SerieA I kolejka
- Booker
- Juventino
Milan glowny faworyt do scudetta zremisowal tylko u siebie z livorno beniaminkem 2:2 to jest duza niespodzianka bo Milan byl w tym meczu faworytem.To oczywiscie jest dobra wiadomosc dla juve bo jusz po 1 kolejce maja szanse odskoczyc na 2 pkt.
piszemy tu o wszystkich meczach pierwszej kolejki
rybeq
piszemy tu o wszystkich meczach pierwszej kolejki
rybeq
- KowalFromStolica
- Juventino
Nie tylko Milan ale i Inter stracił punkty w pierwszym meczu... mamy dużą szanse na prowadzenie po pierwszej kolejce... oczywiście jeśli jutro się sprawimy :-D
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
głównym faworytem jest Milan :!: mają znakomitą ekipe, wyrównaną, zgraną ze sobą. Juventus musi się odrodzić po nieudanym sezonie i na pewno nie jest głównym faworytem do zdobycia scudetto. A co do tematu to Milan od 8 minuty grał w osłabieniu. Czerwień ujrzał Dida. Co do szansy na odskoczenie to rozśmieszycie mnie :lol: to jest dopiero pierwsza kolejka i jeszcze nic nie można powiedzieć :-Dmadralf pisze:Jaki glowny faworyt?! Nie chce zapeszac, ale przeciez to "My" jestesmy glownym faworytem!!! Miejsce Juve jest na szczycie Serie A !!!Booker pisze:Milan glowny faworyt do scudetta...
- Marcin_FCJ
- Juventino
pewnie ze nie, ale lepiej miec 2 punkty przewagi niz 2 straty 8) Ale najpierw trzeba wygrac. Brawo Lucarelli, szkoda ze nie uznali mu trzeciej bramki :? P.S. Az 6 minut doliczonych na sn siro :? :shock:
Do tematu dopisalbym tez Chievo 2-2 Inter. Dwie niespodzianki na starcie. Jestem bardzio ciekw co jutro beda mowili ludzie z Interu i Milanu
Do tematu dopisalbym tez Chievo 2-2 Inter. Dwie niespodzianki na starcie. Jestem bardzio ciekw co jutro beda mowili ludzie z Interu i Milanu

- WladeK
- Juventino
Skoro grali prawie cały mecz w dziesiątke to nie można mówić o ich słabej formie. Moim zdaniem to Juve będzie musiało później gonić Milan(oby doboniło :-D ) Jutro trzeba po prostu wygrać i nie oglądać się na nikogo.
- Pawciosss
- Juventino
Bądźmy optymistami
Takich remisów więcej :!: Kluczowym momentem była czerwona kartka Didy. Mimo wszystko to widać ,że z Livorno nie będzie łatwo ,więc Juve nie może ich zlekceważyć.
Dla mnie zawsze faworytem jest Juve
,ale dla innych bardziej wiarygodny jest Milan - wszystkie formacje świetne no i w ostatnie 2 lata zdobyli Serie A i LM :evil: w sumie to ja nie widzę innego wyjścia jak jutrzejsza wygrana i na starcie zarobienie 2 pkt przewagi nad milanem i interem 8)
Dla mnie zawsze faworytem jest Juve

- Wojtom
- Juventino
Znakomity początek sezonu, dwaj najgrozniejsi rywale tracą punkty z potencjalnie słabszymi zespołami.
Milan chyba zlekcewazyl Livorno, bo musiałobyc gorąca skoro z boiska juz w 7 minucie zszedł Dida... tak samo Inter. 8)
Juventus musi wygrać dziś na wyjezdzie. Jeśli wygrają, to bedzie to wspaniały początek sezonu. 8) ]
Forza Juventus.
Milan chyba zlekcewazyl Livorno, bo musiałobyc gorąca skoro z boiska juz w 7 minucie zszedł Dida... tak samo Inter. 8)
Juventus musi wygrać dziś na wyjezdzie. Jeśli wygrają, to bedzie to wspaniały początek sezonu. 8) ]
Forza Juventus.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- yogurt_yagodowy
- Juventino
widzę że dobrze się zaczęło :-) oby tak dalej :twisted:
Io sono malato di mente ;-)
- juve_faaan
- Juventino
Bugaj pisze:Dzisiaj niepozostaje nic innego jak dokopać Bresci.
Dokładnie

Przewaga 2 punktów na starcie nad najgroźniejszymi rywalami byłaby idealna :twisted: :twisted: :twisted: