Njaładniejsza włoska piosenka.
- azuriana
- Juventino
Jest piosenka którą wprost uwielbiam ale niestety nie jest włoska tyko hiszpańska ...... bardzo skoczna rytmiczna o tytule "Torrero" niestety nie znam wykonawcy a nigdzie nie mogę jej znaleść :evil: :evil: :evil:
ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Spitfire
- Juventino
laszate mi kantare tararararara.niestety nie znam tytulu
to jest najlepsze na biby jak ludzie chca pospiewac 
---------------------------------------------------------------------
no i oczywiscie il mio canto libero
w wykonaniu naszych pilkarzy:)
nie mozna zmienic poprzedniego posta i dopisac to co napisales w nastepnym?? Karteczka za nabicie.
kouba

no i oczywiscie il mio canto libero

nie mozna zmienic poprzedniego posta i dopisac to co napisales w nastepnym?? Karteczka za nabicie.
kouba
- Alexa Del Piero
- Juventino
Piosenka o której mowa to 'L'Italiano vero' (prawdziwy Włoch)-Toto CotugnoSprzęgło pisze:laszate mi kantare tararararara.niestety nie znam tytuluto jest najlepsze na biby jak ludzie chca pospiewac
no i oczywiscie il mio canto liberow wykonaniu naszych pilkarzy:)
kouba
Wiem o jaką piosenke ci chodzi (była kiedyś w 'Europa da się lubić'), od 2 miesięcy próbuje ją ściągnąć ale nawet na kazie jej nie ma ale powinnam mieć gdzieś zapisane nazwisko oryginalnego wykonawcy bo narazie mam ją w wersji zremiksowanej (przez niejakiego Chayenne). Jak znajde to dam ci znać.azuriana pisze:Jest piosenka którą wprost uwielbiam ale niestety nie jest włoska tyko hiszpańska ...... bardzo skoczna rytmiczna o tytule "Torrero" niestety nie znam wykonawcy a nigdzie nie mogę jej znaleść
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- azuriana
- Juventino
Dokładnieeeee !!!!!!!!!!!!!!! Spiewał ją Conrado Moreno i tak strasznie mi sie spodobała że aż płacze że nie mogę jej znaleśćAlexa Del Piero pisze:
Wiem o jaką piosenke ci chodzi (była kiedyś w 'Europa da się lubić'), od 2 miesięcy próbuje ją ściągnąć ale nawet na kazie jej nie ma ale powinnam mieć gdzieś zapisane nazwisko oryginalnego wykonawcy bo narazie mam ją w wersji zremiksowanej (przez niejakiego Chayenne). Jak znajde to dam ci znać.azuriana pisze:Jest piosenka którą wprost uwielbiam ale niestety nie jest włoska tyko hiszpańska ...... bardzo skoczna rytmiczna o tytule "Torrero" niestety nie znam wykonawcy a nigdzie nie mogę jej znaleść
Szukałam jej na DC++ ale nic z tego
Za to dzisiaj znalazłam piękną pioseneczke Santana & Jorge Moreno "Satellite" Fajniutkie latynoskie rytmy ...jak ktoś chce to odezwijcie siena gg prześlę
- Alexa Del Piero
- Juventino
Tiziano śpiewa ją z Jamelią a piosenka ma tytuł 'Universal prayer'miccoli pisze:Nie wiecie może jak nazywa sie najnowsza posenka Tiziano Ferro napisana z okazji IO w Atenachspiewa ją wspolnie z jakąś wokalistką, slyszalem ją w radio niestety musialem zapomnieć tytuł
....
Azuriana czytałaś już wywiad z Conrado Moreno? Jeśli nie to jest tutaj
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Chip
- Juventino
Nie lubie Rammazotiego bo mnie troche drażni, za to mgę posłuchać Tiziano Ferro i jego dwóch wielkich hitów-"Rosso relativo" i "Perdono". Ale tak naprawdę gustuje w innej muzyce.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Michael (L)
- Juventino
Mi najbrdziej podoba sie kawałek Il Mio Cante Libero spiewany przez JUVE. Swoja droga to swietny boysband stworzyli konkurencyjny dla just5.
Chyba wszyscy słyszeli?????
Chyba wszyscy słyszeli?????

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I believe I can touch the sky
- azuriana
- Juventino
Dziękuję bardzo ...wywiadu nie widziałam wcześniej ....Alexa Del Piero pisze:
Azuriana czytałaś już wywiad z Conrado Moreno? Jeśli nie to jest tutaj
Jeszcze dwie piosenki mi się przypomniały
Jovanotti "Bella " i "Ragazo fortunato" :lol:
Alexa dziękuje za Torrero

- dziki dzik
- Juventino
Lucciano Ligabue Piccola Stella Senza. ta piosenka jest cudowna
"Rumcajs biegnij" - Juvefanek, 26.07.2005 19:17:55
- DamKam
- Juventino
Zauwazylem ze wiekszosc wpisala piosenke pt. Ti Amo :-D
Kilka dni temu jak przelatywalem kanalami to natknolem sie wlasnie na Rai Uno i tam leciala wlasnie ta piosenka: Ti Amo :-D Musze przyznac ze nawet calkiem calkiem...
Chcialem sie jeszcze wypowiedziec ogolnie odnosnie wloskich piosenek. Wydaje mi sie iz kiedys np. w latach 80 czy 90 wloskie piosenki to byly wielkie przeboje a teraz jakos wielkie nic..... czasami puszcza gdzies w radio Ramazottiego. Wloska muzyka jakby troche padla.
Kilka dni temu jak przelatywalem kanalami to natknolem sie wlasnie na Rai Uno i tam leciala wlasnie ta piosenka: Ti Amo :-D Musze przyznac ze nawet calkiem calkiem...
Chcialem sie jeszcze wypowiedziec ogolnie odnosnie wloskich piosenek. Wydaje mi sie iz kiedys np. w latach 80 czy 90 wloskie piosenki to byly wielkie przeboje a teraz jakos wielkie nic..... czasami puszcza gdzies w radio Ramazottiego. Wloska muzyka jakby troche padla.
- Majkel
- Juventino
Drupi Tornero ( SUPER po prostu!!)
Umberto Tozzi Ti amo ( w filmie spiewa to moze Howard Carpendele?? )
Drupi Picola e Fragile
ehhh to sa wspaniale piosenki:D zawsze mam je pod reka
na 4 pozycji uplasowal by sie Tuto Cotugno
Umberto Tozzi Ti amo ( w filmie spiewa to moze Howard Carpendele?? )
Drupi Picola e Fragile
ehhh to sa wspaniale piosenki:D zawsze mam je pod reka

na 4 pozycji uplasowal by sie Tuto Cotugno