Mołdawia 0-1 Włochy

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 19:08

Niedługo mecz z Mołdawią myślę że Włosi powinni sobie poradzić z rywalami, bo nie są zbyt wymagający.
Tymczasem przed Włosi rozegrali mecz kadra A - kadra B.
Mecz zakończył się wynikiem 2-2. Dwa gole dla pierwszeju kadry strzelił nie kto inny tylko Alex Del Piero, a dla drugiego składu oba gole strzelił Corradi.
Jak widać forma Alexa powoli wraca do normy, mam nadzieję że Alex pokaze że jest jeszcze przed nim długie lata dobrej gry w Juve i rep. Włoch.
Chciałbym żeby z Mołdawią Alex pokazał to co Zlatan z Maltą, może nie musi strzelać aż 4 goli, ale dwa gole mógłby.

informacja o springu kadry A z kadrą B: http://www.juve.pilka.pl/?function=show_all&no=548

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 19:51

Ja tez mam nadzieje, ze Alex powraca do wysokiej formy. Oby tak było. Niech pomoze reprezentacji i Juventusowi. A Włochy z Mołdawia poradza sobie bez problemu i wygraja 4:1.

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 20:40

Włosi nie zaprezentowali się z najmocniejszej strony, ale swój mecz wygrali (nie to co Anglia,Francja,Grecja :D ) Z Mołdawią powinno być dużo lepiej, bo zagra Alex. Jak wróci Totti to będzie dopiero atak. :D

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 21:11

Jeśli Azzuri wyciągną wnioski z ostatniego meczu z Norwegią i zagrają skoncentrowani to niespodziankę w postaci remisu lub porażki Włochów możemy śmiało wykluczyć. Alex- tak dalej, pokaż, że jeszcze jesteś w stanie wygrać rywalizację o pierwszy skład Italii, a tym bardziej pokazać, iż zasługujesz na grę w pierwszym składzie Juve ( Zlatan nie składa broni, oj nie :twisted: )

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 21:21

Poraz drugi Lippi nie będzie miał do dyspozycji pełnego składu co na pewno dobrze odbije się na grze nowych zawodników. Nowa generacja Lippiego tj. Gilardino, Miccoli, De Rossi, Bonera, Toni, zapewne Cassano na pewno wiedzą, że szansa gry w kadrze to wielki zaszczyt i na pewno będą chcieli wykorzystać swą szanse na 100% :twisted:
W środę wraca Alex, nie zagra Totti 8) hmm co jeszcze ... troche dziurawa obrona z Favallim na czele może nam sprawić złą niespodziankę :lol: ale miejmy nadzieję, że ani minuty nie zagra Legrottaglie 8)

"Moi piłkarze stracili wiele sił walcząc z Norwegami, dlatego dokonam pięciu, sześciu zmian personalnych." - mówil Lippi na konferencji prasowej.
Spodziewajmy się więc kilku kolejnych niespodzianek, w tym występ Alexa.

Bradzo podoba mi się taktyka Lippiego. Połącznie młodzików (Bonera, De Rossi, Gilardino) z doświadczeniem (Nesta, Gattuso, Alex).

Szykują się wspaniałe eliminacje, oby naszej eskadrze się powiodło :wink:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 21:25

Mecz z Moładawią to powinna być czysta formalność. Lippi będzie miał okazję przetestować graczy rezerwowych. Stawiam na 3:0.

:roll:
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2004, 22:22

No to Alex zaszalal :D Mam nadzieje ze Moldawia tez strzeli dwie bramki :!: Stawiam na 3-0 dla Wlochow :D

Wie ktos czy ten mecz bedzie w TV na cyfrze :?:

Obrazek
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 17:39

Będzie na Rai uno. Włochy powinny wygrać pewnie 3-0. A kiedy i o której zaczyna sie mecz??

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 22:44

Zwycięstwo 1-0 po decydujacej bnramce Del Piero. Ponoc gol wygladal podobnie to tego w polfinale Ligi Mistrzow z Realem Madryt. Gilardino podal do Del Piero, ten na chwile zatrzymal sie, szybki drybling i precyzyjny strzal. Moze 1-0 nie jest zbyt imponujace ale 6 punktow zdobytych i to sie liczy najbardziej.

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 22:51

Bardzo cieszy zwyciestwo a tym bardziej ze decydujacego gola zdobyl nasz ALEX DEL PIERO!!!!!! Mam nadzieje ze to bedzie dla niego (i dla nas takze) piekny sezon:))))

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 22:54

Sam nie wiem czy bardziej cieszą mnie kolejne 3 pkt dla Squadra Azzurra czy powrót do wysokiej dyspozycji(?) Del Piero... Meczu nie widziałem ale widać po wyniku że nie był to, jakby mogło się wydawać przed meczem, spacerek dla Włochów... Szczerze to spodziewałem się dużo wyższego wyniku tego spotkania jednak ten wynik mówi tylko tyle że przed Lippim jeszcze dużo pracy żeby sięgnąć w 2006 roku po Puchar Świata, czego Jemu jak i piłkarzom życze...

★ ★ ★
Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2004, 23:03

jak ktos bedzie mial linka do brameczki Alex to bardzo bym prosil aby mi go podal bo chcialbym ja zobaczyc z gory dzieki

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 09 września 2004, 06:58

Alessandro Del Piero pisze:Ponoc gol wygladal podobnie to tego w polfinale Ligi Mistrzow z Realem Madryt. Gilardino podal do Del Piero, ten na chwile zatrzymal sie, szybki drybling i precyzyjny strzal.
no bez przesady ;) Gilardino podal do Alexa, a ten tylko wysunal sobie na lewa strone i przystrzelil takiego szczura po dlugim. Bramka z Realem wygladala o wiele piekniej :]
Wygrana na pewno cieszy. Poczatek Lippiego na pewno nie jest latwy. Dobrze, ze Wlosi maja komplet pkt, choc wyniki mogly byc lepsze. Ale miejmy nadzieje, ze Marcelo zbuduje silna jedenastke, ktora wywalczy zloto w Niemczech.
Bartas_01, bramke masz na JP w TYM newsie, albo inna, chyba troche lepsza jakosc pod TYM linkiem

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2004, 09:34

Oczywicie cieszy zwycięstwo, jednak widać, iż Lippi jeszcze długo musi popracować nad kadrą. Wynk 1-0 to bardzo niepewny rezultat. Fakt, że są 3 pkt, ale jeśli wczoraj przyszło by nam sie zmierzycz kimś silniejszym, różnie by to mogło wyglądać.
Ale nie ma co sie zmartwiać. W tym już głowa fachowca Lippiego.
Cieszę się, z bramki Del Piero. To wiele mu pomoże, da większej pewności. Oby w tym sezonie regularnie trafiał do siatki rywali :twisted:

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2004, 11:06

Zwyciestwo skromne,ale zawsze to 3 punkty. Chyba kazdy liczyl na wyzsza wygrana ale nie ma co narzekac. Tym bardziej ze bramke strzelił Alex 8) Niby to nic wielkiego nie znaczy,ale moze zwiastuje to jakas wielka forme w tym sezonie ? Kto wie.....W kazdym razie gratulacje

ODPOWIEDZ