Mołdawia 0-1 Włochy
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Niedługo mecz z Mołdawią myślę że Włosi powinni sobie poradzić z rywalami, bo nie są zbyt wymagający.
Tymczasem przed Włosi rozegrali mecz kadra A - kadra B.
Mecz zakończył się wynikiem 2-2. Dwa gole dla pierwszeju kadry strzelił nie kto inny tylko Alex Del Piero, a dla drugiego składu oba gole strzelił Corradi.
Jak widać forma Alexa powoli wraca do normy, mam nadzieję że Alex pokaze że jest jeszcze przed nim długie lata dobrej gry w Juve i rep. Włoch.
Chciałbym żeby z Mołdawią Alex pokazał to co Zlatan z Maltą, może nie musi strzelać aż 4 goli, ale dwa gole mógłby.
informacja o springu kadry A z kadrą B: http://www.juve.pilka.pl/?function=show_all&no=548
Tymczasem przed Włosi rozegrali mecz kadra A - kadra B.
Mecz zakończył się wynikiem 2-2. Dwa gole dla pierwszeju kadry strzelił nie kto inny tylko Alex Del Piero, a dla drugiego składu oba gole strzelił Corradi.
Jak widać forma Alexa powoli wraca do normy, mam nadzieję że Alex pokaze że jest jeszcze przed nim długie lata dobrej gry w Juve i rep. Włoch.
Chciałbym żeby z Mołdawią Alex pokazał to co Zlatan z Maltą, może nie musi strzelać aż 4 goli, ale dwa gole mógłby.
informacja o springu kadry A z kadrą B: http://www.juve.pilka.pl/?function=show_all&no=548
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BiancoNerri_
- Juventino
Włosi nie zaprezentowali się z najmocniejszej strony, ale swój mecz wygrali (nie to co Anglia,Francja,Grecja
) Z Mołdawią powinno być dużo lepiej, bo zagra Alex. Jak wróci Totti to będzie dopiero atak. 

- Lizard
- Juventino
Jeśli Azzuri wyciągną wnioski z ostatniego meczu z Norwegią i zagrają skoncentrowani to niespodziankę w postaci remisu lub porażki Włochów możemy śmiało wykluczyć. Alex- tak dalej, pokaż, że jeszcze jesteś w stanie wygrać rywalizację o pierwszy skład Italii, a tym bardziej pokazać, iż zasługujesz na grę w pierwszym składzie Juve ( Zlatan nie składa broni, oj nie :twisted: )
- wErOn
- Juventino
Poraz drugi Lippi nie będzie miał do dyspozycji pełnego składu co na pewno dobrze odbije się na grze nowych zawodników. Nowa generacja Lippiego tj. Gilardino, Miccoli, De Rossi, Bonera, Toni, zapewne Cassano na pewno wiedzą, że szansa gry w kadrze to wielki zaszczyt i na pewno będą chcieli wykorzystać swą szanse na 100% :twisted:
W środę wraca Alex, nie zagra Totti 8) hmm co jeszcze ... troche dziurawa obrona z Favallim na czele może nam sprawić złą niespodziankę :lol: ale miejmy nadzieję, że ani minuty nie zagra Legrottaglie 8)
"Moi piłkarze stracili wiele sił walcząc z Norwegami, dlatego dokonam pięciu, sześciu zmian personalnych." - mówil Lippi na konferencji prasowej.
Spodziewajmy się więc kilku kolejnych niespodzianek, w tym występ Alexa.
Bradzo podoba mi się taktyka Lippiego. Połącznie młodzików (Bonera, De Rossi, Gilardino) z doświadczeniem (Nesta, Gattuso, Alex).
Szykują się wspaniałe eliminacje, oby naszej eskadrze się powiodło
W środę wraca Alex, nie zagra Totti 8) hmm co jeszcze ... troche dziurawa obrona z Favallim na czele może nam sprawić złą niespodziankę :lol: ale miejmy nadzieję, że ani minuty nie zagra Legrottaglie 8)
"Moi piłkarze stracili wiele sił walcząc z Norwegami, dlatego dokonam pięciu, sześciu zmian personalnych." - mówil Lippi na konferencji prasowej.
Spodziewajmy się więc kilku kolejnych niespodzianek, w tym występ Alexa.
Bradzo podoba mi się taktyka Lippiego. Połącznie młodzików (Bonera, De Rossi, Gilardino) z doświadczeniem (Nesta, Gattuso, Alex).
Szykują się wspaniałe eliminacje, oby naszej eskadrze się powiodło
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Zwycięstwo 1-0 po decydujacej bnramce Del Piero. Ponoc gol wygladal podobnie to tego w polfinale Ligi Mistrzow z Realem Madryt. Gilardino podal do Del Piero, ten na chwile zatrzymal sie, szybki drybling i precyzyjny strzal. Moze 1-0 nie jest zbyt imponujace ale 6 punktow zdobytych i to sie liczy najbardziej.
- booyak
- Juventino
Sam nie wiem czy bardziej cieszą mnie kolejne 3 pkt dla Squadra Azzurra czy powrót do wysokiej dyspozycji(?) Del Piero... Meczu nie widziałem ale widać po wyniku że nie był to, jakby mogło się wydawać przed meczem, spacerek dla Włochów... Szczerze to spodziewałem się dużo wyższego wyniku tego spotkania jednak ten wynik mówi tylko tyle że przed Lippim jeszcze dużo pracy żeby sięgnąć w 2006 roku po Puchar Świata, czego Jemu jak i piłkarzom życze...
★ ★ ★
- kouba
- Qualità Juventino
no bez przesadyAlessandro Del Piero pisze:Ponoc gol wygladal podobnie to tego w polfinale Ligi Mistrzow z Realem Madryt. Gilardino podal do Del Piero, ten na chwile zatrzymal sie, szybki drybling i precyzyjny strzal.

Wygrana na pewno cieszy. Poczatek Lippiego na pewno nie jest latwy. Dobrze, ze Wlosi maja komplet pkt, choc wyniki mogly byc lepsze. Ale miejmy nadzieje, ze Marcelo zbuduje silna jedenastke, ktora wywalczy zloto w Niemczech.
Bartas_01, bramke masz na JP w TYM newsie, albo inna, chyba troche lepsza jakosc pod TYM linkiem
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oczywicie cieszy zwycięstwo, jednak widać, iż Lippi jeszcze długo musi popracować nad kadrą. Wynk 1-0 to bardzo niepewny rezultat. Fakt, że są 3 pkt, ale jeśli wczoraj przyszło by nam sie zmierzycz kimś silniejszym, różnie by to mogło wyglądać.
Ale nie ma co sie zmartwiać. W tym już głowa fachowca Lippiego.
Cieszę się, z bramki Del Piero. To wiele mu pomoże, da większej pewności. Oby w tym sezonie regularnie trafiał do siatki rywali :twisted:
Ale nie ma co sie zmartwiać. W tym już głowa fachowca Lippiego.
Cieszę się, z bramki Del Piero. To wiele mu pomoże, da większej pewności. Oby w tym sezonie regularnie trafiał do siatki rywali :twisted:

- BIGGI
- Qualità Juventino
Zwyciestwo skromne,ale zawsze to 3 punkty. Chyba kazdy liczyl na wyzsza wygrana ale nie ma co narzekac. Tym bardziej ze bramke strzelił Alex 8) Niby to nic wielkiego nie znaczy,ale moze zwiastuje to jakas wielka forme w tym sezonie ? Kto wie.....W kazdym razie gratulacje