Kto wygra w sezonie 2004/05
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Chcialbym Aby Mistrzowstwo Zostalo w Krakowie Tylko ze po drugiej stronie blon
) Cracovia Pany Klub Kochany:))
Wlochom Gratulujemy Juventusu
Polsce Gratulujemy Cracovii

Wlochom Gratulujemy Juventusu
Polsce Gratulujemy Cracovii
- Lypsky
- Juventino
To mialbyc zart?? :lol: :lol:fredi pisze:ZAGŁĘBIE LUBIN
Co do mistrzostwa roztrzygnie sie wszystko jak co roku miedzy dwoma klubami Legia i Wisla.Z rywalizacji odpadna raczej Groclin i Amica poniewaz ostatnio nie prezentowaly sie zbyt dobrze.Ja osobiscie jestem calym sercem za Legia 8) i mam nadzieje ze zwojuje tez cos w Pucharze Uefa 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Lypsky
- Juventino
Czo przypadkiem ostatnie jakiegos pilkarza twojego ukochanego klubu nie oskarzono o sprzedawanie meczow?? 8) Jest jeden znajdzie sie ich wiecej 8)fredi pisze:Polskim żartem jest legła Warszawa ... chłopcze..DjJuve pisze:To mialbyc zart?? :lol: :lol:fredi pisze:ZAGŁĘBIE LUBIN
Co do mistrzostwa roztrzygnie sie wszystko jak co roku miedzy dwoma klubami Legia i Wisla.Z rywalizacji odpadna raczej Groclin i Amica poniewaz ostatnio nie prezentowaly sie zbyt dobrze.Ja osobiscie jestem calym sercem za Legia 8) i mam nadzieje ze zwojuje tez cos w Pucharze Uefa 8)
Tylko Lubin MKS
p.s.milo nacisnac niebieska karteczke 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Bob
- Juventino
no oczywiscie ze tutaj moim faworytem do zdobycja tytułu jest LEGIA WARSZAWA 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- kubinho 10
- Juventino
Jestem oczywiście za moim kochanym Lechem, ale coś mi sie wydaje że po raz trzeci Wisła!! no i przecież jest jeszcze Legia i Amica!!! oooooj będzie ciekawie :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!:
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Pavel87
- Juventino
a zagłosowałem na Wisłe no bo wydają sie być najmocniejsi kadrowo i mają zdecydowanie najlepszego trenera. Do walki o mistrzostwo może sie włączyć jeszcze Legia Amica Groclin i może Lech. Poza tym chyba nikt nie podskoczy
Forza Squadra Bianconera
- herr_braun
- Juventino
Mam to samo!! :-DMario_166 pisze:Czuje to samoHybryd pisze:Rozum podpowiada mi, że to będzie Wisła, ale sercem jestem za Legią :twisted: i mam nadzieje, że to ona wygra.
I poza tym liczeże, że Zagłębie Sosnowiec wróci do ekstraklasy :twisted: :twisted: :twisted:Legia&Zaglebie usza pokazac klase i wygrac swoje ligi :-D
Teraz można już sie wypowiedzieć bo ważniejsze transfery chyba już za nami(chociaż kto wie??) Co do wzocnień to najlepiej wypadły według mnie Wisła i Legia z tą różnicą że Wisła za kilka lat bedzie musiała odmładzać skład a młodzi legioniści (Rzeźniczak, Korzym, Stanford czy Zganiacz) dojrzeją i będą wymiatać. Ale jak na razie mimo wszystko raczej Wisła choć całym sercem bede za LEGIĄ
- Małysz
- Juventino
W tym sezonie myslę, że wygra raczej Wisła. Legia sprowadziła zawodników przyszłościowych, wzmacniając obecnie głównie ławkę, wisła sprowadziła zawodników, którzy mogą grać w wyjściowej 11 albo przynajmniej być równorzednymi zmiennikami. Dabym 60% szans Wiśle, 30% Legii, 10%, że wygra inny zespół (Groclin? Amica? Lech?).