Krol Strzelców we Włoszech w sezonie 04/05?
- bblackk
- Juventino
Moim zdaniem królem strzelców będzie Adriano. Po tym jak widziałem co wyczyniał na Copa America no i mając na pamięci jego wystepy w Interze w ubiegłym sezonie, nie pozostawia mi cienia wątpliwości, że jest najwiekszym potentatem do tytułu Króla Strzlców
. Jego rywalem może być Cassano albo Gilardinio.

- Polmos
- Juventino
Moim zdaniem korone króla strzelców zdobędzie tym razem Adriano, poprostu jeżeli dotychczasowa forme to może blysnąć. Jezeli bym miał stawiać pieniadze to chyba własnie na niego bym postawił. Uważam ze jego najgroziniejszymi kandydatami moga być szewczenko i Trezeguet.
- Mikołajek
- Juventino
Na dzień dzisiejszy w najlepszej formie wydają się być Szewczenko i Adriano, ale pamiętajmy że do startu ligi pozostał jeszcze nieco ponad miesiąc. W tym czasie Trezegol może wrócić do formy :-D . Sądzę, że Gilardo który pojechał na olimpiadę na początku sezonu może mieć z tego powodu problemy z dyspozycją. Ponad to drugi sezon zawsze jest trudniejszy. Co do innych piłkarzy to szczerze wątpię by np. Inzaghi(zresztą obecnie jest kontuzjowany), Vieri czy Cassano pokusili się o ten tytuł.
''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Serce podpowiada, że Treaza....ale rozsądek każe gloswoać na kogoś z trójki Szewa...Vieri...Pippo...takiesą realia i chyba nic tego nie zmieni...no chyba, że cud :?
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Coldsoul
- Juventino
chcialbym zeby treze i mysle ze moze powalczyc z sheva i adriano. a co do alexa- bede sie cieszyl jesli przekroczy 15 goli
. Nawet jesli bedzie w formie to nie jest to typowy snajper i jego szanse sa nikłe choc kto wie?
- matej
- Juventino
ja zagłosowałem na Szewe ponieważ jest cały czas w dobrej formie MIlan się wzmacnia a więc się zapowiada że będzie jeszcze lepszy w tym sezonie. Groźny będzie jeszcze Gilardino i Adriano ale serce i tak jestem za Alexem i Treze. Mam nadzieję że Treze się w końcu odnajdzie. A wcale bym się nie obraził gdyby niespodziankę zrobił Miccoli 

- pan Zambrotta
- Juventino
Dla mnie faworytami są Adriano i Szewa. Ukrainiec to sęp pola karnego, a Adriano pokazał w Copa America, na co go stać
- jeżak
- Juventino
Królem strzelców zostanie ZLATAAAAAN 
Pewnie namieszają Mido i Miccoli
A PO SEZONIE TOTTI TAKĄ BĘDZIE MIAŁ MINĘ:
http://www.asroma.pl/news/nimgs/1091564087[1].jpg

Pewnie namieszają Mido i Miccoli
A PO SEZONIE TOTTI TAKĄ BĘDZIE MIAŁ MINĘ:
http://www.asroma.pl/news/nimgs/1091564087[1].jpg
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
JA nie mam faworyta, według mnie wszyscy mają równe szanse, zzresztą napewno jeszcz iBrahimovic ma szanse, zresztą podczas trzech kolejek które juz rozegrał w Holandi z Ajaxem strzelił 3 gole, więc chyba jest w formie strzeleckiej.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- torin
- Juventino
Szewczenko,szewczenko i jeszcze raz SZEWCZENKO!!!!
Czyż to nie dziwne że mój ukochany piłkarznie NIE gra w moim ukochanym klubie??? W tej chwili mam tylko jedno marzenie za trzy,cztery lata szewa do JUVE bo ja jak jeszcze grał w dynamie wiedziałem że to mój ulubiony piłkarz. Patrząc realnie to jest on jedynym zawodnikiem którego chcę do juve.
SZEWA do boju ale milan niech przegrywa wszystkie mecze :evil: Dziwne ale prawdziwe(jak Freddy Mercury)
Czyż to nie dziwne że mój ukochany piłkarznie NIE gra w moim ukochanym klubie??? W tej chwili mam tylko jedno marzenie za trzy,cztery lata szewa do JUVE bo ja jak jeszcze grał w dynamie wiedziałem że to mój ulubiony piłkarz. Patrząc realnie to jest on jedynym zawodnikiem którego chcę do juve.
SZEWA do boju ale milan niech przegrywa wszystkie mecze :evil: Dziwne ale prawdziwe(jak Freddy Mercury)
To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym.