Świetna passa Cracovi - czy ktoś to przerwie?
- fredi
- Juventino
Ojejku.. kolega któryś miał racje sezon 02/03 z Pogonią 5:0 a potem druga liga... Cracovia sprawiła zimny prysznic piłkarzą Zagłębia.. teraz powinni się wziąść do roboty. Wynik był sprawiedliwy 5:2 ( chodzi tu o mecz z Zagłębiem). Craxa poradzić se nie mogła ze Skalnik Gracze.
Pozdro...
Craxa 2 liga !
Pozdro...
Craxa 2 liga !
- mnowo
- Qualità Juventino
No i juz wiemy kto przerwal swietna passe Cracovii. To gwiazdy czwartoligowego Skalniaka Gracze
:lol:
Oczywiscie nie ma sie z czego smiac bo kazdemu moze sie przytrafic wypadek przy pracy i w wypadku Cracovii na pewno tak bylo. Ale ja dalej uwazam ze dzisiaj (sobota 07-08-2004) passe w lidze przerwie Gornik Leczna. 8)
Chociaz zobaczymy w jakim nastroju bede po 20:00
hieh hieh

Oczywiscie nie ma sie z czego smiac bo kazdemu moze sie przytrafic wypadek przy pracy i w wypadku Cracovii na pewno tak bylo. Ale ja dalej uwazam ze dzisiaj (sobota 07-08-2004) passe w lidze przerwie Gornik Leczna. 8)
Chociaz zobaczymy w jakim nastroju bede po 20:00
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No prosze. Kolejna drużyna, która przerwała świetną passe Cracovii to Górnik Łęczna. Szczerze powiedziawszy nie wierzyłem w to. Wydawało mi się, że piłkarze z Łęcznej są zbyt słabi aby ograć Craxe, zważywszy, że przed tygodniem dostali "baty" od Wisły. No, ale nic tylko pogratulować Górnikowi 8) i chyba już można zamknąć ten temat, gdyż wszystko się wyjaśniło

zgodnie z sugestia
rybeq

zgodnie z sugestia

rybeq