Wisła Kraków - Real Madryt 0:2 (III runda el.LM)
- Pavel87
- Juventino
Defensywa Wisły zagrała dobrze ofensywa źle. Trzeba przyznać że Wisła ma teraz naprawdę świetną obroną.Baszczyński, Kłos, Głowacki i Mijalovic grali wczoraj naprawde dobrze i przez prawie cały mecz nie popełnili ani jednego błędu. Niestety pod koniec popełnili jedyne 2 i oba zostały bezlitośnie wykorzystane. Natomiast w ofensywnie Wisła azgrała słabo. Franek woogóle nie widoczny, Żuraw coś tam w drugiej połowie próbował z dystansu ale też nic z tego nie wychodziło. Brak wsparcie pomocników, Uche i szymkowiak byli wczoraj cieniami samych siebie. Głowacki jeszcze jak wszedł do jeszcze coś wniósł. Szkoda że wtopili 
Forza Squadra Bianconera
- Lypsky
- Juventino
Coroczny scenariusz znow sie powtarza :roll: .
Wisla przegrala bo niezaslugiwala na zwyciestwo.Real byl lepszy choc i Wislacy mieli kilka dobrych sytuacji.C o do meczu nie ma duzo do komentowania.Wisle zabraklo szczescia(ktorego zawsze ma wiele) widac ze Franek bez farta bramki nie strzeli.Baszczynski przez caly czas walil jakies glupie miny i klocil sie :? Uche mowil ze nauczy Carlosa kilku nowych zwodow :lol: Moim zdaniem najlepiek zagral Zurawski.Mocny punkt ofensywy.
Jak widac znow niedoceniaja Moro w Realu a nam takiego zawodnika potrzeba
Co do komentarza :lol: parodia.Gosciu gadal takie glupoty ze az zal bylo sluchac.Caly czas powtarzal Galacticoc to Galacticos tamto a po 20min zaczal sie podniecac ze remis 0:0 jest dobry i w rewanzu bedzie latwo :lol: Moze dzisiejsze mecze bedzie komentowal ktos lepszy?? :roll:
I jeszcze jedno
Jak mozna pisac takie bzduzry??
Wisla przegrala bo niezaslugiwala na zwyciestwo.Real byl lepszy choc i Wislacy mieli kilka dobrych sytuacji.C o do meczu nie ma duzo do komentowania.Wisle zabraklo szczescia(ktorego zawsze ma wiele) widac ze Franek bez farta bramki nie strzeli.Baszczynski przez caly czas walil jakies glupie miny i klocil sie :? Uche mowil ze nauczy Carlosa kilku nowych zwodow :lol: Moim zdaniem najlepiek zagral Zurawski.Mocny punkt ofensywy.
Jak widac znow niedoceniaja Moro w Realu a nam takiego zawodnika potrzeba

Co do komentarza :lol: parodia.Gosciu gadal takie glupoty ze az zal bylo sluchac.Caly czas powtarzal Galacticoc to Galacticos tamto a po 20min zaczal sie podniecac ze remis 0:0 jest dobry i w rewanzu bedzie latwo :lol: Moze dzisiejsze mecze bedzie komentowal ktos lepszy?? :roll:
I jeszcze jedno
Jak czytam te twoje wypociny az mnie ciarki przechodza.Mrówcia-kibicka pisze:Moje zdanie jest takie ze Real oczywiście wygra ten mecz!No i bardzo dobrze:).Jesli chodzi o stadion to taki wstyd przed kolegami po fachu z Hiszpanii którzy mają Santiago Bernabeu że szok!Co to jest 10 tyśiecy kibicow??Chyba zakładaja chorek szkolny:P.To bedzie wstyd roku...a tak na marginesie to real jest w formie...wczoraj wygrał meczyk:D...ohhh bez problemow oczywiście;)
Jak mozna pisac takie bzduzry??
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Machnes
- Juventino
Człowieku, mimo wszystko nie cierpię Realu, ale to jest jedna z najlepszch drużyn świata (i najstarszychMartinek_19 pisze:Mecz był nudny - Real grzebał się z Wisłą jak prawiczek przy gorsecie![]()
![]()
Komentarz był jak ze spotkania szachów w Mongolii i w pierwszej połowie przespałem ostatnie 10 minut. Wynik odzwierciedla przepaść pomiedzy zespołami i kolejny raz nie zobaczymy polskiego zespołu w LM. Może to i dobrze bo strach pomyśleć co bysmy pokazali w prawdziwym futbolu.
Moze teraz kolejny raz przypomnijmy jak to 30 lat temu swietnie graliśmy...

