Ajax - Juventus 0:1 (LM)
- Reggie
- Juventino
Co??? 2-0 dla Ajaxu? ty chyba pomyliłeś forum :shock:
W sumie to masz prawo typować nawet 5-0 dla Macabi kiedy Juve będzie z nimi grać, ale nie przesadzaj.
Gdyby nie dwa ostatnie wzmocnienia zastanawiałbym się pomiędzy 1-1, a 2-1. Ale teraz mogę śmiało powiedzieć, że będzie 3-1 dla Juve. 8)
P.S. Coś ci ludzie z Bochni mają bujną fantazję (nie obrażając oczywiście nikogo)- pamiętacie Peję i jego pamiątki od Juve?
W sumie to masz prawo typować nawet 5-0 dla Macabi kiedy Juve będzie z nimi grać, ale nie przesadzaj.
Gdyby nie dwa ostatnie wzmocnienia zastanawiałbym się pomiędzy 1-1, a 2-1. Ale teraz mogę śmiało powiedzieć, że będzie 3-1 dla Juve. 8)
P.S. Coś ci ludzie z Bochni mają bujną fantazję (nie obrażając oczywiście nikogo)- pamiętacie Peję i jego pamiątki od Juve?

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Alex_Del_Piero
- Juventino
Co za kolo wbija się na stronke juve i chrzani jakieś głupoty ,że ajax wygra. Stawiam wszystkie chajsy ,że juve rozniesie ajax. :lol:
- KowalFromStolica
- Juventino
No napewno Ajaxu nie rozniesie... Wszyscy jakoś po zakupie Zlatana i Cannavaro myślą że Juve jest już nie do pokonania a tak nie jest... Ajax będzie ciężkim przeciwnikiem i będę się cieszył z minimalnej wygranej...
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- MediapuntA
- Juventino
Obstawiam że będzie 3-1 dla JUVE :twisted: Gole strzelą :
0-1 7' Ibrahimović
1-1 39' Snejider
1-2 45' Del Piero
1-3 76' Oliveira
0-1 7' Ibrahimović
1-1 39' Snejider
1-2 45' Del Piero
1-3 76' Oliveira
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
A ja po prostu wymiekam czytajac Wasze komentarze, czy na forum mozna pisac tlyko ze Juve wygra? Z tego co wiem cuube kibicuje Ajaxowi wiec nie ma sie co dziwic ze tak obstawia. Ja liczyl bede po pierwsze na dobry meczyk, po drugie na 1-2 moze 1-3 pamietajmy ze nowe nabytki musza sie wkomponowac w druzyne. A z tekstami typu "pomyliles forum" to troche nie trafiacie. Ja sie obawiam o wynik z Ajaxem, bo to jest wciaz silna druzyna wiec spokojnie.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- cuube
- Juventino
Mówicie, że nowe nabytki Juventusu muszą się pokazać na Arenie. Tego się właśnie najbardziej boję (jestem fanem Ajaxu - jak mówił tomcatmi6). Zwłaszcza Ibrahimovica, który doskonale wie jak gra Ajax.
Jednak także liczę na piękną grę. Niestety TVP nie transmituje tego meczu. Jedyna nadzieja pozostaje w Polsacie Sport...
Pozdrawiam!
Jednak także liczę na piękną grę. Niestety TVP nie transmituje tego meczu. Jedyna nadzieja pozostaje w Polsacie Sport...
Pozdrawiam!
Nadejdzie jeszcze taki okres, że Ajax będzie rządził w Europie!
- JUVEFANE_10
- Juventino
Podobno mecz bedzie pokazany na Canale 5
a co do wyniku to 4-0 dla Juve
a co do wyniku to 4-0 dla Juve
JESTEM OSZUSTEM
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
tomcatmi6 ma rację to że znajdujemy się na forum Juve to nie oznacza że nie można obstawiać innego wyniku niż zwycięstwo Juve.tomcatmi6 pisze:A ja po prostu wymiekam czytajac Wasze komentarze, czy na forum mozna pisac tlyko ze Juve wygra? Z tego co wiem cuube kibicuje Ajaxowi wiec nie ma sie co dziwic ze tak obstawia. Ja liczyl bede po pierwsze na dobry meczyk, po drugie na 1-2 moze 1-3 pamietajmy ze nowe nabytki musza sie wkomponowac w druzyne. A z tekstami typu "pomyliles forum" to troche nie trafiacie. Ja sie obawiam o wynik z Ajaxem, bo to jest wciaz silna druzyna wiec spokojnie.
pozdr
A co do wyniku myślę że w tym meczu wszystko jest możliwe zwycięstwo Ajaxu lub Juve, lub remis.
Jednak ja jako kibic Juve i optymista myślę że stać nas na zwycięstwo 1-0 lub 2-0
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Peja
- Juventino
Mówisz o mnie??Rysiek pisze:P.S. Coś ci ludzie z Bochni mają bujną fantazję (nie obrażając oczywiście nikogo)- pamiętacie Peję i jego pamiątki od Juve?
Co do meczu to obstawiam 2-1 dla Juve, Ajax to nie jest przecież nie wiadomo jaki słabiak tylko mistrz Holandii i trzeba sie z nim liczyć