Polska - Dania 1 - 5

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 23:44

DjJuve pisze:
Rysiek pisze: Ale taki wynik to totalny blamaż, jak widać Boruc wcale taki dobry nie jest. :?
Taa gdyby jeszcze obrona przynajmniej troche sie starala 8) Idac twoim tokiem myslenia Buffon tez jest slaby bo puszcza sporo bramek (przy naszej wspanialej obronie 8) )
Przyznam się że drugiej połowy nie oglądałem. Może rzeczywiście nie miał szans przy tych bramkach. Ale trzy bramki w jednej połowie mówią same za siebie. 8)
P.S. Nie pamiętam żeby Buffon ostatnio puścił trzy bramki w jedenej połowie :wink:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
SFOLTAN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 23:48

mje pytanko . Czy też macie nadzieje kiedy zbliża sie mecz a wy nieochodzicie od telewizora . Dziadek wam powtarza ze są nasi do dupy i snowu dostaną a wy zostajecie i oglądacie mecz zawsze z nadzieją że sie nasi przelamią ????? <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... a niech sie pierd.... to co oni robią to kpina . SORY niepiłkarze ale te marionetki które sie uznają za trenerów repr. Co tam robi już kilkarazy to powtarzam LEWANDOWSKI? Co KUKIEŁKA który ławe grzeje , RASZIAK - NO COMMMMENT . Jaki popie[rzony środek pola . JAK MOŻNE NA 3 TYG. PRZED ANGLIĄ DAĆ PIERWSZY RAZ BOSACKI. I KTO

SFOLTAN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 23:52

JAK MOŻNA TAK OBRONE DAĆ . ludziska przecież ten gość w bodaj czterech ostatnich meczach zmieniał prawie cały czas skład . W stanach lech poznań zagrał a teraz ci. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... jak oni mają sie zgrać . A KOMENTATORZY NASTĘPNE PALANTY ŻE RASIAK NIEGRA I MUSI DOJŚĆ DO DYSPOZYCJI A KUKIEŁKA ŁAWE GRZEJE A KTOŚ TAM MIAŁ KONTUZJE I POWRUCIŁ ....... --------PO CO TAKICH POWOŁUJE .

rasiak to jest parodia gość niegra od pól roku jak niewięcej ale w kadrze co miesiąc w 1 składzie .

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 11:22

No to wychodzi na to że Juve nie mam takiej znowu złej obrony :D

Sam mecz to totalna porażka. Duńczycy grali z nami dosłownie jak z dziećmi, robili co chcieli. Zgadzam sie zupełnie z tymi którzy mówią że Rasiak to jedna wielka pomyłka. Dudek też znowu zaczyna zawodzić(druga bramka). Nasza drużyna wogóle nie stanowi kolaktywu, każdy gra coś dam swojego, ale nic nie jest poukładane. Może to głupio zabrzmi ale jestem optymista przed elminacjami mistrzostw świata bo co mi pozostaje :?

Forza Squadra Bianconera
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 11:23

Zagrali s&#322;abo ja stawia&#322;em ,Danii nie trawie od pewnego meczu:twisted: i liczy&#322;em &#380;e znowu przegraj&#261; .S&#322;aba gra w obronie w pomocy i w ataku .Rasiak drewno ,w Sienie nie ma szans z tak&#261; gr&#261; wydaje si&#281; mi &#380;e b&#281;dzie gra&#322; nasz Davide Chiumento w pierwszym sk&#322;adzie oraz Flo

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 12:34

Nie spodziewałem się jekiejś rewelacji ze strony Polaków. Porażka była do przewidzenia i nie powinna nikogo zaskoczyć. Jak już to jej rozmiary...Przy stanie 1-4 wolałem pójść na piwko. Myślełem, że już niczego nie przegapię. A jednak, stać nas było na utratę jeszcze 1 gola.

Nie ma co zagłebiać sie w komentowanie naszej gry. Obraz rozpaczy. Nie mamy z czym startować do EL.MŚ. Udane akcje, zagrania, można policzyć na palcach 1 ręki.
Duńczycy byli od nas lepsi pod każdym względem. Jak najbardziej zasłuzyli na zwyciąstwo co jest rzeczą oczywistą. Patrząc z perspektywy całego spotkania, i wynik 1-5 nie powinien zbytnio dziwić... 8)

Obrazek
Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 12:46

Ja nie oglądałem meczu na żywo , ponieważ byłem w pracy . Bramki i ciekawsze akcje zobaczyłem poznym wieczorem . Jeżeli Polacy nie zagrają znacznie lepiej w kolejnym meczu to trzeba się będzie poważnie zastanowić nad zmiana trenera . Janas miał już wystarczająco dużo czasu na zbudowanie zespołu i powinno się go rozliczyć z jego dokonań.
Najgorsze jest to iż w grze tego zespołu nie widać postępów - z meczu na mecz Polacy grają coraz gorzej . Czas coś zmienić bo taki stan rzeczy prowadzi do nikąd .

