Brescia - Juventus 0:3
- BIANCONERI
- Juventino
Nie sądziłęm,że początek sezonu będzie aż tak udany,zwłaszcza,że Brescia nie jest aż tak słabym klubem.Mnie osobiście bardzo cieszy znakomity debiut w wykonaniu Ibrahimovica,w końcu nie rozegrał on w Juventusie nawet jednego sparingu a jednak udało mu sie wpisać na liste strzelców.Sezon rospoczeliśmy dobrze,a już we wtorek czeka nas mecz z Ajaxem,oby nasi zagrali tak dobrze jak w spotkaniu ligowym.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- darel
- Juventino
Lepszego początku sezonu nie moglismy sobie wymarzyc. Buffon zachował czyste konto. Fantastyczna forma napastników. Wszyscy trzej pokazali, że zasługuja na gre w podstawowym składzie. Del Piero nic nie strzelił, ale dwie bramy wypracował. Oby tak dalej. Najprawdopodobniej lider po pierwszej kolejce i oby tak do końca. Forza Juve!!!!!!!!!!!
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- RadeKas
- Juventino
Przede wszystkim bardzo dziekuje za smsa 
Najbardziej ucieszyl mnie gol Zlatana. Przed chwila go zobaczylem, no i co tu powiedziec. Ci ktorzy mowili ze Zlatan tak robil obroncow w holenderskiej lidze bo sa slabi niech sobie zobacza ta bramke ;]. 3 obroncow na Zlatana a ten ich okrecil jak chcial ;]. Super.
No i oczywiscie ciesza 3 punkty. Chyba rozegralismy dobry mecz. Nie stracilismy bramki, a strzelilismy ich az 3 na trudnym terenie.
Ciesza tez asysty Alexa i Olivery. Pierwszy byc moze wraca do formy, a drugi staje sie powoli gwiazda.
Tak wiec sezon zaczal sie cudownie i oby zakonczyl sie w tych samych nastrojach ;]

