Kto lepiej realizuje mecze? TVP czy TVN?
- Jeży_Jerz
- Juventino
Szpakowski w TVP wkłada taką pasję jak Ti_Amo_Juventus_Dragon w posty strasznie przeżywa każdą akcje nawet jak stracimy bramkę to się drze :'' I Goooooool nieste ty ale przegrywamy np:z Anglią'' mnie bardziej odpowiada TVP chociaż TVN też nie jest najgorsze
Hehe, ciekawa opinia, ciekawa :-D
Hehe, ciekawa opinia, ciekawa :-D
Jot U V E eN Te U eS Te U eR Y eN
- Michael (L)
- Juventino
TVN dopiero zaczyna transmisje meczów,takze mozna im wybaczyc
pewne wpadki,ogólnie ciesze sie ze nie musze ogladac meczow w tvp
bo to było dla mnie odpychajace ze bede musał słuchac takich ''fachowców'' jak Szaranowicz,Kurowski itp. Oni mnie swoja wiedza i
wypowiedziami poprostu rozpi*****li. Chodza słuchy ze tvn ma zatrudnic
ekipe która w canal+ zajmuje sie transmisjami,takze miejmy nadzieje ze
jakosc relacji bedzie sie poprawiac.
pewne wpadki,ogólnie ciesze sie ze nie musze ogladac meczow w tvp
bo to było dla mnie odpychajace ze bede musał słuchac takich ''fachowców'' jak Szaranowicz,Kurowski itp. Oni mnie swoja wiedza i
wypowiedziami poprostu rozpi*****li. Chodza słuchy ze tvn ma zatrudnic
ekipe która w canal+ zajmuje sie transmisjami,takze miejmy nadzieje ze
jakosc relacji bedzie sie poprawiac.

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I believe I can touch the sky
- M.
- Juventino
Właśnie. I niestety mecz komentował Kalinowski z Nawałką :? :? . Dużo lepszy jest Szpaq i SzaranRybeq pisze:mieli byc wypozyczeni, a skonczylo sie na zalosnym komentarzu kalinowskiego i nawalki.No to masz problem bo komentatorzy byli wypożyczeni z Canal +

:roll:
- Bugaj
- Juventino
Mi tam bez różnicy ważne że mecz leci
ale jak już to wole TVP bo TVN niestety niema komentatorów zbyt dobrych, np. wczoraj oglądając meczyk Wisły chyba z 3 razy usłyszałem że komentator na Tomasza Frankowskiego mówił... Tomek Żurawski, a takich błędów było zdecydowanie więcej...

- 2MAN
- Juventino
tylko i wyłączonie TVP :twisted: TVN jedzie propagandą i sztucznością !!
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Bob
- Juventino
Oczywiscie że tvp ale mnie zawoidło niekupując praw do transmisji meczów polskich drużyn ale tvn dopiero co 1 mecz pokazała wisła -real i mam nadzieje że tvn pokaze kto najlepiej przeprowadza transmisje stawiam na tvn
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Juve The Best
- Juventino
TVN sie postarał chociaż jestem już przyzyczajony do TVP bardziej podobała mi sie relacja TVNu

- Rafal Tarnacki
- Juventino
TVP i TVN nie moga sie rownac z Canal+. Tam jest swietny wstep. Wywiady, ciekawostki i oprawa meczowa sa poprostu super. Canal+ sprawilo ze srednia poziomem liga polska stala sie bardzo interesujaca liga. A Tomasz Smokowski, Jacek Laskowski czy Andrzej Twarowski sa najlepszymi komentatorami w Polsce. Jeszcze do tego zawsze komentuje jakis gosc, np. Mielcarski, Ziober...
Canal+ nie ma sobie rownych w Polsce.
FORZA JUVE!!!
Canal+ nie ma sobie rownych w Polsce.
FORZA JUVE!!!
- K_E_D_Z_I_O_R
- Juventino
Jezeli chodzi o bajery techniczne to lepsze jest TVN. Jesli chodzi o komentatorow to TVN niech sie lepiej schowa ( najwieksza pompe mialem jak gosc mowil ze carlos alberto dobrze gra
)

- Bad_Magick
- Juventino
Poziom komentarza byl tragiczny, zaluje ze nie zapisywalem. "Zawodnik xxx probowal zaskoczyc bramke" - bez komentarza.
Nie da sie ukryc ze najlepsi sa Borek i Kolton, szczegolnie gdy razem komentuja. Az chce sie ich sluchac. Jeden wspanialy komentator ze spora wiedza, a drugi troche gorszy komentator ale chyba jeden z najbardziej obeznanych w pilce ludzi w Polsce. Dobrze ze LM leci na Polsacie Sport
Nie da sie ukryc ze najlepsi sa Borek i Kolton, szczegolnie gdy razem komentuja. Az chce sie ich sluchac. Jeden wspanialy komentator ze spora wiedza, a drugi troche gorszy komentator ale chyba jeden z najbardziej obeznanych w pilce ludzi w Polsce. Dobrze ze LM leci na Polsacie Sport