Brescia - Juventus 0:3

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:09

Hura!!!
Pierwszy mecz, a tu Nedved już wali bramy. :D
Piękne to jest, piękne.
Bardzo dobrze się spisał Ibrahimovic w debiucie, wielkie brawa. :-D
Trezeguet podkreślił, że nie śpi. :)

Szkoda tylko że Del Piero nic nie strzelił :cry:

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:24

Bardzo ładnie Juve zagrało w pierwszej kolejce Serie A. Ciesze się takze dlatego, że nasz Zlatan bardzo ładnie się zaprezentował w dzisiejszym meczu i strzelił gola. Trzeba się cieszyć takze z postawy Nedveda i Trezegola za to że strzelili po golu ale trzeba też pogralutować całemu zespołowi.

Brescia - Juventus 0:3

Bramki: Nedved 35', Trezeguet 38', Ibrahimovic 69'

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:26

Ależ wspaniały początek :D

Czyste konto Buffona, dzięki nowym zestwieniu w defensywie, Zebina,Cannavaro,Thuram i Zambrotta 8) Jak widać mamy ,,hiński mur'' 8)

Cieszy bramka Zlatana. To jest zawodnik 8) Szkoda, że Del Piero nic nie dołożył. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Mamy lidera, oby tak do końca :twisted:
Początek więc wysmienity, abyśmy w LM wystartowali podobnie :twisted:

Grazie JUVE :!:

Obrazek
Szczepa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:28

koksu_klb pisze:

Szkoda tylko że Del Piero nic nie strzelił :cry:

Witajcie!

Spokojnie nie mozna miec wszystkiego :wink:
Wysokie i pewne zwyciestwo cieszy. Szczegolnie, ze Milan i Inter juz pogubily punkty.
Juventus rozpoczal w zestawieniu:

Buffon; Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Camoranesi, Blasi, Emerson, Nedved; Del Piero, Trezeguet.

rezerwowi:
Bonnefoi, Tudor, Tacchinardi, Pessotto, Olivera, Zalayeta, Ibrahimovic

Jezeli tylko bedziecie mieli linki z bramkami to wysylajcie...

Pozdrawiam! :)

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:42

Qurcze, a ja meczu nie ogladalem :( ale z wyniku moge wnioskowac ze Juve zagralo dobry mecz :!: :!:

jestem ciekaw ocen jakie byscie wystawili naszym zawodnikom??? szczegolnie interesowal by mnie zlatan, treze, alex, pavel i fabio :!: dzieki

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:44

No i świetna inauguracja. Może sama gra nie była momentami zachwycająca, ale jest ważne zwycięsto i chyba lider, bo nie sądze, żeby w meczu Lazio - Sampa był dla kogoś wynik wyższy niż 3-0 (Typuje 2-2). Cieszy świetny debiut Ibrahimovica, może być z niego wiele pożytku. Nie popadałbym jednak w huraoptymizm. To dopiero pierwszy mecz i nadal nie wiadomo w jakiej tak na prawdę Juve jest formie. Będziemy mogli coś powiedzieć gdzieś po 5-6 meczach.

PANCIO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 17:57

Piękne rozpoczęcie sezonu!!! Zresztą staje się to powoli tradycją, że Juve wrzuca przeciwnikowi 3-4 gole na inaugurację Serie A :-D

Najbardziej cieszy gol Zlatana. Jest to kolejny dowód na to, że pozyskaliśmy prawdziwy brylant. Mam nadzieję, że między innymi dzięki niemu puchar ligi mistrzów po 8 latach przerwy wróci na Delle Alpi.

Równierz Nedved pokazał klasę. Po kontuzji strzelił już 2 bramki i wydaje się, że wraca do formy sprzed 2 lat.

Bramka Trezegueta sprawia, że Capello będzie miał prawdziwy ból głowy kogo posadzić na ławce w meczu z Ajaxem. Wątpie żeby na wyjeździe grali 3 napastnikami więc według mnie powinien zagrać DP z Zlatanem.

Na koniec trzeba pochwalić obronę, która już w kolejnym meczu zachowała czyste konto.

Jednym słowem: oby tak dalej!!!