- Juve The Best
- Juventino
Ładnie grali ale niestety Real był lepszy

- Bob
- Juventino
Najbardziej w grze Wisły podobała mi sie obrona i w ciemno bym wzioł do JUVE głowackiego bądż Baszczyńskiego TAKICH własnie zawodników nam potrzeba
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- panzerchrist
- Juventino
Ten mecz byl przykladem tego, ze polskie kluby nie dorownuja pod kazdym wzgledem druzynom zachodnim. Brak nam wyszkolenia technicznego, z kondycja jest cienko, a co najsmiesniejsze ze nie umiemy dobrze przyjmowac pilki. Real nas osmieszyl, przez caly czas spychal nas pod nasza bramke. Nie umielismy dobrze skonstruowac kontrataku. Zadna profesjonalna druzyna grajaca o zaszczytne cele takich bledow nie popelnia jak my przy stracie bramek. Brakuje nam wiele do poziomu chocby nawet takiego Anderlechtu. Moze za 20 lub 30 lat zagramy w Lidze Mistrzow.
- Wojtom
- Juventino
Dostali i tyle, nie wiem kto myslal ze Wisla moze cos zdzialac ten sie naprawde przeliczyl... Po pierwsze polowie liczylem chociaz na gole Wisly ale nic
Nastepny powod aby zwrocic uwage na Morientesa, ktory jak widac jest o wiele lepszy niz caly dueta Raul-Ronaldo 8)
Moze lepiej wydac troche i kupic jego niz Inzaghiego
:?

Nastepny powod aby zwrocic uwage na Morientesa, ktory jak widac jest o wiele lepszy niz caly dueta Raul-Ronaldo 8)
Moze lepiej wydac troche i kupic jego niz Inzaghiego

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- J1897
- Juventino
no oglądałem mecz i nie zauważyłem, żeby Real był lepszy... grali jak OBRAZA, ale mieli więcej szczęścia... Wisełka grała wg mnie świetnie, tylko to cholerne szczęście... wiem, że jest takie powiedzenie, że ono sprzyja lepszym, ale w tym meczu nie był nim Real... Mijalovic i Baszczyński(król wślizgówJuve The Best pisze:Ładnie grali ale niestety Real był lepszy

