JUVENTUS 5-0 Berretti

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 12:51

W sobotę 21 sierpnia Villar Perosa odbędzie się tradycyjne doroczne spotkanie dwóch drużyn Juventusu - pierwszej oraz młodzieżówki. Tym razem w miejsce Primavery zagra zespół Berretti - tegoroczny mistrz Włoch w swojej kategorii.

Zmiana podyktowana jest udziałem podopiecznych trenera Vincenzo Chiarenzy w rozpoczętym we wtorek młodzieżowym turnieju Torneo de Cecco w Pescarze.

Zanim pierwsza drużyna uda się do rodzinnej miejscowości rodu Agnellich przeprowadzi dzisiaj i jutro treningi przygotowujące ją do rewanżowego spotkania eliminacji Ligi Mistrzów, które odbędzie się 25 sierpnia w Sztokholmie.

wie ktos moze wie czy ktorys z tych meczy bedzie transmitowany (el LM i z Berretti)??
i mam nadzieje ze Juve wygra naczaco ten mecz !!!

http://juve.pl/?nid=976

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 20:37

No to pokonaliśmy zespół Berretti 5-0.
Bramki zdobyli:
9' D.Trezeguet, 25' A.Del Piero, 26' O.Kapo, 49' i 82' M.Zalayeta

Wystapilismy w składzie:

JUVENTUS: Chimenti (46'Bonnefoi); Birindelli, Thuram, Montero (46' Legrottaglie), Zebina (46'Ferrara); Nedved (46' Olivera), Emerson (46' Tacchinardi), Blasi (80'Baglioni), Kapo; Del Piero (46' Miccoli), Trezeguet (46'Zalayeta).

Zwycięstwo cieszy jak każde :D Mogło być więcej :P Dobrze spisali sie napastnicy. Szkoda, że Miccoli nic nie ustrzelił. Tacchi na rezerwie...Nedved od 1 minuty :)

Obrazek
Fedo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 20:42

Spoko i tak ma być szkoda że to młodziki ale to przecież mistrzowie w swojej kategorii wiekowej

magik21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 20:42

Juve Juve Forza Juve!!! To zwycięstwo bardzo cieszy. Oby tak w nastepnym tygodniu.

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 20:46

Heh fajnie ,że wygrali oznacza to ,że na pewno coś się dzieje z tym zespołem ,co z tego ,że to młodziki ,ale przynajmniej można przećwiczyć niektóre warianty gry brane pod uwagę z Djurgarden
heh i takiego wyniku oczekujemy w rewanżu 3 r. eLM :D pokażemy im ,że z Juve się nie zadziera :twisted:

LECHU

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 20:50

Super!!!!!!!!! :D Fajnie, że Nedved już morze grać i Fajnie że Kapo strzelił 2 gole. :D
Mam pytanie jak zagrał Blasi wiecie bo to talent podobno ale jego gry nie widziłem i nie wiem co onim myśleć?

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 20:52

cieszy mnie zwyciestwo ale to byl niezbyt wymagajacy przeciwnik.....
inaczej beddzie ze szwecką druzyna, ale jestem dobrej mysli 8) 8) 8)

kapo strzelil 1 gola :P

Obrazek
Witund

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 21:54

lukask1 pisze:cieszy mnie zwyciestwo ale to byl niezbyt wymagajacy przeciwnik.....
inaczej beddzie ze szwecką druzyna, ale jestem dobrej mysli 8) 8) 8)

kapo strzelil 1 gola :P
w sumie to ze szwedzką drużyną nie musi być inaczej, fakt że zremisowali ale po prostu Juve miało pecha, deszcz i te sprawy, a różnice poziomów i tak są, niech sobie nie myślą, ze są na naszym poziomie :D A tak poza tym to wysokie zwyciestwo, a to są przecież najlepsi młodzi piłkarze we Włoszech. Oby tak dalej!

And I wanna be anarchy!!! No dogs body!!!
Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 21:57

Gdyby młode gwaizdy Primavery nie zostały wypożyczone, zwycięstwo nie przyszło by tak łatwo :-D .
lukask1 pisze:Kapo strzelił 1 gola :P
kapo dwa razy wpisał się na lsię strzelców :wink:.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2004, 22:19 przez Jędruś, łącznie zmieniany 2 razy.

Witund

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 22:12

Kapo strzelił jedna bramkę, ,,dwójkę" wcisnął Zalayeta, po prostu moderator wpisał minutę przed nazwiskiem i się niektórym pomyliło :wink: ale i tak OK. A co do Zalayety to i tak uważam, że nie jest wystarczająco dobry i potrzebny nam ktoś jeszcze. Widzieliście kiedyś, zeby Zala sam sobie wypracował sytuację, bo ja nie?! Tylko nie mówcie ze to taki typ napastnika, bo w takim razie wystarczy nam tomek Frankowski na zmianę. Nie żebym nie lubił Zalayety ale nie przepadam za takim typem napatników.

And I wanna be anarchy!!! No dogs body!!!
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 22:50

Spokojnie, spokojnie bez euforii :!: To tylko młodziki, co prawda takie wysokie zwyzcięstwo zwycięstwo cieszy, ale bez przesady 8) Dobrze że Zalayeta strzelił te dwa gole, ale to nie oznacza że jest taki wspaniały, i tak potrzebny jest któś lepszy. Cieszy napewno to że wystąpił Nedved :)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 23:01

to jest Berretti ale na sezon 2004/5 - w większości zawodnicy 87 rocznik (ta informacja na 90% - bo wiem że z rocznika 87 Bettega i Giovinco są jednymi z najlepszych) więc wynik nie powinien być odbierany jak inne - po prostu trzeba wygrać z Djurgaardens!

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 23:20

Chyba nie warto podniecac sie wygrana nad Berretta w ktorej graja siedemnastolotkowie. Wstydem bylo by jak by pierwsza druzyna nie wygrala tego spotkania wysoko, moze powinna wygrac nawet wiecej niz 5-0. Jedynym plusem tego sparingu jest to ze zagral Nedved i zostala uczczona pamiec Agnellich. Cieszmy sie ze ten jak ze bardzo zwiazany z nasz a historia mecz sie odbyl. Niedlugo moze juz do tych spotkan nie dochodzic

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 23:28

Pawciosss pisze:Heh fajnie ,że wygrali oznacza to ,że na pewno coś się dzieje z tym zespołem ,co z tego ,że to młodziki ,ale przynajmniej można przećwiczyć niektóre warianty gry brane pod uwagę z Djurgarden
heh i takiego wyniku oczekujemy w rewanżu 3 r. eLM :D pokażemy im ,że z Juve się nie zadziera :twisted:
Właśnie. Mniejmy nadzieję, że chłopaki się trochę podbudują psychicznie i rozniosą Djurgarden :wink:

:roll:
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 23:46

Wygrana cieszy i ważne że nasi się "Rozstrzelali" 5 bramek cieszy cos czuje że Zalayeta nam na gwiazde wyrasta :wink: oby tak było ze Szwedami w meczu rewanżowymkwalifikacyjnym LM to naprawde bede zadowolony ale szczerze mowiąc i tak sie bede cieszył jezeli zdobędą o 1 bramke wiecej i Awansują do LM no i że ją wygraja :D :wink: 8)

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Zablokowany