Milan - Juventus 0:1 (Puchar Berlusconiego)
- bociu
- Juventino
Ja tez mam taka nadzieje i jestem calym sercem za Juve. CHociaz jesli Moggi nie kupi jeszcze chociaz jednego klasowego obroncy(Cannavaro
) to bedzie trudno. Ale mysle, ze mozemy spokojnie powalczyc o ten puchar :!: :!: :!: 

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Bob
- Juventino
Z taka dyspozycja jak teraz prezentujemy to z MILANEM powinniśmy wygrać trzeba zacząć sezon od jakiegos pucharu a zdobyć go na terenie mistrza ITALII będzie naprawde super stawiam na 1-1 i w karnych zwycięstwo JUVE 
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Adi666666
- Juventino
Ostatni powazny sprawdzian przed rozpoczeciem sezonu 04/05. Wypadaloby aby juve wygralo i zachowalo czyste konto co zadko sie ostatnio zdarza a pozatym ta wygrana dodalaby pewnosci i poprawila morale drozyny oraz wprowadzila by niepokoj w poczynania rywala.
Juve na zawsze!!!!!!!!
Juve na zawsze!!!!!!!!
- general_ciapura
- Juventino
Nie moge podzielać wesołej atmosfery przed meczami. Ale nie śmiem przypominać że Juve nie jest obecnie w najlepszej formie. Remis Z Djugarden to prawdziwa szrama na cnocie Starej Damy. Ciągłe tracenie bramek... Ach różnie może być.
opis w tym miejscu jest oznaką chamstwa
- 2MAN
- Juventino
hehe ... widze u mnie bilecik z XIII meczu o Puchar Berlusconi`ego
tak tak ... byłem i widzałem na żywo jak Nasze chłopaki leja ten śmieszny :twisted: Milan 0-2 .... co to była za radość
Ahh te wspomnienia
ten bilecik ma swój urok
Musiałem się pochwalić że mam ,że byłem i że przeżyłem CYRK !!

tak tak ... byłem i widzałem na żywo jak Nasze chłopaki leja ten śmieszny :twisted: Milan 0-2 .... co to była za radość
Ahh te wspomnienia

Musiałem się pochwalić że mam ,że byłem i że przeżyłem CYRK !!

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- juveluck
- Juventino
To tylko sparing w dodatku na poczatku sezonu. Jednak z powazynm rywalem wlasnie w tym meczu bedziemy mogli zobaczyc na czym obecnie stoimy . Ile wart jest nasza druzyna i czy to juz inna druzyna niz w poprzednim sezonie. Oczywiscie porazka niczego nie przekresla, sezon jest dlugi. Jednak pewien obraz juz bedzie. Na ten mecz zawsze obie druzyny sie bardzo mobilizowaly tak wiec nie bedziemy mogli mowic o tym ze to tylko sparing. Jestesmy w stanie wygrac i licze ze wygramy. Napewno zaczeli bysmy wtedy sezon ligowy w lepszych nastrojach. Po zatym zawsze milo pokonac Milan i utrzec nosa panu B

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Pavel87
- Juventino
Na pewno obie drużyny wyjdą na ten mecz bardzo zmobilizowane i żądne zwycięstwa mimo że to tylko sparing. Na pewno warto było by wygrac, gdyż zwycięstwo odniesione nad Milanem podniosłoby morale zespołu.
Forza Squadra Bianconera
- RadeKas
- Juventino
Nie bedzie latwo. Jestesmy oslabieni brakiem 2 naszych armat, czyli Treze i przede wszystkim Nedveda. Ich nieobecnosc to odebranie nam okolo 50% sily. Na dodatek Milan gra w prawie pelnym skladzie. Nie ma jedynie Maldiniego (no to nie takie tylko). Wazne zeby zachowac godnosc i nie poniesc kleski.
W trakcie tych odwiedzin na San Siro moze jednak stac sie cos o wiele wazniejszego. Sadzac z plotek (niestety plotek) mozliwe jest ze podpisany zostanie kontrakt z Fabio Cannavaro, co wzmocnilo by nasza obrone. I to jak. Wyobrazcie tosobie. Nie gra Legro, a gra Fabio... czyz to nie piekny obraz
.
W sumie to mozemy jutro przegrac, byle tylko sfinalizowano transfer gracza Interu. No ale zwyciestwo tez byloby mile... mimo ze to tylko towarzyski, ale mecze z Milanem zawsze maja swoja wage.
W trakcie tych odwiedzin na San Siro moze jednak stac sie cos o wiele wazniejszego. Sadzac z plotek (niestety plotek) mozliwe jest ze podpisany zostanie kontrakt z Fabio Cannavaro, co wzmocnilo by nasza obrone. I to jak. Wyobrazcie tosobie. Nie gra Legro, a gra Fabio... czyz to nie piekny obraz

W sumie to mozemy jutro przegrac, byle tylko sfinalizowano transfer gracza Interu. No ale zwyciestwo tez byloby mile... mimo ze to tylko towarzyski, ale mecze z Milanem zawsze maja swoja wage.
srali muszki będzie wiosna