ogólnie mogę pochwalić Wisłę za wolę walki i za to, że nie przestraszyli się Realu...
Karteczka za obraze
kouba
- Lypsky
- Juventino
Widocznie slabo ogladales 8)Bebik pisze:no oglądałem mecz i nie zauważyłem, żeby Real był lepszy...Juve The Best pisze:Ładnie grali ale niestety Real był lepszy
:?Bebik pisze:grali jak OBRAZA,
Umiejetnosci chlopcze,to wystarczyloBebik pisze:ale mieli więcej szczęścia...
Na szczescie nie ma co liczyc rok temu mieli szczescie w losowaniu i co??Bebik pisze:Wisełka grała wg mnie świetnie, tylko to cholerne szczęście...
BylBebik pisze:wiem, że jest takie powiedzenie, że ono sprzyja lepszym, ale w tym meczu nie był nim Real...
To przez Baszczynskiego padla pierwsza bramkaBebik pisze:Mijalovic i Baszczyński(król wślizgów) jeżdzili chłopców z Madrytu jak...
Mial uczyc Carlosa nowych zwodow :lol: moze to bylo to :lol:Bebik pisze: wg mnie jedynym, który w Wiśle zagrał źle, to Kalu Uche... koleś grał tragicznie... kiwał i tracił piłkę, podawał do tyłu czym zwalniał akcje...
Gorawski wszedl ale nie zachwycil niczym szczegolnym co do Szymkowiaka to przez pierwsze 20min nie bylem pewien czy wogole gra(przez ten czasy nie byl ani razu przy pilce)Bebik pisze:czemu nie zagrał Gorawskiza mało też Szymkowiak włączałsię do akcji ofensywnych...
Wystarczylo go dobrze pokryc nie na radar jak to robil Baszczynski przy pierwszej bramceBebik pisze:a u "Los Galaretos"wszedł niesamowity Moro i po wszystkim...
Grupa jasnowidzow?? :roll:Bebik pisze:oglądałem mecz z kumplami i jak tylko wszedł Fernando, wszyscy od razu krzyknęli, że już przerąbane...
Wisla byla slabsza i przegrala zadna masakra to bylo do przewidzeniaBebik pisze:no i kurnia walnął bramkę... po jakimś czasie kumpel mówi, że on jest wogóle nie widoczny i sieknął drugą... masakra...
Powinni zagrac nieco ostrzej a Realu...........strach sie bac 8)Bebik pisze:ogólnie mogę pochwalić Wisłę za wolę walki i za to, że nie przestraszyli się Realu...
- kouba
- Qualità Juventino
Fakt, padla przez niego, ale to byl jego jeden jedyny blad. Przez cale spotkanie gral rewelacyjnie jak na jego mozliwosci. Nigdy nie uwazalem go za dobrego obronce, a jak gral w reprezentacji to mnie sciskalo. Ale wczoraj pokazal wielkiego ducha walki. Wiele zyskal wczorajszym wystepem w moich oczach. W ogole cala obrona Wisly zagrala dobrze z Baszczynskim na czele. Wiec nie wypominaj jednego bledu Marcina, nie wspominajac o grze w pozostalych minutach.DjJuve pisze:To przez Baszczynskiego padla pierwsza bramkaBebik pisze:Mijalovic i Baszczyński(król wślizgów) jeżdzili chłopców z Madrytu jak...
a on chcial grac w Ajaxie :lol:DjJuve pisze:Mial uczyc Carlosa nowych zwodow :lol: moze to bylo to :lol:Bebik pisze: wg mnie jedynym, który w Wiśle zagrał źle, to Kalu Uche... koleś grał tragicznie... kiwał i tracił piłkę, podawał do tyłu czym zwalniał akcje...
Gorawski nic nie pokazal? dziwne. Jak wszedl od razu sie ozywilo z jego strony. Zmienial tego drewniaka Uche i od razu gra byla ciekawsza.DjJuve pisze:Gorawski wszedl ale nie zachwycil niczym szczegolnym co do Szymkowiaka to przez pierwsze 20min nie bylem pewien czy wogole gra(przez ten czasy nie byl ani razu przy pilce)Bebik pisze:czemu nie zagrał Gorawskiza mało też Szymkowiak włączałsię do akcji ofensywnych...
ahhhhDjJuve pisze:Wystarczylo go dobrze pokryc nie na radar jak to robil Baszczynski przy pierwszej bramceBebik pisze:a u "Los Galaretos"wszedł niesamowity Moro i po wszystkim...

przegrala, ale z honorem. Nie jeden klub juz przed meczem przegralby ta rywalizacje. Wisla przynajmniej chciala grac. To ze przegraja bylo wiadome, ale pokazali co umia. W Polsce nie ma rownych na nich.DjJuve pisze:Wisla byla slabsza i przegrala zadna masakra to bylo do przewidzeniaBebik pisze:no i kurnia walnął bramkę... po jakimś czasie kumpel mówi, że on jest wogóle nie widoczny i sieknął drugą... masakra...
Pozdrawiam

