Świetna passa Cracovi - czy ktoś to przerwie?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 10:01

Ojejku.. kolega któryś miał racje sezon 02/03 z Pogonią 5:0 a potem druga liga... Cracovia sprawiła zimny prysznic piłkarzą Zagłębia.. teraz powinni się wziąść do roboty. Wynik był sprawiedliwy 5:2 ( chodzi tu o mecz z Zagłębiem). Craxa poradzić se nie mogła ze Skalnik Gracze.

Pozdro...

Craxa 2 liga !

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 10:06

No i juz wiemy kto przerwal swietna passe Cracovii. To gwiazdy czwartoligowego Skalniaka Gracze :D :lol:
Oczywiscie nie ma sie z czego smiac bo kazdemu moze sie przytrafic wypadek przy pracy i w wypadku Cracovii na pewno tak bylo. Ale ja dalej uwazam ze dzisiaj (sobota 07-08-2004) passe w lidze przerwie Gornik Leczna. 8)
Chociaz zobaczymy w jakim nastroju bede po 20:00 :wink: hieh hieh

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 21:50

No prosze. Kolejna drużyna, która przerwała świetną passe Cracovii to Górnik Łęczna. Szczerze powiedziawszy nie wierzyłem w to. Wydawało mi się, że piłkarze z Łęcznej są zbyt słabi aby ograć Craxe, zważywszy, że przed tygodniem dostali "baty" od Wisły. No, ale nic tylko pogratulować Górnikowi 8) i chyba już można zamknąć ten temat, gdyż wszystko się wyjaśniło :wink: :P

zgodnie z sugestia :P
rybeq

ODPOWIEDZ