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 13:33

Diego pisze:Wydałem 50 zł za bilet :? i taka klapa.
Hieh hieh a myslales ze bedzie niezly mecz, no nie Poznaniaku? Wbij ktoregos razu na gg to opowiesz mi wrazenia :D
Diego pisze:Ale Rasiak, Lewandowski, Kukiełka nie powinni grać nawet w polskiej 2 lidze. Z Anglią nie mamy czego szukać. Dania zagrał prostą piłkę i skuteczną.
Co do Rasiaka sie zgadzam. Taka mam ogolna teorie, nie wiem co pokazal w meczu bo nie ogladalem calego (ogladalem do 0:2). Dzis rano w radiu uslyszalem ze 1:5... :shock: chociaz nie wiem sam czy az tak to mnie zdziwilo...

Coz, przynajmniej malo kto bedzie oczekiwal od Polakow zwyciestw... ;)

fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 18:26

Z Danią 1:5 to ciekaw jestem ile z Anglią dostaniemy, na dzień dzisiejszy w Polsce nie ma reprezentacji..

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 18:55

Ja wlaczylem na mecz kiedy akurat dunczycy strzelili na 2:0 i jak zurawski strzelil jeszcze potem wogole tego meczu nie ogladalem PZPN glupio zrobil zwalnajac Engela!! Teraz mamy tego skutki !! Bardzo slabo gra nasza reprezentacja Engel spowrotem !! :D

Porki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 19:50

wkurza mnie Janas.stwierdził, że nie powołuje Frankowskiego, bo gdyby on (Janas) grał w Wiśle i otrzymywał takie dobre podania, to sam by strzelał dużo goli.zaiste po***any tok myślenia.czyli nie powoływać nikogo z Wisły, bo oni są...zbyt dobrymi piłkarzami i są za bardzo zgrani.od dawna opowiadam się za zbudowaniem reprezantacji opartej na zawodnikach z ligi, a nawet może z jednej drużyny (Wisła) - ale przecież dobroduszny Janas musi dać pograć kretynowi Kosowskiemu, który rok grzał ławę i jest na pewno w gorszej formie, niż ja gdy gram z kolegami.Ci trenerzy sa zbyt tchórzliwi - opierają reprezantację na tych, którzy kiedyś (pare lat temu) coś dla niej zrobili.nie liczy się kto jest w formie, pewne miejsce mają po prostu niektóre nazwiska - nieważne czy w formie, czy grają w klubie, byle nie byli kontuzjowani.paranoja.]od 2002 roku nie oglądam tych kretynów w akcji - wyjątkiem mecz z Włochami, w którym kibicowałem makaronirzom (jak na złość, cholerni Polacy musieli zgrać dobrze :? )

Chyba się nieco zagalopowałeś... :?

Arek13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 20:20

no coz przegralismy ale ten mecz mnie wogole nie obchodzil najwazniejsze zeby polska w kwalifikacjach dobrze grala ale jezeli nie poprawia swojej gry to wrozem im 4 miejsce w tabeli albo bedzie tak jak w kawalifikacjach do mistrzostw europy na poczatku slboa i do dupy a potem sie obudzimy ale wtedy bedzie juz za pozno i znowu wszyscy beda zalowac no coz taki juz nasz los!! :(

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 20:30

Wstyd Tragedia Katastrofa tylko to mi przychodzi na mysl jak mozna przegrac tak wysoko u siebie??? zaraz pewno ktos napisze a pamietasz Juve Mu 0-3 8) ale to jest co innego wtedy pilkarze byli po chorobie a tu Paweł JAnas mial pełny team, szaro to widze z Anglią :?

magik21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 21:27

Panie Janas-"Panu już podziękujemy" wstyd!!! Gdzie jest Franek?
Czy nie powinno się stawiać na tych którzy są obecnie w najwyższej formie?

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 21:40

Nie oglądałem całego meczu tylko jakieś tam kawałki iz tego cio widziałem nasz zespół grał beznadziejnie :evil: :evil: obrona dziurawa, a piłki podawane do nikogo albo bardzo nie dokładnie i dlatego tak słabo w ofenzywie :!: :evil: :!: chciałem jechać na mecz Polska- Anglia ale sie teraz zastanwiam czy to nie będzie wyrzucenie pieniędzy w błoto :!: Anglicy po prostu nas rozniosą a do tego takie ceny biletów od 100zł w góre :!: :!: :!: po takim meczu powinny być po 40zł i jeszcze ludzie by sie zastanawiali czy sie opłaca :!: stadion będzie świecił pustkami, a najprawdopodobniej Anglicy wywiozą łatwe 3 punkty :evil: :evil:

Grande Juve, Vinci Per Noi
ODPOWIEDZ