- Lypsky
- Juventino
Przez caly mecz gral dobrze ale bramka padla przez niego.Wynik sie liczy a nie gra napewno gdyby mecz zakonczyl sie wynikiem 0:0 Baszczynski bylby jednym z glowych tworcow tak dobrego wyniku lecz stalo sie inaczej 8)kouba pisze:Fakt, padla przez niego, ale to byl jego jeden jedyny blad. Przez cale spotkanie gral rewelacyjnie jak na jego mozliwosci. Nigdy nie uwazalem go za dobrego obronce, a jak gral w reprezentacji to mnie sciskalo. Ale wczoraj pokazal wielkiego ducha walki. Wiele zyskal wczorajszym wystepem w moich oczach. W ogole cala obrona Wisly zagrala dobrze z Baszczynskim na czele. Wiec nie wypominaj jednego bledu Marcina, nie wspominajac o grze w pozostalych minutach.DjJuve pisze:To przez Baszczynskiego padla pierwsza bramkaBebik pisze:Mijalovic i Baszczyński(król wślizgów) jeżdzili chłopców z Madrytu jak...
Niby Ajax go tez chcial :lol:kouba pisze:a on chcial grac w Ajaxie :lol:DjJuve pisze:Mial uczyc Carlosa nowych zwodow :lol: moze to bylo to :lol:Bebik pisze: wg mnie jedynym, który w Wiśle zagrał źle, to Kalu Uche... koleś grał tragicznie... kiwał i tracił piłkę, podawał do tyłu czym zwalniał akcje...
Nie pokazal nic specjalnego aczkolwiek zgadzam sie ze byl lepszy od Uchekouba pisze:Gorawski nic nie pokazal? dziwne. Jak wszedl od razu sie ozywilo z jego strony. Zmienial tego drewniaka Uche i od razu gra byla ciekawsza.DjJuve pisze:Gorawski wszedl ale nie zachwycil niczym szczegolnym co do Szymkowiaka to przez pierwsze 20min nie bylem pewien czy wogole gra(przez ten czasy nie byl ani razu przy pilce)Bebik pisze:czemu nie zagrał Gorawskiza mało też Szymkowiak włączałsię do akcji ofensywnych...
Gdyby nie ten blad...........kouba pisze:ahhhhDjJuve pisze:Wystarczylo go dobrze pokryc nie na radar jak to robil Baszczynski przy pierwszej bramceBebik pisze:a u "Los Galaretos"wszedł niesamowity Moro i po wszystkim...
Gra Wisly mnie zadziwila pozytywnie.Szczerze powiem: myslalem ze Wisla przestraszy sie bedzie murowac bramke a na koniec i tak dostanie.Okazalo sie inaczej.Przegrali ale po wyrownanym meczu i po niezlej grze jak na polski klub.Pozostaje pogratulowackouba pisze:przegrala, ale z honorem. Nie jeden klub juz przed meczem przegralby ta rywalizacje. Wisla przynajmniej chciala grac. To ze przegraja bylo wiadome, ale pokazali co umia.DjJuve pisze:Wisla byla slabsza i przegrala zadna masakra to bylo do przewidzeniaBebik pisze:no i kurnia walnął bramkę... po jakimś czasie kumpel mówi, że on jest wogóle nie widoczny i sieknął drugą... masakra...
A slyszales moze o takiej druzynie:Legia Warszawa??kouba pisze:W Polsce nie ma rownych na nich.

Ja takzekouba pisze:Pozdrawiam![]()
miski tak ode mnie: cytujcie fragment na ktory odpowiadacie, a nie trzy posty wstecz :]
rybeq