CUDOWNY GOL IBRAHIMOVICA
- MARCO
- Juventino
nie wiem czy ktos z was ogladal mecz ajax - NAC breda (22.08), jesli tak to napewno widzial bramke na 5:1 zlatana ibrahimovica. cos pieknego.. szwed z pilka przy nodze przedryblowal 4 obroncow w polu karnym i ze spokojem strzelil po ziemi obok bramkarza. naprwde gol swiatowej klasy.
niestety nie mam linka do tej bramki
tak na marginesie to zlatan gra na poczatku tego sezonu w eire divisie tylko potwierdza ze bedzie jednym z najlepszych napastnikow swiata juz wkrotce, ma swietne warunki fizyczne i jest bardzo dobry technicznie, na dodatek mlody. dla juventusu bylby wielkim wzmocnieniem w ataku, typowy snajper jak trezegol, mielibysmy dwoch swiatowej klasy zawodnikow na tej pozycji i problem ze zdobywaniem goli z glowy. jest tylko 1 problem: moggi musi go kupic, zanim ktos go uprzedzi
ps: jak ktos znajdzie linka z ta bramka do niech go poda... z gory dzieki
niestety nie mam linka do tej bramki

tak na marginesie to zlatan gra na poczatku tego sezonu w eire divisie tylko potwierdza ze bedzie jednym z najlepszych napastnikow swiata juz wkrotce, ma swietne warunki fizyczne i jest bardzo dobry technicznie, na dodatek mlody. dla juventusu bylby wielkim wzmocnieniem w ataku, typowy snajper jak trezegol, mielibysmy dwoch swiatowej klasy zawodnikow na tej pozycji i problem ze zdobywaniem goli z glowy. jest tylko 1 problem: moggi musi go kupic, zanim ktos go uprzedzi

ps: jak ktos znajdzie linka z ta bramka do niech go poda... z gory dzieki
- Coldsoul
- Juventino
Ja oglądałem pierwsza polowe i koncówke kiedy bylo juz 5-1 a skonczylo sie na 6-2. co do tej bramki to jej nie widzialem ale komentator tak sie zachwycal gra zlatana ze wiedzialem ze musiala byc ladna. jesli chodzi zas o jego transfer do juve to przeciez kontrakt konczy mu sie po tym sezonie wiec mozna go wziasc za darmo
- LECHU
- Juventino
Co do Zlatana to gdzieś czytałem, że Moggi podpisał wstępną umowę z Ajaxem na mocy której Juve ma za rok kupić Zlatana za 8 mln funtów. Jesli nawet nie ma tej umowy to itak Zlatan będzie chciał prejsć do Juve i raczej nigdzie indziej. A ja bym wole Gilardinio[/list]
- Jamal_TH
- Juventino
Noo Panowie.... Jedna z najładniejszych bramek jakie w życiu widziałem , jak oglądałem na żywo ten mecz to nie wiedziałem jak się zachować , taką zawieszkę dostałem jak zobaczyłem to co on zrobił z 4 obrońcami i bramkarzem... Naprawdę szacunek dla Niego , wielki piłkarz , chociaż ja strzelam ładniejsze
Brawo Zlatan ! Koniecznie proszę Martina o wrzucenie bramki na stronke , jeśli będzie miał chwilkę czasu... Z góry dzięki w imieniu wszystkich ...

Go hard, or go home.
- mariopl10
- Juventino
O to brameczka http://www.cybercomm.nl/~twi/zlatan-5-1.avi
Kto nie widział niech ściagnie.Cudowna bramka.
Kto nie widział niech ściagnie.Cudowna bramka.
- MARCO
- Juventino
wielkie dzieki za linka juz zasysam te brameczke, qrde akcja wypas jak ogladalem mecz to mi szczena opadla, jak nie bylem zwolennikiem szweda to teraz chce go jak najszybciej w naszej koszulce, a brame to chyba strzelil sezonu w holandii 

- DamKam
- Juventino
No trzeba przyznac ze gol niesamowity tylko chcialbym zauwazyc ze w tej bramce ogromna role spelnila obrona tamtej druzyny- zachowali sie jak dzieci !!!! Ibrahimowic zrobil ich z przyslowiowym palcem w d.... i to na tak malej przestrzeni boiska.
No ale nie ujmujac, to swietny snajper i chcialbym zeby nasi tzn. Treze i Alex tez tak grali :? ale to sa raczej marzenia
Ibrahimowic do Juve = bylo by super, super, super !!!!!!!!!
No ale nie ujmujac, to swietny snajper i chcialbym zeby nasi tzn. Treze i Alex tez tak grali :? ale to sa raczej marzenia

Ibrahimowic do Juve = bylo by super, super, super !!!!!!!!!
- Mejgus
- Juventino
mario1116 pisze:Kur... . Oglądałem tylko pierwszą połowe .
no to masz czehgo zalowac. zlatan skrecil z5 kolesi a na koncu zmylil bramkarza. trfalo to dobrych kilkanascie sekund. na jednym kanale porownali ten gol z tym co zrobil ronaldinho w meczu z haiti, ale zlatan i tak to lepiej zrobil.
- pan Zambrotta
- Juventino
Tego gola trzeba wysłać Luciano Moggiemu. Chyba wreszcie przekonałby się o klasie Zlatana. On jest wart chyba każdych pieniędzy. Trzeba wyprzedzić Romę w staraniach o Ibrahima