4 bramy Zlatana:)))
- 2MAN
- Juventino
Zgadzam się całkowie ...dla mnie ten zawodnik to totalne drewno :twisted: z przerośnietym EGO :xDiego pisze:A ja ciągle pozostaje sceptyczny co do gry Zlatana. Według mnie to piłkarz przeciętny, chociaż mam nadzieję, że się mylę. Fajnie, że strzelił 4 bramki, ale pamiętajcie, że strzelił je Malcie.
Lepiej żeby po tyle bramek strzelał dla Juve ... chodz u mnie nigdy nie zyska akceptacji !!
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Marcin_FCJ
- Juventino
bardzo ciesze sie z wystepu Zlatana jednak ja tych bramek nie traktuje zbyt powaznie.... Nie ten przeciwnik, Szwecja grala pzeciwko amatorom. Moge powiedziec ze traktuje te gole tak jak bramki kryszalowicza w meczu Wyspy Owcze - Polska. Zadna rewelacja choc dobrze ze strzela! Mm nadzieje ze w kolejnym meczu Szwecji gdzie przeciwnik bedzie trudniejszy Zlatan znow cos strzeli, a pozniej podtrzyma ta forme w Juve. Ale narazie radze: nie podniecajmy sie tak 

- M.
- Juventino
Rzeczywiście fenomenalne bramki strzelał. Po za jedną, kiedy przeszedł kilku rywali, według mnie nie strzelił żadnych więcej kapitalnych bramek.Bebik pisze:może i strzelił je Malcie, ale samo strzelenie 4 bramek w jedym meczu, to już jest coś... poza tym Zlatan strzelał fenomenalne bramki w Ajax'e... i nie mów, że to dlatego, że w lidze holenderskiej... Zlatan wymiata i mam nadzieję, że tak będzie i w tym sezonie... gratulacje ze strzelenia 4 bramek w jednym meczu... to jednak są el. Mistrzostw ŚwiataDiego pisze:A ja ciągle pozostaje sceptyczny co do gry Zlatana. Według mnie to piłkarz przeciętny, chociaż mam nadzieję, że się mylę. Fajnie, że strzelił 4 bramki, ale pamiętajcie, że strzelił je Malcie.(sorry za pomyłkę)...
:roll:
- Lypsky
- Juventino
Nie ma sie czym podniecac.
Zlatan zawsze byl skuteczny a strzelenia 4 bramek takie przeciwnikowi jakim jest Malta nie jest niczym nadzwyczajnym.
Mam nadzieje ze Szwed bedzie mial podobna skutecznosc w Serie A lecz tutaj nie bedzie tak latwo :roll:
Oby sprawdzil sie w lidze wloskiej i odgrywal znaczacom role w zespole.
Atakuj poglady a nie uzytkownika.
Jeden z punktow regulaminu brzmi:
Zlatan zawsze byl skuteczny a strzelenia 4 bramek takie przeciwnikowi jakim jest Malta nie jest niczym nadzwyczajnym.
Mam nadzieje ze Szwed bedzie mial podobna skutecznosc w Serie A lecz tutaj nie bedzie tak latwo :roll:
Oby sprawdzil sie w lidze wloskiej i odgrywal znaczacom role w zespole.
ZalosneAlessandro Del Piero pisze: ANTI DIONIZOS
Jeden z punktow regulaminu brzmi:
Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
no to widocznie jesteś zacofany :? ja już się nie moge doczekać kiedy Zlatan w Juve będzie strzelał po cztery bramki. Mecz z Maltą tylko mnie utwierdził w przekonaniu, i że władze Juve świetnie postąpiły sprowadzając Szweda na Della Alpi.2MAN pisze:Lepiej żeby po tyle bramek strzelał dla Juve ... chodz u mnie nigdy nie zyska akceptacji !!
:lol: :lol: anti RomaAlessandro Del Piero pisze:ANTI DIONIZOS
- Marcin_FCJ
- Juventino
Poczytaj sobie temat Miccoli w Fiorentinie. Zaatakowalem poglady Dionizosa, on nawet nie raczyl odpowiedzi.... a tak wogole to potym co on raczyl napisac Dionizos dla mnie jest = 0. Pozatym ja go nie atakuje... moge to porownac do tego e wierze w Boga i jestem przeciw diablom, tak samo jestem przeciw temu zeby ktos piszacy takie rzeczy nazywal sie wielkim fanem JuveZalosne
- Lypsky
- Juventino
Czytalem i wiem jaki jest Dionizos aczkolwiek szanuje jego jak i jego zdanie.Moze pisal cos pod wplywem emocji a takie rzeczy sie zdarzaja.Alessandro Del Piero pisze:Poczytaj sobie temat Miccoli w Fiorentinie. Zaatakowalem poglady Dionizosa, on nawet nie raczyl odpowiedzi.... a tak wogole to potym co on raczyl napisac Dionizos dla mnie jest = 0. Pozatym ja go nie atakuje... moge to porownac do tego e wierze w Boga i jestem przeciw diablom, tak samo jestem przeciw temu zeby ktos piszacy takie rzeczy nazywal sie wielkim fanem Juve
Nie mozesz nazac go zerem gdyz nie znasz go wiec nie wiem skad takie twierdzenie.Co do wielkiego fana Juve to moim zdaniem Dionizy do takowych sie zalicza.Nie rozliczaj go z jednego posta lecz spojrz na caloksztalt
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- fredi
- Juventino
No jak ja się dowiedziałem że Zlatan strzelił 4 bramki to az mnie zmurowało.. co z tego ze strzelił je Malcie ?? Ważne że strzela i jest w formie to się chyba liczy ?! Pzdr..
- BIGGI
- Qualità Juventino
Pieknie :-D Jestem bardzo zadowolony,bo od początku baardzo sie cieszylem ze do nas przyszedł.Mam nadzieje ze bedzie "szczelał" po tyle bramek w meczach Juve
. Widac ze chlopak jest w formie, az serce rośnie