South Africa 2010
- Polmos
- Juventino

Repeblika Południowej Afryki zostala wybrana na organizatora mistrzostw świata w 2010 roku.
Była to decyzja, której jak najbardziej można sie było spodziewac poniewaz RPA była faworytem. Kraj ten dostał bardzo przychyle noty i bezapelacyjnie wygrał, kraj ten posiada juz gotowych 9 stadionów, a ma ich być docelowo 13, wiec wszytko idzie w dobrym kierunku.
Przypomne jeszcze tylko, ze najwiekszym konkurentem RPA było Maroko.
Tak wiec pierwsze mistrzostwa świata rozgrywające sie na kontynencie Afrykańskim odbęda się w RPA, co o tym sądzicie?
sie ciesz, ze masz dobrego kolegi DjJuve
kouba
Była to decyzja, której jak najbardziej można sie było spodziewac poniewaz RPA była faworytem. Kraj ten dostał bardzo przychyle noty i bezapelacyjnie wygrał, kraj ten posiada juz gotowych 9 stadionów, a ma ich być docelowo 13, wiec wszytko idzie w dobrym kierunku.
Tak wiec pierwsze mistrzostwa świata rozgrywające sie na kontynencie Afrykańskim odbęda się w RPA, co o tym sądzicie?
sie ciesz, ze masz dobrego kolegi DjJuve
kouba
- Lypsky
- Juventino

Oto link poniewaz nierozgarniety kolega linka nie podal http://sport.onet.pl/920479,wiadomosci.html
Teraz MS w Afryce.Nie wiem czy to dobra decyzja przeciez jest tam bardzo goraca taka zmiana klimatu nie wplynie chyba dobrze na pilkarzy a z drugiej strony przeciez to nie wina Afrykanczykow ze maja taki klimat,oni tez chca zorganizowac jakas wazna impreze sportowa.Miejmy nadzieje ze na tych mistrzostawch zagraja Polacy a ten upal pomoze im i bycmoze nastapi jakis cud
Teraz MS w Afryce.Nie wiem czy to dobra decyzja przeciez jest tam bardzo goraca taka zmiana klimatu nie wplynie chyba dobrze na pilkarzy a z drugiej strony przeciez to nie wina Afrykanczykow ze maja taki klimat,oni tez chca zorganizowac jakas wazna impreze sportowa.Miejmy nadzieje ze na tych mistrzostawch zagraja Polacy a ten upal pomoze im i bycmoze nastapi jakis cud
Ostatnio zmieniony 15 maja 2004, 23:43 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- YoUri`
- Qualità Juventino

Roznice w czasie nie beda takie duze, bo zmienia sie on poludnikowo, a nie rownoleznikowo. Kto wie - moze do Afryki nie dotrze korupcja i przekrety azjatyckie. Stracilem zaufanie do FIFY po mistrzostwach w Korei. Mam nadzieje, ze niemcy je odbuduja, a Afryka podtrzymaBartas_01 pisze:ja bym wolal zeby gdzies w europie bo przynajmniej bylyby normalne godziny meczow!!!!!! a nie mecze w poludnie
- FOJM
- Juventino

Bardzo dobrze, ze Afryka również dostała szanse. Mam nadzieje, że uda im się w pełni zorganizowanie turnieju i dzięki temu może przyciągną sponsorów i ruszy ich gospodarka. Mamy pozatym prawie 100% gwarancje dobrej - słonecznej pogody (może nawet do przesadyPolbos pisze:Repeblika Południowej Afryki zostala wybrana na organizatora mistrzostw świata w 2010 roku.
- Seiru
- Juventino

Cud nastąpi jak tam zagramyDjJuve pisze:Miejmy nadzieje ze na tych mistrzostawch zagraja Polace a ten upal pomoze im i bycmoze nastapi jakis cud
A tak wogóle to dobrze sie stało, nareszcie jakieś widowisko na skale światową będzie miało miejsce w afrcye
non mollare mai
- BiancoNerri_
- Juventino

No wkońcu pierwszy raz na CZARNYM LĄDZIE MŚ.Ciekawe jaka będzie oprawa i wogóle.Afrykanom też sie coś należy i to dobry pomysł z tymi mistrzostwami.Nie tylko Europa, Azja ,Ameryka , ale teraz także Afryka.Świetnie.