Poczynania przeciwników Juventusu...
- ToMeK
- Juventino
...w meczach,ktore odbyly sie w trakcie trwania Ligi Mistrzów.Chodzi mianowicie o przeciwnikow Juventusu tj.Bayern,Ajax,Macabi i ich poczynania w lidze.
Bayern Leverkusen 4:1 Bayern Monachium - Widac Bayern nie jest w dobrej formie,co oczywiscie cieszy.Mamy nadzieje,ze taka "forma" zespolu z Monachium utrzyma sie przez kilka przyszlych tygodni
Ajax Amsterdam zmierzy sie jutro z Fc Utrechtem na wlasnym obiekcie tak jak Izraelski Macabi Tel Aviv,ktory bedzie podejmowac
Bnei Yehuda Tel Aviv.
Bayern Leverkusen 4:1 Bayern Monachium - Widac Bayern nie jest w dobrej formie,co oczywiscie cieszy.Mamy nadzieje,ze taka "forma" zespolu z Monachium utrzyma sie przez kilka przyszlych tygodni

Ajax Amsterdam zmierzy sie jutro z Fc Utrechtem na wlasnym obiekcie tak jak Izraelski Macabi Tel Aviv,ktory bedzie podejmowac
Bnei Yehuda Tel Aviv.
- Lizard
- Juventino
Mam nadzieję, że Juve nie zlekceważy Maccabi tak, jak Djurgarden. A Bayern: niech podtrzymuje taką formę, ja nie mam nic przeciwko
. Ajax to chyba najbardziej nieobliczalna drużyna spośród rywali grupowych Bianconeri. Tego spotkania obawiam się najbardziej, poza tym czas na drugą rundę pt. "Buffon VS Ibrahimovic". Ta ostatnia bramka Zlatana rzeczywiście była niezwykła, ale mam nadzieję, że o strzeleckich umiejętnościach napastnika Ajaxu przekonają się tylko grupowi rywale 

- Seiru
- Juventino
No, jeżeli Bayern będzie trzymał 'forme' to Ajax i Juve bez problemu powinny sobie poradzić.
Najciekawsze oczywiście będą mecze Juventus-Ajax, tutaj rozegra się mecz o pierwsze miejsce w grupie. Zobaczymy jak sobie poradzi Ajax w jutrzejszym spotkaniu, bo my dzisiaj świętujemy TROFEO BERLUSCONI
Najciekawsze oczywiście będą mecze Juventus-Ajax, tutaj rozegra się mecz o pierwsze miejsce w grupie. Zobaczymy jak sobie poradzi Ajax w jutrzejszym spotkaniu, bo my dzisiaj świętujemy TROFEO BERLUSCONI

non mollare mai
- Martin
- Juventino
Mam bramki z meczu bayer leverkusen - bayern monachium. Jesli ktos ma ochote to tutaj jest link ktory powinien dzialac okolo polnocy bo wlasnie wrzucam te skrot (zrodlo BBC). Plik zajmuje okolo 9 mega.
http://www.juvepoland.intersec.pl/2004- ... bayern.avi
http://www.juvepoland.intersec.pl/2004- ... bayern.avi
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Miałem zalożyć taki temat
A więc Ajax tylko zremisował 1-1 u siebie z Utrechtem, warto wspomnieć, że już przegrywał. Czyli wpadka Holendów. Niemniej jednak na dzień dzisiejszy są naszymi najgoroźniejszymi przeciwnikami.
Bayern ośmieszył się przegrywając aż 1-4! To nie przystoi takiemu klubowi. Widać, że są bez formy.
Maccabi Tel Aviv 1-0 Bnei Yehuda Tel Aviv. Skromne zwycięstwo naszego grupowego rywala. Nawet jakby wygrywali po 5-0 to i tak w naszej grupie teoretycznie są skazani na same porażki. Na pewno komuś urwą pkt. jednak na pewno nie nam! :twisted:

A więc Ajax tylko zremisował 1-1 u siebie z Utrechtem, warto wspomnieć, że już przegrywał. Czyli wpadka Holendów. Niemniej jednak na dzień dzisiejszy są naszymi najgoroźniejszymi przeciwnikami.
Bayern ośmieszył się przegrywając aż 1-4! To nie przystoi takiemu klubowi. Widać, że są bez formy.
Maccabi Tel Aviv 1-0 Bnei Yehuda Tel Aviv. Skromne zwycięstwo naszego grupowego rywala. Nawet jakby wygrywali po 5-0 to i tak w naszej grupie teoretycznie są skazani na same porażki. Na pewno komuś urwą pkt. jednak na pewno nie nam! :twisted:

- fredi
- Juventino
Nie olewajmy Maccabi bo mogą być czarnym koniem .. Mecz Ajaxu oglądałem grali bardzo słabo ale to dopiero początek sezonu z meczu na mecz widze że bedą grali coraz lepiej .. A Bayernu komentować nie bede po prostu brawo "Aptekarze"..
- Machnes
- Juventino
Napewno słaba forma naszych przeciwników cieszy
ale, ja tam jestem pewny, że trochę wzmocnieni nie powinniśmy mieć problemów. Napewno to Bayern powinien NAS się bać a nie my ich. Napewno nie można ich lekceważyć, ale... sami wiecie co mam na myśli. Cieszę się bardzo, że trafiliśmy na Ajax. A to ze względu, że może Moggiemu spodoba się jakiś talent
także zdolna młodzież z Amsterdamu powinna razem z nami wyjść z grupy. Tylko, że takie gadanie nic nie daje. Wszyscy się cieszyli z Wylosowania Depor w zeszłym sezonie.... i kompletna klapa. Nasi Chłopcy muszą po prostu grać i tyle.

