Nadzieje??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 21:35

Ja największe nadzieje wiąże z ...Legrottaglie :wink: Z tym zawodnikiem więzałem duże nadzieje kiedy przyszedł do nas z Chievo. Jadnak okazało się że w tamtym sezonie kompletnie zawiódł. To jednak nie oznacza że zapomniał jak sie gra w piłke. Noe tacy mistrzowie mieli beznadziejnie pierwsze sezony w nowych klubach. Myśle że w tym sezonie Nicola pokaże na co go stać :D

Forza Squadra Bianconera
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 21:40

Moim typem jest Miccoli jest to super zawodnik ma czucie meczu czyli potrafi w odpowiednim miejscu sie ustawić no i bardzo mocne strzały mam nadzieje ze to własnie onim będą mowili w telewizji i pisali w gazetach :D pozytywnie :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Vienio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 21:58

Ja najwiksze oczekiwania wiarze z Alexem i Nedvedem i mam nadzieje ze obrona nie bedzie szfankowac jak w tamtyn sezonie.

Vienio
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 23:31

A ja tam licze na cały zespół Juve że będzie grał w tym sezonie efektowną a cio chyba najważniejsze efektywną piłkę :!: że każdy zawdonik da coś od siebie do sukcesów(a mam ndzieje że w tym sezonie będziemy je mieli) i że każdy będzie dawał z siebie wszystko w każdym meczu :!: nio na pewno pokładam nadzieje w takich zawodnikach ja Alex, Pavel czy Gigi ale mam tesh nadzieje że nowi zawodnicy bardzo dobrze zaaklimatyzują się w zespole i że będą błyszczeć na boisku :!: :D

Grande Juve, Vinci Per Noi
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 19:13

Kubinho 10 ma rację... cały zespół musi dobrze grać, a wtedy z całej jedenastki będzie można podkreślić grę tych, którzy najbardziej zasługują na wyróżnienie.

Mikołajek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 20:27

Ja największe nadzieje wiąże z Legrottaglie oraz Alexem. Nicola z pewnością musi udowodnić, że sprowadzenie Go do Turynu nie było pomyłką ani przypadkiem. Jeśli teraz zawiedzie to więcej szans już pewnie nie dostanie. Alex...Ach, ja bym chciał zobaczyć tego zawodnika z przed tej przeklętej kontuzji!!! Ze świetnymi, genialnymi dryblingami, cudownymi rzutami wolnymi strzelającego przepiękne bramki...Jeżeli nie będzie miał kontuzji to mam ogromna nadzieję, że udowodni swój geniusz i będzie on świecił w wielu, wielu meczach. Nie wolno też zapominać o Trezegolu.

''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
ODPOWIEDZ