Oceny:
Juventus: Buffon 6, Zebina 6.5, Thuram 6, Cannavaro 6, Zambrotta 6, Camoranesi 6.5, Blasi 5.5, Emerson 6.5 (59' Tacchinardi 6) Nedved 7, Del Piero 6.5 (65' Oliviera --) Trezeguet 6.5 (46' Ibrahimovic 6.5)

Brescia: Castelazzi 5.5, Adani 5, Di Biagio 6, Mareco 5 (62' Mannini 5.5) Martinez 5, Almeyda 6, Milanetto 5.5 (60' Guana 6) Domizzi 5.5, Bachini 6, Caracciolo -- (24' Del Nero 5) Sculli 6.

juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 18:16

wymarzona inauguracja sezonu :twisted: oby tak dalej

jest tylko jedno pytanie: JAK CAPELLO USTAWI ATAK NA AJAX :?: :?: :?:

ja na to pytanie nie umiem odpowiedzieć...

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 18:21

nie ktorzy pisza ,,szkoda ze Del Piero nic nie strzelil"
wiec powiem wam tak tak jak zawsze mowi moj trener nie liczy sie kto strzel bramki liczy sie to jak kto gra a DP zagral wspanialy mecz przetrzywywal pilke staral sie dlugo przy niej utrzymywac a zreszta co bede pisal kazdy wie jak gra DP a co do bramki treze to w zasadzie mozna ja nazwac golem Alexa to on wysmienicie podal do davida a ten dopelnil formalnosci ogolem wspanialy mecz calej druzyny

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 18:31

super ze wygrana i to z czystym kontem, ale jak napisal DJ Juventinho, nie nalezy jeszcze popadac w hurraoptymizm. Glopie sa zalozenie juz po pierwszym meczu wygramy 'lightowo' LM i scudetto. Teraz zobaczymy jak Juve wypadnie w LM i z troche silniejszym rywalem. Brescia to juz nie ten sam zespol co kiedys, dlatego tu miala byc pewna wygrana (wg mnie), z Ajaxem nie bedzie tak latwo, ale wierze w to, ze Juve w tym roku bedzie bardzo silne, co udowodni juz z Ajaxem. Niech sie teraz Holendrzy i Bayern nas boja :twisted:

Co do oceny Zlatana i Cannavaro to ja bym sie jeszcze wstrzymal z kilka tygodni.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 19:13

a jak zagral Blasi w tym meczu ??bo mam takie wrazenie ze on gra tylko dlatego ze Capello go lubi

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 19:16

Bardzo dobrze zaczęli.
Nie stracilismy zadnej bramki, a zdobylismy trzy.
Cały zespol zaprezentowal się bardzo dobrze i oby tak było przez cały sezon.
Ładne bramki Nedveda i Trezegueta oraz bardzo ładny drybling Ibrahimovica, gol troszkę szczęsliwy, bo po bledzie bramkarza, ale wazne ze jest i cieszy 8)
Del Piero zaliczył dobry wystep choc nie strzelił gola to bardzo sie przyczynił do zdobycia dwoch bramek.
Ogolnie pierwsza kolejka jak najlepiej dla nas wypadła. 8)

Teraz czekamy do środy na mecz z Ajaxem... Zlatan się "rozstrzelał" :D więc nie widze przeszkod i On takze nie powinien, do strzelenia bramek Ajaxowi.

Forza Juventus.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 19:22

NO to prosze!!

Juventus sprostał i chyba spadł kamień z serca Capello.Bo nieźle musiał sie poddenerwować do tej 35 minuty :D :D
Mecz jak na spostrzegawczość z chata był bardzo ładny.
Zdążyłem obejżeć bramke Zlatana i nawet mi sie spodobała, oby więcej takich panie Ibrahimović. :wink: :wink: :wink: :wink: :!:

Teraz czeka nas Ajax i tym razem wyjdziemy z ofensywnym na środku i dwoma na napadzie bo nie widze innego wyjścia jak wystawić na tem mecz Zlatana.On najlepiej bedzie wiedział jak rozpracować kolegów.. 8) 8) 8)

Obstawiam 3 - 1 do przodu, bo po tym obiecującym początku w Serie A nie można sobie wmawiać przegranej :wink: :wink:

Pozdrawiam i
FORZA JUVE!!!...

fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 19:49

Chciałbym podziękować wszystkim piłkarzą Juve za zwycięstwo w 1 kolejce. Bardzo ono cieszy. Miejmy nadzieje że sezon zakończymy na 1 miejscu. Pozdrowienia dla wszystkich.

PS. Trezegeut i Zlatan ida po korone króla strzelców :D

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
pieny

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 20:06

Zlatan musi grać w pierwszym wychodzi na to ze Juve bedzie liderem od pierwszej do ostatniej kolejki :twisted: ide jutro do bukmachera i obstwiam grube pieniądze na nasze scudetto 8)

Zablokowany