Transmisje z LM..czyli skąd My to znamy....:/

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 21:37

Po losowaniu byłem bardzo szczęśliwy z zjednego powodu: wierzyłem, że w fazie grupowej zobacze przynajmniej dwa mecze Juve na żywo. Lecz jeśli tak pójdzie dalej, to może sie skonczyć na tym, że Juve zobaczymy w TVP tylko w ewentualnym półfinale i finale. Mnie nudzi juz to ciągłe faworyzowanie drużyn angielskich no i opczywiście Realu.
Chyba pofatyguje się i napisze do TVP, chociaz jakos nie wierzę, żeby odpisali, ale warto spróbować.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 21:58

i gdzie ja zobacze te mecze..... moze poleca na canale 5....
a jak nie to zostaje mi na zywo na necie a tego nie lubie :P

Obrazek
Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 22:02

Przegiecie paly co te wspolczesne telewizje wyprawiaja?! Mecze sa cienkie. Moze juz niedlugo pokarza mecz Omonia Nikozja vs. FC Tbilisi. Napewno bedzie to pasjonujace spotkanie ;)

Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 22:33

Tez wysłałem do nich list. Niech się w końcu opamiętają i zaczną puszczać ciekawe mecze. Przeciez nie mozemy byc cały czas skazani na Liverpool tylko dlatego ze tam broni Dudek.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 22:58

Tez coś do nich napisałem. Niech każdy w miarę możliwości też napisze, może w ostatniej chwili zmienią :) Chociaż raczej ciężko w to uwierzyć :cry: , ale spróbować zawsze można :-D

Jacol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 23:23

Koniec z tym!!!!!!!!! Mnie też teraz wkurzyli i to mocno. Powysyłałem po kilka razy z kilku moich skrzynek do tych ************. Codziennie będę tak robił aż naśmiecę im. Adres do TVP to: dzial.kontaktow.z.widzami@tvp.pl . Adres do POLSATU to: poczta@polsat.com.pl . I nietylko oni mnie dzisiaj wkurzyli. Także Canal+. Są 3 mecze z ligi angielskie, 2 mecze z HIszpanii i tylko 1 mecz z Włoch. W przyszłym tygodniu także tylko 1 mecz z Włoch. Jak tak będzie nadal to tylko Juve zobaczymy z tymi wilkimi zespołami. Jak chce ktoś do nich napisać to adres: sport@cplus.com.pl . Teraz wiem jedno. Będzie trzeba nielegalnie załatwić sobie SKY ITALIA. Tam przynajmniej są wszystkie mecze z Serie A i z Ligi Mistrzów. Jest co wybierać. Niech Ci z poczty spróbują przyjść do mnie i mówić mi, że za posiadanie telewizora trzeba płacić abonament. Skoro nie mogę obejrzeć tego czego chcę. To za co mam płacić.

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 34 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 23:38

Ehh no co tu dużo mówić, lipa jak zwykle... Ja jednak żyję nadzieją na mecz Bayern - Juve na żywo na Polsacie Sport (mam kablówke). W końcu kumplem borka jest kołtoń, ten redaktor kickera spec od niemieckiej piłki i ogolnie jak go słucham co tydzien na bundeslidze to powiem że sie zna na rzeczy jak malo kto :).
Sorki za OT ^^. Bądźmy dobrej mysli...

Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 00:05

Moim zdaniem telewizja powinna przeprowadzać przed każdą kolejką LM sonde smsową i kibice w ten sposób powinni wybierać mecze . Jak wszyscy kibice Juve by wysłali po 2 smsy to w każdej kolejce oglądalibyśmy mecze bianconerich .A narazie trzeba niestety sobie jakoś radzić ...... :twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 08:38

Wiedziałem że tak będzie bo telewizja zazwyczaj puszcza mecze drużyn gdzie grają polacy .Szkoda bo zapowiadał się wspaniały mecz na dwójce na otwarcie :( .Można pisać do telewizji ale oni i tak nie zmienią decyzji :( . Mimo to będzie to pojedynek dwóch wielkich drużyn powrót Zlatana na AmsterdamArena. :D .A co do Canalu ?? .Możliwe szanse na zobaczenie Juve w Canale widzę w meczu z Messiną ,ale jest jeden warunek Messina i Juve musiałyby dobrze zacząć sezon, chyba w czwartej czy piątej kolejce jest ten mecz .Jak się pomyliłem to mnie poprawcie. Pozdro dla wszystkich kibiców Juve!!

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 11:31

...:::Szymek:::... pisze:Czy będeą mecze włoskich drużyn w LM na RaiUno???
z góry THX
NIE !!!! Napewno nie. Z tego co pamietam to w tamtym sezonie mecze wloskich druzyn w LM byly pokazywane na Canale 5 czy cos takiego.....

A co do tematu: to skandal !!!! TVP i zreszta nie tylko oni robia sobie z nas kibicow jaja :evil: Przeciez to nie normalne zeby pokazywac tylko mecze z Polakami..... rozumiem jakby jakis Polak gral w wielkim klubie ale czy Liverpool czy Leverkuesen to wielkie kluby ??!! Nie wydaje mi sie :? Miejmy nadzieje ze meczy Juve - Bayern pokaza, bo to szlagier ktorego jeszcze nie bylo.

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 12:03

no ja tez mam doła myslałem ze pokażą juve chocby na plsacie sport a tu kapa sprawdzałem juz tydzien temu na stronkach program na wtorek i srode

Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 11:00

jeszcze stanie sie tak że nie pokarzą meczu Juventusu z Bayernem :shock:

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 12:11

Tom_my pisze:jeszcze stanie sie tak że nie pokarzą meczu Juventusu z Bayernem :shock:
Ten mecz napewno pokaza, tylko ja sie boje ze pokaza go na Polsacie Sport (ktorego nie mam), bo tam jest mrs. Romek Koltun (czy jakos tak) :twisted: a jak wiadomo on jest guru od Szkopskiej ligi w PS :!:

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 17:44

No fakt, na polsacie sport żyją tylko Bundesligą (bo polacy grają). Wolą pokazać mecz Bayern-Anderlecht niż Juve-Real :D A na tvp podobno leci PSG-Chelsea, ale nudy.

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 17:56

mecz z bayernem na 100% pokaże telewizja niemiecka takie jak ZDF i sat 1 i RTL

JESTEM OSZUSTEM
ODPOWIEDZ