Jaki bedzie atak na nowy sezon ?
- Pawciosss
- Juventino
Zapewne Ibrahimovic od razu nie wskoczy do składu. Będzie konsekwentnie się przyswajał aż w końcu wskoczy na stałe i będzie wielką gwiazdą tak jak to było z Trezegolem
heh tylko nie wiem jaką wtedy opcję Capello wybierze 

- OskarG
- Juventino
Niewiem dalczego ale brakuje w tej ankiecie 2 opcji
Treze - Zaltan - która jest bardzo prawdopodobna
oraz Treze - Zaltan - Alex
Osobiscie uważam że wszystko powinno zależeć od formy zawodników.
I szkoda mi Alexa który z tą formą którą prezentuje nie łapie sie do składu.
ZMIENIŁEM ANKIETE - więc niestety startujemy od nowa
Oskar8
Treze - Zaltan - która jest bardzo prawdopodobna
oraz Treze - Zaltan - Alex
Osobiscie uważam że wszystko powinno zależeć od formy zawodników.
I szkoda mi Alexa który z tą formą którą prezentuje nie łapie sie do składu.

ZMIENIŁEM ANKIETE - więc niestety startujemy od nowa
Oskar8
Ostatnio zmieniony 03 września 2004, 11:47 przez OskarG, łącznie zmieniany 1 raz.

- Olas85
- Juventino
Taaa....Rozwiązanie z 3 napastnikami wydaje się być najlepsze...W końcu zarówno alex jak i Treze oraz Ibrahimovic to gwiazdy wielkiego formatu i nie ma mowy by któryś z nich grzał ławę. Cóż więc pozostaje? Chyba granie ustawieniem 4-3-3. Tylko czy 3 pomocników to dobre rozwiązanie? Obawiam się że nasi wspaniali snajperzy mogą dostawać za mało piłek :? Ale wszystko chyba zależeć będzie od formy jaką zaprezentują Emerson, Nedved i Blasi (a może znajdzie się miejsce i dla Olivery...)
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
...:::==>JuVeNaZaWsZeWmOiMsErCu<==:::...
- knajt
- Juventino
dobrze ze to capello ustawial bedzie skald na mecz bo jak czytam wasze glosy to rece opadaja nie lepiej nic nie gadac niz takie glupoty ?
i kto powiedzial ze alex niema formy proponuje ogladac mecze a potem pisac bez urazy wielu z tych co tutaj pisza nadaja sie w sam raz do samoobrony nic nie wiedza a duzo krzycza.
i kto powiedzial ze alex niema formy proponuje ogladac mecze a potem pisac bez urazy wielu z tych co tutaj pisza nadaja sie w sam raz do samoobrony nic nie wiedza a duzo krzycza.
No to hop
- Jaro
- Juventino
Dobra zagłosowałem na opcje z trzema napastnikami ponieważ inne opcje...krzywdziły jednego z trzech napastników
A tak na poważnie to to jest poważny problem Capello.Tym razem jest to problem bogactwa co w Juve dawno w takim stopniu jeśli chodzi o atak sie nie zdarzyło.Jeżeli jednak brać pod uwagę opcje z trzema napastnikami to jednek pojawia sie poważny problem z ustawieniem drugiej lini-mianowicie nie ma tam miejsca na chodźby Tacchinardiego lub Blasiego-czyli defensywnego pomocnika-zakładając że nasza druga linia będzie liczyła trójkę piłkarzy.Można założyć opcje 3 obrońców którą Capello próbował w ostatnim sparingu ale wtedy powstaje pytanie gdzie ma zagrać Zambrotta ?? Lewa strona pomocy odpada bo tam bezapelayjnie króluje Nedved,czyli zostaje prawa strona-a tam Camoranesi i Olivera :?
No jak widzicie to jest ciężki orzech do zgryzienia.Na pewno nie chciałbym aby jeden z naszej trójki napastników siedział na ławce bo wszyscy prezentują ogromny potencjał i w pojedynkę potrafia wygrać mecz.Co do aklimatyzacji Ibrahimovica to moze to na jakiś czas rozwiązać problem bogactwa bo będzie atak Alex,Treze a Ibrahimovic będzie wchodził z ławki.Jest wiele opcji rozwoju wydarzeń ale która jest najbardziej prawdopodobna tego nei wem.Wszystko okaze sie podczas pierwszych meczów sezonu na wyjazdach-z Brescią w Serie A i z Ajaxem w LM.

A tak na poważnie to to jest poważny problem Capello.Tym razem jest to problem bogactwa co w Juve dawno w takim stopniu jeśli chodzi o atak sie nie zdarzyło.Jeżeli jednak brać pod uwagę opcje z trzema napastnikami to jednek pojawia sie poważny problem z ustawieniem drugiej lini-mianowicie nie ma tam miejsca na chodźby Tacchinardiego lub Blasiego-czyli defensywnego pomocnika-zakładając że nasza druga linia będzie liczyła trójkę piłkarzy.Można założyć opcje 3 obrońców którą Capello próbował w ostatnim sparingu ale wtedy powstaje pytanie gdzie ma zagrać Zambrotta ?? Lewa strona pomocy odpada bo tam bezapelayjnie króluje Nedved,czyli zostaje prawa strona-a tam Camoranesi i Olivera :?
No jak widzicie to jest ciężki orzech do zgryzienia.Na pewno nie chciałbym aby jeden z naszej trójki napastników siedział na ławce bo wszyscy prezentują ogromny potencjał i w pojedynkę potrafia wygrać mecz.Co do aklimatyzacji Ibrahimovica to moze to na jakiś czas rozwiązać problem bogactwa bo będzie atak Alex,Treze a Ibrahimovic będzie wchodził z ławki.Jest wiele opcji rozwoju wydarzeń ale która jest najbardziej prawdopodobna tego nei wem.Wszystko okaze sie podczas pierwszych meczów sezonu na wyjazdach-z Brescią w Serie A i z Ajaxem w LM.
- rad3k88
- Juventino
Alex bedzie gral czy jest w formie czy nie, to jest symbol Juve! tak jak w np. w Realu Raul, ktory ostatnio nic nie pokazuje! Pozatym ostatnio ktos mowil ze nie moze grac Alex z Miccolim na ataku bo w ataku Juve musi byc jeden maly zawodnik i jeden duzy a wiec Alex z Treze lub Zlatanem! I jeszcze jedno szkoda ze nikt z was nie widzi jak jakis inny zawodnik jest nie w formie a Alexa atakujecie nawet niewiedzac jak zagral w ostatnich meczach!
- Roberto!
- Juventino
Myśle że Alex i Treze są zbyt podatni na kontuzje i dlatego uważam że atak Alex-Treze-Zlatan nie sprawdzi sie na dłuższą mete, a co do Zalajety to wogóle nie jestem przekonany, chyba że się juz wyrobił bo dawno nie widziałem go w akcji i ja obstawiam na napad Alex-Zlatan :!:
JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
Roberto!