Juventus 04/05 - Tonacy okret, czy wiatr odnowy ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Bogi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 12:00

Ja krotko.Nie bede pisal referatow jak przedmowcy :lol: Tonacy okret - z obecnym skladem Juventus nie ma szans na mistrzostwo bo Inter i przede wszystkim Milan sa za silnymi druzynami.Trzecie miejsce to maksimum chyba ze kogos jeszcze dokupia.Mam tu na mysli klasowego zawodnika ktory od razu wskoczy do pierwszego skladu (najlepiej obronce) a nie jakiegos do grzania lawy.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:40

Ja uważam że kolejny sezon bedzie tak samo słaby jak ten... Może nie aż tak ale rewolucji nie bedzie. Za to uwarzam że kolejny świetny sezon zaliczy Milan. Nowy Juve dopiero się buduje. Nowy trener, nowi gracze... Poczynione zostały transfery, które moim zdaniem nie uzdrowią druzyny... Choc kto wie, w praniu się okaże. Forma Juve w przyszłym sezonie to wielka niewiadoma... Może Legro wreszcie dorósł do gry w Juve, Montero poniechał brutalnej gry, Thuram trafi na swoją ulubioną pozycje, Del Piero odzyska formę, Appiah będzie grał tak jak w poprzednim klubie i całej druzyny nie będą nękać tak jak ostatnio kontuzje.

Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 12:57

Ojojojo dawno do mnie wieści nie docierały (prawda wakacje :D ) ale to co tu czytam napawa mnie olbrzymim strachem Juve nie może "zatonąć" ani się nawet delikatnie podtopić :evil:
Jakoś brak wzmocnień na obronie też mnie straszliwie martwi bo to nic dobrego nie wróży:( Ser szwajcarski i tyle. . . Niestety nie widziałam pucharu TIM ale wynik nie bardzo zachwyca .... mam nadzieję że to było tak na rozgrzanie i aby wprowadzić napięcie dla nas;)
Mam tylko nadzieje że się prognozy nie spełnią niektórych forumowiczów że będzie sezon jak poprzednio :cry: Bo mogę tego nie przeżyć;( :cry: :cry:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 17:48

Niestety po meczu z turkami (0-2 w plecy) dobrze to nie wyglada przed sezonem (i nie mowcie ze to tylko sparig) ten sezon bedzie wedlug mnie bardzo podobny w lidze 3-4 miejsce a w LM 1|8.
Obym sie mylil i jeszcze cos sie poprawi ale po sparingach dobrze to nie wyglada.

bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 20:02

A co myslicie o obronie Zebina Thuram Tacchinardi Zambrotta? W pomocy na defensywnych pomocnikow Emerson i Blasi? Na dzisiaj wydaje mi sie to najsilniejszym skladem. A co do wynikow przedsezonowych to chyba lepiej ze od poczatku widac ze cos jest nie tak a nie jak w poprzednim sezonie nagle cos peka i same rozczarowania. Moggi (wbrew temu co wielu mysli) nie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, i napewno wie o pilce wiecej niz wy.

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 00:37

Sprzedając Di Vaio nie mamy czego szukać nie tylko w Europie, ale obawiam się , że niestety również we Włoszech :cry: ....no chyba , że Treza lub Del Piero cudownie powrócą do dawnej formy...ale czym my się łudzimy???...Obrona jak sito.... . B.T.W....przypomnijcie sobie co mówiliście jeszcze poł roku temu....przed odejsciem Davidsa o Appiahu...i co? Zastąpił go? Guzik... . Powiem tak..jeśli nie zdarzy sie cud powalczymy w tym roku w lidze włoskiej o puchar UEFA.

Make friends for life or make hardcore enemies!
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 19:07

Są wakacje i jakoś ciężko mi się zmusić do myślenia i napisania czegoś sensownego. Postaram sie jednak, bo całkiem zapomne jak się myśli :)

To, że obecnie Juve nie wygląda najlepiej obserwuję już od dawno. Jednak nie chciałem o tym pisać, bo miałem nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej.
Przed sezonem było łączonych z Juve tylu zawodników, iż moglibyśmy skompletować dwie bardzo dobre jedenastki walczące o Scudetto. Skończyło sie jednak tylko na marzeniach.
Obecne wyniki Juve nie są mówiąc delikatnie imponujące. Ja cały czas czekam, że w Juve coś zaiskrzy i nowy sezon zaczniemy w zupełnie innych nastrojach.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 19:26

chyba raczej tonacy okret . juve uszczuplilo sklad i kupilo kilku dobrych zawodnikow lecz nie ma miedzy nimi porozumienia. to jest tylko moja opinia :?

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 00:13

W tym sezonie JUVE to odnowiona Zaglówka

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 13:53

Nie zapominajmy o tym, że mamy zawodników, którzy mają coś do udowodnienia po tamtym słabym sezonie: Camor, Nedved. Na pewno będą zdeterminowani, aby pokazać się z jak najlepszej strony. Jeśli Juve nie dojdzie do rozgrywek grupowych LM :!: , to będzie to sygnał dla Moggiego potężny niczym kop w d.pę. Wtedy to możemy liczyć na jakieś spektakularne transfery, gdyż już teraz Capello zapowiedział, iż zwycięstwo w LM jest głównym celem dla Juve. Ale ten scenariusz uważam za najczarniejszy i chciałbym, aby się nie sprawdził

ODPOWIEDZ