne wydarzenia...
Ajax Amsterdam - Juventus Turyn 0:1 - 8) Inaczej być nie mogło ! Tylko zwycięztwo Juve ! :twisted:
Maccabi Tel Awiw - Bayern Monachium 0:1 Tak sądziłem, że Bayern poradzi sobie z Maccabi, ale kiepski wynik...
Olympique Lyon - Manchester United 2:2 - Lekkie zaskoczenie, sądziłem, że ManU sobie poradzi...
Panathinaikos - Rosenborg Trondheim 2:0 - Dla mnie jest to duze zaskoczenie, zwłaszcza, że Rosenborg zawsze grał dobrze... :?
Arsenal Londyn - PSV Eindhoven 1:0 - Spodziewałem się wygranej Arsenalu. Jest to poprostu lepszy zespół od PSV.
Szachtar Donieck - AC Milan 0:1 - Milan znowu zaczyna klasyczne 1-0...
Celtic Glasgow - FC Barcelona 1:3 Barcelona zdecydowanie lepsza od Celticku. Po odejsciu Larssona to juz nie ten sam zespół. Zlatan powinien brać przykład z Larssona, On strzelił bramke poprzedniemu zespołowi

Inter Mediolan - Werder Brema 2:0 - Adriano poprostu w tym sezonie wymiata ! Ratuje i wygrywa mecze dla Interu prawie sam !
CF Valencia - Anderlecht Bruksela 2:0 - Tak się własnie spodziewałem, Valencia jest lepsza od Anderlechtu, a Żewłak nie pomógł
Paris St Germain - Chelsea Londyn 0:3 - Bardzo ładny mecz ! Piękna bramka Drogby z rzutu wolnego.
FC Porto - CSKA Moskwa 0:0 - Największe zaskoczenie. Mimo tego, że odeszło duzo gwiazd Porto-zdobywca LM powinni lekko przejść CSKA. :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Andryk
- Juventino
Grupa A
Deportivo La Coruna - Olympiakos Pireus 0:0 - szczerze mówiac to wiecej spodziewałem sie po deportivo niz 0-0, no cożto jest sport
FC Liverpool - AS Monaco 2:0 - według mnbie bardzo dobry mecz liverpolu, który był duzo lepszy od finalistów poprzedniej edycji ligi mistrzów,
Grupa B
Bayer Leverkusen - Real Madryt 3:0 - nie mam słów jak to określic, cudowny mecz, krzynówek najlepszy na boisku bez dwóch zdań. Ogólnie cały zespół Bayeru grał rewelacyjnie, cieszy mnie równiez porazka "galcticos"
:lol:
hehe
AS Roma - Dynamo Kijów - mecz przerwany - po prostu takiej głupoty nieda sie skomentowac...
Grupa C
Ajax Amsterdam - Juventus Turyn 0:1-mecz mi sie ogólnie podobał. Z Ajaxa moge wyróżnic Van Der Vaarta i Maxwella,a Z juve to cała jedynastka zagrała świetnie
:-D
Maccabi Tel Awiw - Bayern Monachium 0:1 - spodziewałem sie czegos wiecej bo Beyernie. Wkoncu Maccabi :shock: :shock: :shock: :shock: wymagającym zespołem to nie jest
Grupa D
Fenerbahce Stambuł - Sparta Praga 1:0 - no i dobrze zaczał takze zespół z Stambułu, chociaz liczyłem na remis w tym spotakniu
Olympique Lyon - Manchester United 2:2 - tu to chyba najwieksza niespodzianka w kolejce, gdy było 2-0 dla Lyonu, to nie wierzyłem ze man utd zdoła jeszcze dogonic przeciwnika, [/b]
Deportivo La Coruna - Olympiakos Pireus 0:0 - szczerze mówiac to wiecej spodziewałem sie po deportivo niz 0-0, no cożto jest sport
FC Liverpool - AS Monaco 2:0 - według mnbie bardzo dobry mecz liverpolu, który był duzo lepszy od finalistów poprzedniej edycji ligi mistrzów,
Grupa B
Bayer Leverkusen - Real Madryt 3:0 - nie mam słów jak to określic, cudowny mecz, krzynówek najlepszy na boisku bez dwóch zdań. Ogólnie cały zespół Bayeru grał rewelacyjnie, cieszy mnie równiez porazka "galcticos"

AS Roma - Dynamo Kijów - mecz przerwany - po prostu takiej głupoty nieda sie skomentowac...
Grupa C
Ajax Amsterdam - Juventus Turyn 0:1-mecz mi sie ogólnie podobał. Z Ajaxa moge wyróżnic Van Der Vaarta i Maxwella,a Z juve to cała jedynastka zagrała świetnie

