Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Na jakiej pozycji lubicje grać??

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 14:14

Ja grałem głównie jako obrońca, bo do niczego innego się nie nadawałem :D Generalnie moge grać na każdym miejscu w obronie, jestem dość waleczny i nieustepliwy, tylko techniki to nie mam za grosz. Chociaż udało mi się kilka razy dobrze dośrodkować i strzelić szczęśliwie te kilka goli.

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
krzysztof13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 14:19

JA uwielbiam stać na bramce i to jest pozycja na której wystepóje na roznych turniejach,a na takich sobie meczach gram jako pomocnik srodkowy nie wiem jak to nazwac ale taki ofesywno -defesywny :D

król Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 14:23

Mnie wszyscy bramkarze z którymi gram w drużynie wybierają ponieważ jak mówią są dwa powody:1.W ataku gram świetnie(ponieważ z czego się bardzo cieszę jestem znakomicie uzdolniony technicznie) a po 2 to że mam znakomity instynkt do przecinania piłek przeciwnika poprostu wiem wszystko co przeciwnik zrobi w danej chwili!!

Ja osobiście bardzo Lubię grać ofensywnego pomocnika tak jak Pavel Nedved :D Niesttety musze popracowac jeszcze nad szybkością ale dzięki mojej świetnej technice przechodze rywali bez problemów :-D

FORZA JUVE
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 14:31

Pany normalnie druzyne mozemy stworzyc :D

Ja uwielbiam grac jako cofniety napastnik, cos miedzy atakiem a obrona (cos w stylu Nedveda). Pasuje mi bieganie do upadlego i walka o kazdy centymetr boiska, ale i uderzyc potrafie niezle... ;)
I co najwazniejsze - zaden srodek pola, jestem skrzydlowym. Lepiej wychodzi mi prawa strona, ale bardziej lubie grac na lewej :P
Kiedys probowalem przestawic sie na bramke.. ale nic z tego :?
Podziwiam ludzi grajacych na pozycjach, na ktorych ja nie potrafie grac, wiec to dlatego :)

Ale generalnie - cofniety napastnik.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 14:53

Ja najbardziej lubię grać jako skrzydłowy (lewy lub prawy). Dosyć szybko biegam, lubie wrzucać i ścinać akcje do środka. Jak ktoś by nie wiedział o jaką pozycję mi chodzi, to podaj przykład: ktoś taki jak Cristiano Ronaldo albo Arjen Robben. Lubie też grać jako osamotniony napastnik (takie "żądło), najlepiej w systemie diamentowym. Kimś takim na Euro 2004 był Vieri (tylko ja częściej strzelam bramki :D :D )

:roll:
Notch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 15:36

Jak zaczynalem grac w pilke to gralem na bramce. Imponowal mi Wakabayashi :D Z czasem znudzilo mi sie stanie i przeszedlem na pole. Ale nawyki ze stania na bramke pozostaly. Wiec gram albo w srodku obrony, albo z tylu pomocy. Do tego wykonuje prawie wszystkie stale fragmenty gry, lacznie z karnymi.

stahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
No baa
paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 15:55

kiedys grałem na bramce..obecnie zadko sie to zdarza ale jednak..(na zawodach w szkole)
w mojej dzielnicy gdzie mamy pare miejsc zeby pograc..czesto gram w napadzie-na tzw sepa :) (na bojsku niewymiarowym)
Jednak gdy walczymy z druzyną z innej dzielnicy na wymiarowym bojsku..gram jako defensywny pomocnik lub srodkowy obronca.
Piłka nozna nie jest moja koronkową grą bo bardziej zawodowo gram w siatke..ale nozna nigdy nie pogardze:)
Jestem dosc mocno zbudowany.. biegam tez całkiem szybko..., pojedynki główkowe mało kto z osiedla ze mna wygrywa bo mam 185 i skacze ponad 70 cm pozatym mam niezły strzał z dystansu..i to tyle :)

Jeży_Jerz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 16:13

Ja w tamtym sezonie grałem na lewej pomocy na przyszłym turnieju mam grać na stoperze a w lidze trener mi mówił że zagram na mojej ukochanej pozycji Srodkowej pomocy tak jak Nedved bardziej wysunięty

Jot U V E eN Te U eS Te U eR Y eN
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 16:23

ja lubie na lewym ataku albo srodkowym ale i prawym nie pogardze :)
na asfalciku czy hali najczesciej gram jednak jko obronca / defensywny pomocnik z duzym ciagiem na bramke :)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 16:52

Ja przewaznie jak gram w druzynie to wszyscy chca zebym gral w ataku. Lubie strzelac gole i dosyc sporo ich zdobywam. Ja jednak nie potrafie stac pod bramka i czekac na podanie. Zawsze sie cofam nawet pod wlasna bramke. Wydaje mi sie ze najwieksza radosc sprawia mi jednak gra jako ofensywny pomocnik. Uwielbiam rozgrywac. Podania to moj zywiol. Na tej pozycji mialbym rowniez sporo okazji do strzelenia gola.

FORZA JUVE!!!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 17:39

Kiedysgrałem jako bramkarz (stąd ten nick), ale szybko trenerzy powiedzieli, ze sie marnuje na bramce. I mieli racje. Przeszedłem na atak, nie bede mówił jak grałem, ile strzelałem, bo nie o to chodzi. Jednak, ze w naszym klubie mielismy słaba pomoc, to duzo podań nie dostawałem. Wreszcie sie wkurzyłem i powiedziałem ,ze sam chce zagrac na środku pola. Trener wystawił mnie do jednego sparingu, potem do drugiego. Wszystko mi wychodziło jakbym tam grał od rawsze. Wreszcze w meczach ligowych, najpierw na II połowe przesuwał mnie do pomocy, a wreszcze zacząłem grać w całym spotkaniu na tej pozycji. Trener sam mi powiedział, ze sie zdziwił, ze z typowego napastnika, idzie 'zrobić' DOBREGO pomocnika. Teraz to jest moja ulubiona pozycja i zawsze gram jako ofensywny pomocnik. Rozdaje piłki, a ze jestem szybki to czasem wchodze do środka na trzeciego napastnika, w dodatku jestem wysoki (184), wiec przy stałych fr. zawsze wchodze w pole karne rywala. W ten sposób dosć dużo strzelam bramek jak na pomocnika.

Zagłosowałem oczywiscie na pomocnik

Mejgus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 17:45

ja gram na bokach pomocy i obrony. zalezy gdzie jestem potrzebny. najczesciej biegam w ta i spowrotem na jakims skrzydle czasem zmienial z kolega z druzyny strone. gram obiema nogami wiec nie wazne jest dla mnie na ktorym boku gram.

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 19:42

Ja lubię grać jako napastnik ( wiadomo;))) ), ale pozycja środkowego obrońcy również nie jest mi obca. Tak , jak Kouba staram się wykorzystać swój wzrost ( 192cm - jak Tudor! ). Pomocnik ze mnie słaby z powodu dennej kondycji.

Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 20:24

Ja zawsze grałem na bramce lub na obronie. Koledzy chcieli abym grał na bramce bo niezle mi szło , ale ja zawsze wolałem grać na obronie. Natomiast rzadko ciągnie mnie do gry na ataku . :twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 21:47

ja tam uwielbiam stac na bramce. gram w klubie lubinskim ( wiadomo ) LOL. jestem swietny w bronieniu 1 na 1 , wolnych i karnych

ODPOWIEDZ