Magic the Gathering
- 2MAN
- Juventino
heh
no ładnie
Moja przygoda z Magic`iem zaczeła sie ponad 7 lat temu
więc staż mam spory
.... nie gram już od około 2 lat ... wtedy grało sie inaczej , lepiej
Nie było cudownych talii ,gdzie wszyysc gracze mieli to samo :? i grali identycznie :? ... A kart troche miałem (będzie ponad 5000 , kasy wydałem na to w tyś. zł.) więc sporo ... najlepiej grało mi się niebieskim deck`iem
... ale wspaniały "klimat" Magic`a jak dla mnie :? już minoł ( za dużo inny karcianek , przedewszytkim za dużoooo nowych Edycji ,po kilka razy w roku :evil: gdzie Nas ,biednych nie stać żeby uzbierać konkretne karty z Edycji ,Setu czy całego Bloku) ... Mimo wszytko uważam że jest to genialna rozrywka na wieleeeee godzin :lol: , ale uszczupla portfel o grube pieniądze
:D:D no ale w końcu "coś za coś"
warto ..... 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Mnementh
- Juventino
ja podobnie jak 2man nie gram juz od jakiegos czasu...jakies 1.5 roku, a zaczalem grac jakies 6 lat temu...kart mialem okrutnie duzo (mysle ze 4000-5000) ale teraz mi zostalo jakies 40 rarow, okolo 200 (tak mi sie wydaje bo dawno tego nie widzialem) uncommonow i pareset commonow. poza tym mam kolekcje smokow (jest ich 18) oraz kolekcje legend (ciut wiecej jest ich niz smokow, glownie dlatego ze troche posprzedawalem) no i mam jeszcze paredziesiat Foil Landow...wszystkie moje karty dalej sa na sprzedaz...najchetniej bym sprzedal wszystko w jakiejs odpowiedniej cenie (bo dodalbym wtedy 11 plakatow MTG i kupe roznych pudelkek opakowania itp. itd.) ale czasem robie boosty no i na sztuki tez:D...przestalem grac z powodu braku czasu niestety:(