Maccabi Tel Awiw - Bayern Monachium 0:1 - spodziewałem sie czegos wiecej bo Beyernie. Wkoncu Maccabi :shock: :shock: :shock: :shock: wymagającym zespołem to nie jest

Grupa D
Fenerbahce Stambuł - Sparta Praga 1:0 - no i dobrze zaczał takze zespół z Stambułu, chociaz liczyłem na remis w tym spotakniu
Olympique Lyon - Manchester United 2:2 - tu to chyba najwieksza niespodzianka w kolejce, gdy było 2-0 dla Lyonu, to nie wierzyłem ze man utd zdoła jeszcze dogonic przeciwnika, [/b]
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja oglądałem tylko mecze PSG- Chelsea i Liverpool- Monaco. Wypowiem się o tym drugim, gdyżbardzo dobre wrazenie zrobił na mnie Liverpool. Piłkarze z Anfield bardzo dobrze rozumieją sięna boisku. Często grają "z klepki". Choć nie ma w Liverpoolu już Owena to jest Cisse i Baros, który po raz kolejny pokazał, ze jest świetnym piłkarzem. Świetnie grali również Gerrard i Alonso. Gra Liverpolu robi wrazenie i wydaje mi się, że jeżeli dalej tak będą grac to mogą liczyć ię w walce o wygraną w LM. Za czasów Houlliera piłkarze nie grali tak pięknie jak teraz. Widać, że Benitez jest świetnym trenerem.
- mnowo
- Qualità Juventino
Grupa A
Deportivo La Coruna - Olympiakos Pireus 0:0 - Sadzilem ze Deportivo wygra ten mecz, ale jak widac Grecy postawili sie Hiszpanom :roll:
FC Liverpool - AS Monaco 2:0 - Cieszy czyste konto Dudka, ogolnie mecz ciekawy, moze brakowalo tej trzeciej bramki..
Grupa B
Bayer Leverkusen - Real Madryt 3:0 - Zaskoczyl mnie nieco ten wynik, jak zobaczylem ze Krzynowek strzelil bramke to bardzo sie ucieszylem 8) No a przegrana Krolewskich to swoja droga
AS Roma - Dynamo Kijów - mecz przerwany - no comment bo i po co. Frisk jestesmy z Toba 8)
Grupa C
Ajax Amsterdam - Juventus Turyn 0:1- - 3 punkty dla Juve, bardzo dobrze, mecz na trudnym terenie, ale dzieki Nedvedowi i spolce do przodu 8)
Maccabi Tel Awiw - Bayern Monachium 0:1 - Niezle niezle... Maccabi zagralo
Grupa D
Fenerbahce Stambuł - Sparta Praga 1:0 - Ja bym tu obstawiam remis.. Najlepiej jak by to wlasnie ten mecz TVP wybrala do transmisji. To by do nich pasowalo... :?
Olympique Lyon - Manchester United 2:2 - No i dobra! Olimpique walczy! Szkoda tylko ze dalo sobie wbic te dwie bramy. I to obie Van Nistelrooy.. :?
Deportivo La Coruna - Olympiakos Pireus 0:0 - Sadzilem ze Deportivo wygra ten mecz, ale jak widac Grecy postawili sie Hiszpanom :roll:
FC Liverpool - AS Monaco 2:0 - Cieszy czyste konto Dudka, ogolnie mecz ciekawy, moze brakowalo tej trzeciej bramki..
Grupa B
Bayer Leverkusen - Real Madryt 3:0 - Zaskoczyl mnie nieco ten wynik, jak zobaczylem ze Krzynowek strzelil bramke to bardzo sie ucieszylem 8) No a przegrana Krolewskich to swoja droga
AS Roma - Dynamo Kijów - mecz przerwany - no comment bo i po co. Frisk jestesmy z Toba 8)
Grupa C
Ajax Amsterdam - Juventus Turyn 0:1- - 3 punkty dla Juve, bardzo dobrze, mecz na trudnym terenie, ale dzieki Nedvedowi i spolce do przodu 8)
Maccabi Tel Awiw - Bayern Monachium 0:1 - Niezle niezle... Maccabi zagralo

Grupa D
Fenerbahce Stambuł - Sparta Praga 1:0 - Ja bym tu obstawiam remis.. Najlepiej jak by to wlasnie ten mecz TVP wybrala do transmisji. To by do nich pasowalo... :?
Olympique Lyon - Manchester United 2:2 - No i dobra! Olimpique walczy! Szkoda tylko ze dalo sobie wbic te dwie bramy. I to obie Van Nistelrooy.. :?