Najbardziej ucieszyl mnie gol Zlatana. Przed chwila go zobaczylem, no i co tu powiedziec. Ci ktorzy mowili ze Zlatan tak robil obroncow w holenderskiej lidze bo sa slabi niech sobie zobacza ta bramke ;]. 3 obroncow na Zlatana a ten ich okrecil jak chcial ;]. Super.
No i oczywiscie ciesza 3 punkty. Chyba rozegralismy dobry mecz. Nie stracilismy bramki, a strzelilismy ich az 3 na trudnym terenie.
Ciesza tez asysty Alexa i Olivery. Pierwszy byc moze wraca do formy, a drugi staje sie powoli gwiazda.
Tak wiec sezon zaczal sie cudownie i oby zakonczyl sie w tych samych nastrojach ;]
srali muszki będzie wiosna
- _Jah
- Juventino
tak jak mowicie: wymarzony poczatek.
bardzo wazne jest to, ze buffon zdolal zachowac czyste konto. nasza ofensywna sila nie moze przeciez zaslonic obrazu formacji defensywnej, albowiem jest ona najwazniejsza. patrzac na noty, szczegolne wyroznienie nalezy sie zebinie. ba, jego podanie do alexa z akcji po ktorej padla 2 bramka jest godne podziwu. informacja ta cieszy o tyle, ze na papierze jest to nasz najslabszy punkt obrony. boisko, co zreszta nie pierwszy raz, pokazuje jednak, ze mozemy byc w zupelnosci spokojni o jego dyspozycje. udane wystepy w barwach lupy jak widac nie byly zadnym przypadkiem. jest to zawodnik, ktory ma rowniez wizje gry w przodzie i moze to stanowic dla nas duzy atut. grejt
.
cieszy rowniez to, ze ogromna ochote do gry przejawiaja nedved z alexem. obaj w sumie maja cos do udowodnienia i obaj jak narazie wywiazuja sie ze swoich zadan kapitalnie. jest to o tyle istotne, gdyz od nich zalezy najwiecej.
no i ten zlatan.. hee.. niesamowite.. mamy zlatana.. jak zobaczylem ta bramke to chyba dopiero do mnie dotarlo, ze mamy w szeregach pilkarza z najwyzszej, swiatowej polki. jest genialny, jest cudny. capello powinien jednak rozsadnie dysponowac jego silami i wstrzymac sie przed wystawianiem go jeszcze w pierwszym skladzie. lecz wydaje mi sie, ze jest to tylko kwestia czasu, kiedy zlatan na dobre wywalczy sobie miejsce w skladzie. trezegeut bedzie musial sie mocno sprezac, aby dotrzymac mu kroku. jestem zachwycony tym zawodnikiem. nie mniej jednak w spotkaniu z ajaxem postawilbym na zelazna dwojke: alex-trezegeut. a no bo tak
.
ps. drzyjcie rywale.. nie musimy sie ogladac na reszte. czekamy na milan, inter, rome i wierze, ze bezposrednio pokarzemy im kto tutaj rzadzi
. a tak powaznie. nie mozemy popadac w samo zachwyt, gdyz pokora to klucz do sukcesu. trzeba ja miec dla kazdego.
bardzo wazne jest to, ze buffon zdolal zachowac czyste konto. nasza ofensywna sila nie moze przeciez zaslonic obrazu formacji defensywnej, albowiem jest ona najwazniejsza. patrzac na noty, szczegolne wyroznienie nalezy sie zebinie. ba, jego podanie do alexa z akcji po ktorej padla 2 bramka jest godne podziwu. informacja ta cieszy o tyle, ze na papierze jest to nasz najslabszy punkt obrony. boisko, co zreszta nie pierwszy raz, pokazuje jednak, ze mozemy byc w zupelnosci spokojni o jego dyspozycje. udane wystepy w barwach lupy jak widac nie byly zadnym przypadkiem. jest to zawodnik, ktory ma rowniez wizje gry w przodzie i moze to stanowic dla nas duzy atut. grejt
cieszy rowniez to, ze ogromna ochote do gry przejawiaja nedved z alexem. obaj w sumie maja cos do udowodnienia i obaj jak narazie wywiazuja sie ze swoich zadan kapitalnie. jest to o tyle istotne, gdyz od nich zalezy najwiecej.
no i ten zlatan.. hee.. niesamowite.. mamy zlatana.. jak zobaczylem ta bramke to chyba dopiero do mnie dotarlo, ze mamy w szeregach pilkarza z najwyzszej, swiatowej polki. jest genialny, jest cudny. capello powinien jednak rozsadnie dysponowac jego silami i wstrzymac sie przed wystawianiem go jeszcze w pierwszym skladzie. lecz wydaje mi sie, ze jest to tylko kwestia czasu, kiedy zlatan na dobre wywalczy sobie miejsce w skladzie. trezegeut bedzie musial sie mocno sprezac, aby dotrzymac mu kroku. jestem zachwycony tym zawodnikiem. nie mniej jednak w spotkaniu z ajaxem postawilbym na zelazna dwojke: alex-trezegeut. a no bo tak
ps. drzyjcie rywale.. nie musimy sie ogladac na reszte. czekamy na milan, inter, rome i wierze, ze bezposrednio pokarzemy im kto tutaj rzadzi
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Edek
- Juventino
http://football.hn.org:6969/index.html
stąd można sciągnąć przez torrenta skrót lub mecz (tego nie wiem) Brescia - Juve
trzeba się zalogować na stronie aby kieć dostęp do pliku torrent
dla tych którzy nie kumają wogóle co to jest torrent zapraszam tu:
http://forumtdt.homelinux.com/viewtopic.php?t=20831
jakość obrazu nieznana, jak sciągnę to dam znać
pamiętajcie żeby seedować!!!
stąd można sciągnąć przez torrenta skrót lub mecz (tego nie wiem) Brescia - Juve
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, 21:03 przez Edek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Lepszego początku nie można było sobie wyobrazić 8) bezproblemowe zwycięstwo w pierwszej kolejce na pewno podbuduje zespół. Ciesze się jak więszkość z was z bramki Zlatana. Coś czuje, że on będzie naszym "Asem".
Byłem zaniepokojony jak wyjdzie im dziś ten mecz. Teraz widze, że drużyna dobrze jest przygotowana dosezonu. Mam nadzieje, że już do końca nie oddamy prowadzenia 

