Polska - Dania 1 - 5
- Lizard
- Juventino
Nasze Orły mimo ciekawej ( momentami ) gry uległy duńskiemu dynamitowi aż 1-5. Optymizm prze meczem z Anglią i Irlandią mile widziany :? .Obrona swą grą przypominała Juve z poprzedniego sezonu, co mówi niemal wszystko o jej postawie w tym meczu 
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja szczerze sie tą porażką nie przejmuje, bo i tak z góry sobie założyłem, że przegrają z kretesem.Biorąc do składnu takiego napastnika jak Rasiak nie ma szans na bramke a nawet na podanie do drugiego napastnika.Według mnie ten piłkarz jest poprostu słaby, zbyt słaby, aby grać w naszej reprezentacji.Czy już nie lepiej ściągnąć do pierwszego składu młodego Korzyma(choć i tak trzeba będzie troche poczekać, bo młodziutki i nie ograny).Czy chociaż przesunąć Gorawskiego do ataku.A Rasiakowi podziękować za grę w reprezentacji.
A co do gry, to poprostu horror.Ja nie wyobrażam sobie akcji sam na sam bez bramki, trzeba chyba być niedopracowanym :lol: :lol: A obrona to poprostu Polska klasa D.Jak można tak łatwo wpuszczać zawodników w pole karne.
Awans do mistrzostw świata z tą drużyną i z tym trenerem nie wchodzi w rachube :!: :!: :!: :idea:
A co do gry, to poprostu horror.Ja nie wyobrażam sobie akcji sam na sam bez bramki, trzeba chyba być niedopracowanym :lol: :lol: A obrona to poprostu Polska klasa D.Jak można tak łatwo wpuszczać zawodników w pole karne.
Awans do mistrzostw świata z tą drużyną i z tym trenerem nie wchodzi w rachube :!: :!: :!: :idea:
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2004, 21:20 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.
- nookie
- Juventino
Meczu nie oglądałem i teraz sie ciesze.. :? jesli gralibysmy dobrze..to mmoze i bysmy przegrali..ale ne pewno nie 1:5 wiec chyba jednak reprezentacja jest slabo przygotowana do eliminacji mistrzostw swiata...szkoda naprawde...bo 1:5 to naprawde wieli wstyd..nawet z Dania ktora cos pokazala na EURO...szkoda.. :?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Spitfire
- Juventino
a ja mialem na anglie jechac do chorzowa!!nie wiem czy bedzie po co.ja nie wiem czy polska pilka jest naprawde taka slaba czy dunska taka dobra.i dlaczego nie zagral rachwal zamiast kukielki i mila zamiast lewandowskiego!!??
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2004, 21:46 przez Spitfire, łącznie zmieniany 1 raz.
- Reggie
- Juventino
Widocznie podpatrzyli LegroWicior pisze:Jak można tak łatwo wpuszczać zawodników w pole karne.

Ale taki wynik to totalny blamaż, jak widać Boruc wcale taki dobry nie jest. :?
I pytanie mam, bo nikt nie podał strzelców, kto strzelił bramkę dla Polski?
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Dionizos
- Juventino
Dla nas strzelil Zurawski. Konczcie z polska repreza. Otylia złota !!! Biało-czerwone to barwy nie zwycieżone !! :twisted:Rysiek pisze:I pytanie mam, bo nikt nie podał strzelców, kto strzelił bramkę dla Polski?
- M.
- Juventino
Boruc nie maił szans przy swoich bramkach, to Dudek dał dupy.Rysiek pisze:Widocznie podpatrzyli LegroWicior pisze:Jak można tak łatwo wpuszczać zawodników w pole karne.![]()
Ale taki wynik to totalny blamaż, jak widać Boruc wcale taki dobry nie jest. :?
I pytanie mam, bo nikt nie podał strzelców, kto strzelił bramkę dla Polski?
Wydałem 50 zł za bilet :? i taka klapa. Tylko trzech piłkarzy zasługuje na komplementy: Dariusz Dudka (kilka razy uratował zespół, czasem włączał sie do akcji ofensywnych), Andrzej Niedzielan (biegał i się starał) i Maciej Żurawski (strzelił gola). O dziwo na początku ładnie grał rónież Kosowski. Ale Rasiak, Lewandowski, Kukiełka nie powinni grać nawet w polskiej 2 lidze. Z Anglią nie mamy czego szukać. Dania zagrał prostą piłkę i skuteczną.
:roll:
- Lizard
- Juventino
Można zadać podobne pytanie: dlaczego tak łatwo dopuszczaliśmy ich do oddania strzału :!: Bramki traciliśmy po dośrodkowaniach, na co szczególnie będzie trzeba uważać przy grze z Wyspiarzami. Także indywidualne krycie zawodziło u naszych defensorów. Pomyślcie sobie, co będzie jeśli zagra Rooney ( jego udział w meczu z Polską nie jest pewny, ale..), lub Owen (chociaż on częściej trafia bramki dla reprezentacji, niż dla klubuJak można tak łatwo wpuszczać zawodników w pole karne