- OskarG
- Juventino
Oglądnołem sobie mecz z Ajaxu i wcale tak słąbo nie grali.
wynik mogł być nawet z 3:1 zabrakło im troche szczęscia.
Nie grali rewelacyjnie ale dominowali cały mecz atakując cały czas gdzyby nie bramkaz Utrechtu to byłby pogrom. też gdyby nie bramkarz to Utrecht mógł to wygrać (popełnił fatlany błąd wypiąstkował przde siebie co wykorzystali przeciwnicy.)
A forma Ajaxu to nie jeden meczu który z remisowali bo jak narzie mają 2 wygrane i remis(ta kolejka) wieć aż tak zle im nie idzie.
Bardzo podabał mi sie 22 letni Nigeryjczyk Anthony Obodai Pomocnik Dobrze wyszkolony technicznie - waleczny w srodku pola często odbiera i przechwytuje piłki - Coś wam to mówi
wynik mogł być nawet z 3:1 zabrakło im troche szczęscia.
Nie grali rewelacyjnie ale dominowali cały mecz atakując cały czas gdzyby nie bramkaz Utrechtu to byłby pogrom. też gdyby nie bramkarz to Utrecht mógł to wygrać (popełnił fatlany błąd wypiąstkował przde siebie co wykorzystali przeciwnicy.)
A forma Ajaxu to nie jeden meczu który z remisowali bo jak narzie mają 2 wygrane i remis(ta kolejka) wieć aż tak zle im nie idzie.
Bardzo podabał mi sie 22 letni Nigeryjczyk Anthony Obodai Pomocnik Dobrze wyszkolony technicznie - waleczny w srodku pola często odbiera i przechwytuje piłki - Coś wam to mówi

- Mikołajek
- Juventino
A ja natomiast myślę, że taki zimny prysznic może dobrze zrobić naszym rywalom z Monachium. Ajax z pewnością będzie bardzo grozny, Maccabi po prostu nie można zlekceważyć i będzie OK
.
''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
- Johnny777
- Juventino
Lizard King pisze:Mam nadzieję, że Juve nie zlekceważy Maccabi tak, jak Djurgarden. A Bayern: niech podtrzymuje taką formę, ja nie mam nic przeciwko. Ajax to chyba najbardziej nieobliczalna drużyna spośród rywali grupowych Bianconeri. Tego spotkania obawiam się najbardziej, poza tym czas na drugą rundę pt. "Buffon VS Ibrahimovic". Ta ostatnia bramka Zlatana rzeczywiście była niezwykła, ale mam nadzieję, że o strzeleckich umiejętnościach napastnika Ajaxu przekonają się tylko grupowi rywale
Oj..chyba się jej nie doczekasz

A niech się przekonają...w końcu to teraz Juventino

- ToMeK
- Juventino
Mozna teraz to zmienic na "Buffon & Ibrahimovic"Johnny777 pisze:Oj..chyba się jej nie doczekaszLizard King pisze:Mam nadzieję, że Juve nie zlekceważy Maccabi tak, jak Djurgarden. A Bayern: niech podtrzymuje taką formę, ja nie mam nic przeciwko. Ajax to chyba najbardziej nieobliczalna drużyna spośród rywali grupowych Bianconeri. Tego spotkania obawiam się najbardziej, poza tym czas na drugą rundę pt. "Buffon VS Ibrahimovic". Ta ostatnia bramka Zlatana rzeczywiście była niezwykła, ale mam nadzieję, że o strzeleckich umiejętnościach napastnika Ajaxu przekonają się tylko grupowi rywale
Ale nie sądzę abyś był tym specjalnie zmartwiony, co nie?
![]()
A niech się przekonają...w końcu to teraz Juventino

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc:
Den Haag 3-3 Ajax Amsterdam. Ajax prowadził już 3-0, jednak nie dotrzymali korzystnego rezultatu. Moim zdaniem prezentują slabą formę. Jakby się podłamali po odejściu Zlatana 8) Musimy ich pokonać.
Bayern 1-0 Arminia. Skromne zwycięstwo Bawarczyków nad przeciętną Armenią. Nie ma co ukrywać, są w lekkim kryzyskie. My musimi to wykorzystać.
Bnei Sachnin 0-1 Maccabi Tel Aviv. Cóz mogę powiedzieć? 8) I tak są słabi, nawet jakby w lidze wygrywali po 5-0, to z nami nawet nie zremisują :twisted:
Den Haag 3-3 Ajax Amsterdam. Ajax prowadził już 3-0, jednak nie dotrzymali korzystnego rezultatu. Moim zdaniem prezentują slabą formę. Jakby się podłamali po odejściu Zlatana 8) Musimy ich pokonać.
Bayern 1-0 Arminia. Skromne zwycięstwo Bawarczyków nad przeciętną Armenią. Nie ma co ukrywać, są w lekkim kryzyskie. My musimi to wykorzystać.
Bnei Sachnin 0-1 Maccabi Tel Aviv. Cóz mogę powiedzieć? 8) I tak są słabi, nawet jakby w lidze wygrywali po 5-0, to z nami nawet nie zremisują :twisted:

- _Jah
- Juventino
zapominasz dragon jednak o tym, ze juventus to nie to samo co srednia druzyna z ligi holenderskiej, niemieckiej czy izraelskiej. na mecz z juventusem te druzyny podejda maksymalnie skoncentrowane. to raz a dwa, ze sami dokladnie nie wiemy w jakiej jestesmy dyspozycji. moze dzisiejszy wynik jest mylny? moze w srode bedzie przesladowal nas pech? to jest liga mistrzow.. tutaj kazde spotkanie ma swoja historie i niczego nie mozemy byc pewni. nawet zwyciestwa z maccabi.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!