Obecnie najlepszy pilkarz Polski ?

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ

Kto wedug was jest najlepszym Polskim pilkarzem ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 20:30

Kto wedug was jest obecnie najlepszym Polskim pilkarzem ?

zawsze Del Piero
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 20:41

tu wybór może byćtylko jeden.Maćko Żurawski,i krzynek-piłkarze już chyba światowego formatu a potem długo nic i Mila
Ostatnio zmieniony 18 września 2004, 11:12 przez Spitfire, łącznie zmieniany 1 raz.

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 20:43

bezwątpienia Jacek Krzynówek. Lider reprezentacji! Szkoda, że Wisła go nie kupiła :wink: :D Niestet ale siadł ten plan, że po drugiej stronie niewiele gorszy był Kosowski. A mieliśmy wtedy taki zespół :? trzeba było kontynuować tą taktyke a nie zmieniać wszystko na ten popularny "diament" można było zmienić wykonawców (Mila, Bosacki) ale nie trzeba było strategi... ale napewno Janas zna się lepiej na piłce więc chyba nie powienienem tak mówić :wink:

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 21:13

Oczywiście najlepszym polskim pilkarzem jest Sebastian Mila :D . Jest młodym i kreatywnym pilkarzem. A poza tym gdy gral u mnie w cm-ie w Juve to dostal gwiazdke (takowa otrzymuje trzech najlepszych zawodnikow).

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 21:17

Odpowiedź na to pytanie jest trudna bo trudno jest ocenić czy ogólnie lepszym piłkarzem jest Żurawski czy Dudek. Dlatego ja mojej oceny dokonam ze względu na przydatność w reprezentacji. A pierwsze skrzypce w kadrze janasa i engela grał i gra Jacek Krzynówek. Jest to piłkarz który nie imponuje może jakaś bajeczną techniką ale stać go na niekonwencjonalne zagrania, a wgre wkłada całe serce i wszystkie siły. Jak Mila będzie sie od niego uczył to w przyszłości będzie jeszcze lepszy

Forza Squadra Bianconera
Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 21:17

Najlepszy krzynowek widac to w meczach reprezentacji to jest wielki pilkarz i dotego gra w wielkim klubie

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 21:36

No oczywiscie ze Krzynówek to jest poprostu wyymiatacz wprowadził Norynberge do bundesligii kto wie Może z Bayerem Leverkusen zdąbędzie mistrzostwo bundesligi 8) .A z Polskiej to Sagan :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 22:08

Ja uważam że najlepszy na tą chwile jest krzynówek :!: nie boi sie dryblować, potrafi dobrze rozegrać piłkę i jak na pomocnika jest bramkostrzelny(bodajrze 12 bramek w 2 bundeslidze) :!: więc postawiłem na niego :D... a jeśli z polskiej ligi to zdecydowanie Mila, jest szybki, świetnie egzekwuje rzuty wolne(o czym przekonaliśmy sie w meczu z Manchesterem City :-D ) więc mam nadzieje że ten zawodnik osiągnie coś w życiu i będzie grał w takim klubie ja Krzynówek czego mu życze :D :D :D

Grande Juve, Vinci Per Noi
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2004, 22:52

Oczywiscie Krzynowek. Jako jedyny w dzisiejszym polskim futbolu przypomina tych dawnych, na klasowym poziomie, polskich futbolistow. Oni ze wzgledow politycznych nie mieli szans zablysnac na zachodzie, Krzynowek zasluzenie przechodzi do Bayeru. Jako jedyny od kilku sezonow utrzymuje rowną, wysoką formę i jako jedyny nie zawiodl mnie na MŚ w Korei i Japonii. Po Krzynowku typowalabym Milę, ktory pomimo mlodego wieku wykazuje sie dużą dojrzaloscia na boisku, duzo widzi, no i te rzuty wolne....choc od Alexa moglby sie sporo nauczyc jeszce. A tak to nie ma zbyt duzo gwiazd...albo powiem inaczej: sa gwiazdy w polskim futbolu, ale takie ktore zaczynają przypominac Beckhama - swiecą po za boiskiem. Np Zurawski, jeszcze pare sezonow temu gral swietnie a co najwazniejsze szedl w gorę. A teraz? Zaczynają sie fryzury, moda itp. Owszem w Wisle strzela duzo ale wiecej oczekiwalam po jego grze w reprezentacji. Takich osob mozna by jeszce wymienic, np Szymkowiak, do ktorego zaczynam tracic sympatie, mimo jego swietnej gry - niestety dawno.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 11:40

Nie wiem co wy widzicie w Mili... jak dla mnir to jest on przeciętny. Czasami ma przebłyski na boisku, ale ogólnie uważam, że zbyt wcześnie zrobiło się z niego wielką gwiazde. Nie pójdzie mu to na dobre :? Jeżeli chciałby się rozwinąć to powinien odejść do lepszego klubu. Najlepiej do Holandii, gdzie mógłby nabrać potrzebnego doświadczenia i ogrania. Jeżeli chodzi o najlepszego polskiego piłkarza to zgadzam się z większością, że jest nim Krzynówek. Pokazał wielokrotnie ile jest wart i co znaczy dla reprezentacji. Licze, ze w nowym klubie również pokaze wielką klase. Możnaby jeszcze wymienić Żurawskiego no i może Dudka.

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 11:53

Krzynówek oczywiście :wink:.Świetny piłkarz, dobrze wyszkolony technicznie, idealnie bije rzuty wolne :-D.

Mejgus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 12:07

jesli o mnie chodzi to sadze ze bartosz bosacki. to co ten chlopak robil w ostatnim meczu ylo poprostu swietne. zneutralizowal napad k'lautern.

DUCH

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 12:33

tylko Jacek Krzynówek!! reszta to przeciętniaki!! może Jurek Dudek gdyby nie ten palant Houllier!! Jacek jest najlepszy!! :D

Mikołajek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 13:22

Moim zdaniem najlepszy jest Krzynówek .Jest on piłkarzem pracowitym, do wszystkiego doszedł ciężką pracą i nie ma może genialnej techniki, ale dla mnie bez dwóch zdań jest najlepszy.Za nim jest Dudek.Chciałbym powiedzieć tym którzy go krytykują, że ligi angilskiej i np.polskiej nie da się porónać (po prostu dwa światy-inny poziom).Za nimi umieszczam Żurawskiego i Mile(kolejność dowolna).Żurawski jest gwiazdą naszej słabiutkiej ligi i choć bardzo dobrze spisuje się w europejskich pucharach to moim zdaniem jest gorszy od Krzynka.A Mila??? Bez wątpienia ma talent ale czy również niezbędny do zrobienia kariery charakter? Pożyjemy zobaczymy. Reszta naszych piłkarzy znacznie odstaje poziomem od wymienionej czwórki.

''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2004, 14:45

Zakłosowałem na 'inny' bo uważam że najlepszy jest ktoś z dwójki młodych pomocników: Goliński i Smolarek. Obaj są dobrzy technicznie i ambitnitroche doświadczenia i naprawde mogą podbijać boiska całego świata!

ODPOWIEDZ