- Bad_Magick
- Juventino
Ja napisze krotko: Zawodnik w ktorego wierztylem nie zawiodl. Zebina zasluguje na pierwszy sklad.
Zawodnik w ktorego moja wiara byla na wyczerpaniu pokazal klase. Alex z dwoma asystami to ten prawdziwy Del Piero.
Zawodnik w ktorego zaczynam wierzyc to ten ktory wlasnie zaczal strzelac. Chyle glowe przed Ibrahimovicem.
Zawodnik w ktorego moja wiara byla na wyczerpaniu pokazal klase. Alex z dwoma asystami to ten prawdziwy Del Piero.
Zawodnik w ktorego zaczynam wierzyc to ten ktory wlasnie zaczal strzelac. Chyle glowe przed Ibrahimovicem.
- Chip
- Juventino
Świetnie, Juventus pokazał że jest wielką drużyną i pokonał pewnie Brescię 3:0. Brescię która jest bardzo wymagającym rywalem i zawsze sprawiała nam dużo kłopotów.Po tym meczu nasuwa mi się jedno: mamy trzech wspaniałych napastników. W meczu z Ajaxem postawiłbym na wszystkich ponieważ wszyscy są w dobrej formie. Trezeguet- dzisiaj znowu strzelił bramkę, Zlatan-wystarczyło mu zaledwie kilkanaście minut w barwach Juve na strzelenie gola i to jakiego,popisał się wspaniałym dryblingiem, nie wiem jak zawodnik o takim wzroście może tak dryblować. No i nasz kapitan, widzę w jego poruszaniu się po boisku wielką ochotę do gry, dzisiaj tez rozegral dobry mecz.Alex w tym sezonie będzie wielki. Wreszcie mamy solidną obronę dyrygowaną przez Cannavaro, bardzo dobry mecz tej formacji. No i pomoc, mamy tutaj kapitalnych zawodników, znakomicie dzisiaj cała pomoc grała no może lekko odstawał Blasi ale jest młody i może mu się zdarzyć słabszy występ.
Z taką ekipą NIC TYLKO WYGRYWAĆ.
Z taką ekipą NIC TYLKO WYGRYWAĆ.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- j0k!
- Juventino
no i są pierwsze 3 pkt
zwycięstwo może cieszyć, tym bardziej że rywale ( inter , milan ) pogubili pkt. Mam nadzieje że gra była tak samo świetna jak wynik. Bardzo cieszy bramka Zlatana, tym bardziej że był to jego pierwszy oficjalny mecz ( wymarzony debiut ).
Teraz czekamy na zwycięstwo z ajaxem w LM, tym bardziej że ajax widać nie jest w najlepszej formie.
FORZA BIANCONERI :!: :!: FORZA JUVE :!: :!:

Teraz czekamy na zwycięstwo z ajaxem w LM, tym bardziej że ajax widać nie jest w najlepszej formie.
FORZA BIANCONERI :!: :!: FORZA JUVE :!: :!:

- RadeKas
- Juventino
Dzisiaj nie wywalczyl. Dostal zolta kartke za udawanie ;].banan1984 pisze:dobry poczatek..oby w kazdym meczu taki wynik...a z ASR 6:1 ..bo Totti zawsze karnego wywalczy udajac
A tak wogle to komentator na C+ powiedzial ze w srode Zlatan zagra 90 minut na Arenie w Amsterdamie. Czyzby to juz bylo przesadzone (oby tak, ale watepi ;])
srali muszki będzie wiosna
- banan1984
- Juventino
Szkoda ze nie czerwo...w ogole pewnie Zlatan zagra, bo Treze oberwal dzis troche i pewnie Capello bedzie oszczedzal Trezegola i Pume ..na inne mecze, bo obaj sa poszkodowani troche..RadeKas pisze: Dzisiaj nie wywalczyl. Dostal zolta kartke za udawanie ;].
A tak wogle to komentator na C+ powiedzial ze w srode Zlatan zagra 90 minut na Arenie w Amsterdamie. Czyzby to juz bylo przesadzone (oby tak, ale watepi ;])
- Rafal Tarnacki
- Juventino
No to jest spoko. 3:0 i 3 punkty jada do Turynu. Nic dodac nic ujac. Nie widzialem meczu tylko skrot i grali nawet niezle. Wazne ze sa skuteczni. Lepszego poczatku chyba nie moglo byc.
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
- KwiAtek
- Juventino
Jakosc w miare zadowalajaca (rozdzialka 320 x 240), jest to pelny mecz, jedynym powaznym mankamentem jest "szczekanie" chinskich komentatorowEdek pisze:http://football.hn.org:6969/index.html

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"