Kto najlepiej na świecie wykonuje rzuty wolne????
- kubinho 10
- Juventino
Ja oddałem głos na Davida Beckhama :!: nigdy nie zapomnę tego wolnego z Grekami w eliminacjach do Mistrzostw Świata, boże jak piłka sie zakręciła :!: tush za nim uplasowali się VH i ADP :!: :!:
pewnie kilka lat temu bym zagłosował na Alexa i bym sie nie zastanawiał ale ta je***** kontuzja :evil:

Grande Juve, Vinci Per Noi
- M.
- Juventino
W sumie ja juz oddałem swój głos, ale chciałem zgłosić 1 kandydaturę. W tej ankiecie powinie być Michał Goliński. Świetnie wykonuje rzuty wolne, w dwóch kolejkach zdobył 2 bramki ze stałych fragmentów gry.
GOLINA DO KADRY :!: :!: :!:
GOLINA DO KADRY :!: :!: :!:
:roll:
- Jeży_Jerz
- Juventino
według mnie są to:
1.Alex Del Piero
2.Teves
3. NIewymieniony przez nikogo Adrian Mutu który także potrafi uderzyć to znaczy nie wiem jak teraz bo dawono nie oglądałem meczu w jego wykonaniu ale sezon ,2 sezony temu bił wolne jak na zawołanie!
1.Alex Del Piero
2.Teves
3. NIewymieniony przez nikogo Adrian Mutu który także potrafi uderzyć to znaczy nie wiem jak teraz bo dawono nie oglądałem meczu w jego wykonaniu ale sezon ,2 sezony temu bił wolne jak na zawołanie!
Jot U V E eN Te U eS Te U eR Y eN
- pan Zambrotta
- Juventino
nie wiem, czy wiecie ale żaden z wyżej wymienionych zawodników nie może się równać z Juninho Pernambucano. Oczywiście, doceniam wolne van Hoojdonka czy nawet Beckhama, ale co robi ten Brazylijczyk, to głowa boli. On chyba 70% goli w lidze francuskiej ma dzięki rzutom wolnym. Jeśli nie trafia w bramkę, to najczęściej strzela blisko słupka i poprzeczki. Nie widziałem, gdyby chociaż raz totalnie spudłował
- Bugaj
- Juventino
Oczywiście oddam głos na Alexa Del Piero, bo widziałem zbyt dużo strzelonych bramek w jego wykonaniu z wolniaków, a pozatym pozostał mi w pamięći jego gol w meczu z Celtickiem e CL, a to był bodajże mój pierwszy mecz Juve który oglądałem
. Na kolejnych miejscach dał bym Holendra Pierre Van Hooijdonka i Davida Beckhama.

- hania
- Juventino
Mi podobaja sie zdecydowanie bardziej rzuty bite technicze niz sielowo (R. Carlos, Gerrard, Hamman, Ballack, Nedved itp) chociaz nie mozna powiedziec ze ich wolne są pozbawione techniki. Chodzi mi o te rzuty bite ponad murem, zakręcone prosto w okno. Jest to jeden z najwazniejszych elementow ktore cenie pilkarzy. Oczywiscie nr 1. jest Alex. ładnie strzelaja tez Zidane, van Hoojdonk, kiedys Paltini, Junihno itd. Do tej grupy mozna tez zaliczyc Henry'ego
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Lypsky
- Juventino
Kiedy to bylo??hania pisze:Chodzi mi o te rzuty bite ponad murem, zakręcone prosto w okno. Jest to jeden z najwazniejszych elementow ktore cenie pilkarzy. Oczywiscie nr 1. jest Alex.
Powiedz mi kiedy ostatnio Alex strzelil taka bramke??
Moze kiedys a dzis to juz zupelnie inna bajka

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- booyak
- Juventino
Może ja podam przykład 8) Przypomnijmy sobie pierwszy mecz Juve w Serie A poprzedniego sezonu z Empoli wygrany przez turyńczyków 5:1...DjJuve pisze:Kiedy to bylo??hania pisze:Chodzi mi o te rzuty bite ponad murem, zakręcone prosto w okno. Jest to jeden z najwazniejszych elementow ktore cenie pilkarzy. Oczywiscie nr 1. jest Alex.
Powiedz mi kiedy ostatnio Alex strzelil taka bramke??
Moze kiedys a dzis to juz zupelnie inna bajka
Alex w tym meczu wykonywał 2 rzuty wolne z których mógł zdobyć bramkę... Jeden wykorzystał bardzo sprytnie posyłając piłke w dolny róg bramki czym chyba kompletnie zaskoczył bramkarza Empoli - Bucciego (o ile dobrze pamiętam). Drógi rzut wolny to piękny strzał w okienko bramki tyle tylko że obroniony przez bramkarza... Wiem że chodzi Ci o ostatnio strzeloną w ten sposób bramkę przez Alexa ale gdy patrzy się na ten strzał to raczej nie jest ważne (przynajmniej w tej sondzie) czy Alex zdołał pokonać tym strzałem Bucciego czy też nie...
Drógim takim przykładem jest mecz w LM Celtic - Juve który nasi piłkarze przegrali 4:3 a jedną (bodajże pierwszą) bramkę dla naszego zespołu zdobył właśnie Alex wspaniałym strzałem nad murem...
Ja osobiście oddałem głos na Alexa gdyż mam w pamięci ogrom jego bramek z tego fragmentu gry... Choćby nawet wspomniane wyżej strzały... Trzeba też pamiętać że rzuty wolne to nie tylko strzały na bramke ale także często dośrodkowania co w moich oczach całkowicie przekreśla Roberto Carlosa a na pierwszym miejscu obok Alexa stawia Davida Beckchama czy nie wspomnianego wcześniej Juana Sebastiana Verona...
★ ★ ★
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ojjjjj.Zostal pomiiety wielki wykonawca rzutow wolnych, a mianowicie Juninho Pernanbucano.Kapitalny wedBug mnie egzekutor.Najbardziej utkwily mi dwie jego bramki(obie z fazy grupowej LM)najpierw wolny z Bayernem(w samo okno od slupka) a druga to nie wolny tylko strzaB z dystansu z celticiem!!!
To byly bramki!!!!!!
To byly bramki!!!!!!
- rrrradek
- Juventino
głosowałem na zizu bo obecnie chyba on jest najlepszy ale równie dobry jest alex. to co wyprawiał w latach 90-tych to mistrzostwo świata. nie zauważyłem Robbiego Baggio bo jemu chyba nikt do pięt nie dorasta. nie jest o nim głośno bo gra w mało znanym klubie ale tych umiejętności się nie traci. beckham dobrze wykonuje wolne ale chyba lepiej reklamuje pepsi.
- MediapuntA
- Juventino
Ja oddałem głos na VH bo on jest zaje***** w wykonywaniu wolnych.Nie ma lepszego od niego :!: :!: