Którego z byłych zawodników Juve wam brakuje????
- Lizard
- Juventino
Davids, Davids... jego odejście z Milanu było nieporozumieniem( z dobrym skutkiem dla Juve
) i to samo można powiedzieć teraz ( niestety na korzyść nerrazzurich
). A co do innych: Zizou... chociaż, gdyby nie jego odejście, nie byłoby Nedveda na Delle Alpi.

- MediapuntA
- Juventino
Zdecydowanie ZIDANE.Lubie patrzyć jak on bawi się z piłeczką 8)
- Juventinha
- Qualità Juventina
baggio ,jezeli trzeba wybrac. a maresci tez prawda bardzo bardzo ale wroci do nas
- Supersonic
- Juventino
Henry'ego. Szkoda, że jego talent nie wybuchł u nas... byłaby fantastyczna sprawa!! Ale może wróci jeszcze kiedyś??
Z tych nieco starszych piłkarzy, brakuje mi Gianluci Vialli'ego on był fantastycznym, kompletnym piłkarzem...
Z tych nieco starszych piłkarzy, brakuje mi Gianluci Vialli'ego on był fantastycznym, kompletnym piłkarzem...

- gosciu_Muranista
- Juventino
wg mnie to Zidane. Potrzebny jest taki rozgrywający który mógłby grę pociągnąć. A oprócz niego brakuje mi Vialliego-lubiłem go. No i moze Peruzzi.
- paweł (neo)
- Juventino
hmm mysle ze najbardzie brakuje mi Peruzziego...byłem i jestem jego wielkim fanem choc teraz wole Buffona...
Symbolem walecznosci dla mnie zawsze był Di Livio zawsze go bede pamietał
Oczywiscie takie gwiazdy jak Zidane Baggio czy tez Deschamp same mówia o przeszłosci Juve.Ich tez mi brakuje..
ALE NAJBARDZIE BRAKUJE MI......ALexa Del Piero....tego Wielkiego ALEXA którego tak wszyscy kochali i kochaja...jednak on juz raczej nie wróci do swojej formy z przed kontuzji...
Symbolem walecznosci dla mnie zawsze był Di Livio zawsze go bede pamietał
Oczywiscie takie gwiazdy jak Zidane Baggio czy tez Deschamp same mówia o przeszłosci Juve.Ich tez mi brakuje..
ALE NAJBARDZIE BRAKUJE MI......ALexa Del Piero....tego Wielkiego ALEXA którego tak wszyscy kochali i kochaja...jednak on juz raczej nie wróci do swojej formy z przed kontuzji...