- Lypsky
- Juventino
Janas ma swoja koncepcje :lol: i za zadne skarby nie wyrzuci Rasiaka :lol: Majac takiego zawodnika w pierwszej jedenastce nie wroze sukcesowWicior pisze:Biorąc do składnu takiego napastnika jak Rasiak nie ma szans na bramke a nawet na podanie do drugiego napastnika.Według mnie ten piłkarz jest poprostu słaby, zbyt słaby, aby grać w naszej reprezentacji.
Jest jeszcze Wlodarczyk 8)Wicior pisze:Czy już nie lepiej ściągnąć do pierwszego składu młodego Korzyma(choć i tak trzeba będzie troche poczekać, bo młodziutki i nie ograny).Czy chociaż przesunąć Gorawskiego do ataku.A Rasiakowi podziękować za grę w reprezentacji.
ale oczywiscie nasz madry selekcjoner wystawia Rasiaczka :lol: nie dajac szansy zawodnikowi Legii :?
Niestety taka jest prawda.Wicior pisze:Awans do mistrzostw świata z tą drużyną i z tym trenerem nie wchodzi w rachube :!: :!: :!: :idea:
Janas to pomylka taka jaka byl Boniek :roll:
Taa gdyby jeszcze obrona przynajmniej troche sie starala 8) Idac twoim tokiem myslenia Buffon tez jest slaby bo puszcza sporo bramek (przy naszej wspanialej obronie 8) )Rysiek pisze: Ale taki wynik to totalny blamaż, jak widać Boruc wcale taki dobry nie jest. :?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
smiem twierszić, że Rasiak jest jeszcze większą pomyłką... ten gość jest drewniany :!: . Piłka się tylko od niego odbija. On w Sienie nie zaistnieje :!: Lepiej, gdyby działącze Siene przesunęli do pierwszego skłądu kogoś z Primavery, będą mieli większy pożytek... Powinien mieć raz na zawsze zamkniętą droge do reprezentacji. Ja nie wiem co Janas w nim widzi... jeżeli ogólnie miałbym podsumowac gre reprezentacji to najsłabiej wypadła obrona, która była dziurwa niczym ser szwajcarski. Wracając jeszcze do ataku to przecież są Sagan, Włodar, Franek a Janas powołuje Rasiaka :evil: :evil: Nie chce nawet myśleć co zrobią w meczu z Anglią....DjJuve pisze:Niestety taka jest prawda.Wicior pisze:Awans do mistrzostw świata z tą drużyną i z tym trenerem nie wchodzi w rachube :!: :!: :!: :idea:
jazda, jazda, jazda RASIAK nasza gwiazda :lol: :lol:
P.S. Otylka RULEZ :!: :!:

- Lypsky
- Juventino
Niektorzy mogli mnie zle zrozumiec.UlTrAs pisze:smiem twierszić, że Rasiak jest jeszcze większą pomyłką...DjJuve pisze:Niestety taka jest prawda.Wicior pisze:Awans do mistrzostw świata z tą drużyną i z tym trenerem nie wchodzi w rachube :!: :!: :!: :idea:
Piszac ze Janas jest pomylka taka jak Boniek mialem na mysli kariere szkoleniowca bylego gracza Juventusu.
Bo pilkarzem byl znakomitym za to jako trener :lol: pokazal na co go stac :lol:
Ameryki nie odkrylesUlTrAs pisze: ten gość jest drewniany :!: . Piłka się tylko od niego odbija.

Na gre w pierszym skaldzie nie ma co liczyc tym bardziej bedac w takiej ''formie'' :lol:UlTrAs pisze: On w Sienie nie zaistnieje :!: Lepiej, gdyby działącze Siene przesunęli do pierwszego skłądu kogoś z Primavery, będą mieli większy pożytek...
Janas jest chyba slepy wiec tego nie widzi i powoluje go na kazde mecze reprezentacji :?UlTrAs pisze:Powinien mieć raz na zawsze zamkniętą droge do reprezentacji. Ja nie wiem co Janas w nim widzi...
Wlasnie w tym jest problem :roll:UlTrAs pisze:Wracając jeszcze do ataku to przecież są Sagan, Włodar, Franek a Janas powołuje Rasiaka :evil: :evil:
Uparty jak osiol Janas nie nadaje sie na selekcjonera :roll:
Coz juz dzis moge ci powiedziec. 8)UlTrAs pisze: Nie chce nawet myśleć co zrobią w meczu z Anglią....
Lomot :roll:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Bob
- Juventino
Po prostu szok :shock: niewiem jak można takie błedy w obronie robić zero ambicji dopiero jak strzelili bramke nasi to dopiero zaczeła sie walka.No cóz lepiej przegrać wysoko sparing niż nisko w el do MŚ mam nadzieje że to była 1 i ostatnia wpadka Polskiego zespołu w drodze do MŚ Niemcy 2006 .POOOOOLSKA BIAŁO CZERWOONI !!!
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- booyak
- Juventino
Przed meczem stawiałem wynik 0:4 i o wiele się nie pomyliłem... Co w kadrze robią tacy zawodnicy jak Rasiak, Lewandowski czy Kukiełka
Czemu Janas nie spróbuje w ataku wystawić razem Niedzielana i Żurawskiego
Z taką grą nie ma co myśleć o ograniu choćby Austrii a co dopiero myśleć o Anglikach... Janas powinien zacząć stawiać w większości na zawodników z Polskich klubów którzy regularnie występują w pierwszych 11 swoich drużyn...

★ ★ ★