Trick który wam sie najbardzije podoba

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
torin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 12:54

Jesli ktos oglada lige hiszpanska(?) to moze pamieta trick ronaldo z sezonu 2002/2003(ostatni mecz w ktorym real zapewnil sobie mistrzoswo)

A bylo to moi drodzy tak:
Za gorami za lasami ronaldo przy stanie 2-1(chyba) dla realu zupelnie na luzie zrobil to samo co ronaldinho tylko ze w powietrzu co wykorzystal by przelozyc pilke miedzy nogami obroncy!!! wyobrazacie sobie!!??zadne rulety i inne zwody sie nie nadaja bo ten trick ronaldo pokazal tylko raz szerokiej publicznosci.a tak poza tym sciagnijcie sobie filmik z kaazy (jakies 10min. trwa) dotyczacy wszystkich akcji ronaldinho tez poezja.

*Fighter*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 08:59

Bad_Magick pisze:Zdecydowanie trick Fernando Redondo w LM dobre pare lat temu. Gral wtedy jeszcze w Realu Madryt, a przeciwnikiem byl MU.
Wspanialy rajd po lewej stronie. Stanal tylem do obroncy MU. Pieta zagral mu pilke miedzy nogami i zdazyl go obiec. Dobiegl do koncowej linii , na wysokosci lewego slupka do bramki, podal (komu? chyba Raulowi) i byl gol.
Swięta racja, ja mam ten trick w wykonaniu Riquelme :wink:

Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 09:16

Bad_Magick pisze:Zdecydowanie trick Fernando Redondo w LM dobre pare lat temu. Gral wtedy jeszcze w Realu Madryt, a przeciwnikiem byl MU.
Wspanialy rajd po lewej stronie. Stanal tylem do obroncy MU. Pieta zagral mu pilke miedzy nogami i zdazyl go obiec. Dobiegl do koncowej linii , na wysokosci lewego slupka do bramki, podal (komu? chyba Raulowi) i byl gol.
Fakt, to było piękne. Wiele było ładniutkich akcji a mi sie podobała ta bramka zidane'a z ostatniego meczu z jakąś japońską drużyną.

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 09:39

BBOOSS pisze:Mi sie najbardziej podobał trick Bergkampa w meczu Newcastle-Arsenal gol na 0-1, byl odwrocony do zawodnika, kopnol pilke jakos w prawo ,a zawodnika ominol lewą stroną i strzelil bramke,naprawde piękne.
BBOOSS ma rację, trick Bergkampa jest z najwyższej półki 8) , naprawdę znakomicie to zrobił.Można było zobaczyć ten zwód na DSF-ie, były to skróty ligi angielskiej ze starszych sezonów :wink:.

wojtom11 pisze:Przypomnialem sobie jeszcze jedno. Słynął z tego zagrania Alex Del Piero w najlepszych latach swojej kariery. Biegnie z piłką lub przyjmuje podanie od kogoś i zmyla przeciwnika i odbija bardzo szybko w drugą stronę, następnie na wolnej pozycji szykuje się do strzalu i z ostrego kąta umieszcza piłke w długi róg-przewaznie w okienko... Maestria !!
Pewnie, że Maestria :lol: 8) :!:, taka akcja w wykonaniu Alexa była jego znakiem firmowym :wink:, szkoda, że, jak wspomniałeś za najlepszych lat jego kariery :( ...

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:11

ballack13 pisze:Takiego postu jeszcze nie bylo (chyba :])

wpisujcie tutaj tricki i akcje piłkarzy które wam wpadly w oko i najbardziej wam sie podobaja

mi sie najbardziej podoba
akcja Del Piero w meczy z realem po której strzelił gola
oraz trick Ronaldinho (niewiem jak to nazwac byla to reklama gdzie pokazywani byly piłkarze brazyli i bodajze portugali i Ronaldinho zrobil taki fajny trick by minąc jednego z pilkarzy portugali
zgadzam ten trik wymaga geniuszu chodzi o Ronaldinho ja przeczytałem w przeglądzie sportowym ze taki sam trik i jako jedyny piłkarz Legii umie go wykonać Maciej Korzym sądziłem ze to było sztucznie zrobione w reklamie a jednak mozna go wykonać naprawde :D

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:14

Swego czasu, kiedy na topie byla reklama Nike "The Secret Tournament" (rozgrywki na statku w klatce i potem rewanz bez klatek), na stronie www.nikefootball.com mozna bylo w zwolnionym tempie przeanalizowac kazdy trik ktory tam pilkarze zrobili. Kazdy trik byl nazwany itp. Wiekszosc z nich dalo sie wiec nauczyc (i sie nauczylem :D). Bardzo mi sie podobal np trik Henry'ego (tzw. bieg gazeli- tylko ze tam bylo to nazwane po angielsku). A jesli chodzi o triki z meczow- faktycznie, rajd Tristana w meczu z Monaco (8:3) byl fenomenalny :shock: po prostu brak slow. Na powtorce widac ze nie zrobil tak naprawde nic szczegolnego,wykorzystal po prostu zwinnosc i spryt w najlepszy z mozliwych sposobow :wink:

jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2004, 18:59

Miałem filmik z trikiem Riquelme z czasów gry w Boca. Obrócił się nad piłką i piętą założył siatę rywalowi, po czym pobiegł z piłką dalej.

Podobał mi się również zwód Del Piero (chociaż nie był może bardzo trudny, to fajnie wyglądał i był skuteczny) z meczu z Celtikiem. Alex odbiegł trochę od końcowej lini boiska, a za nim ruszył chyba Agathe, a Del Piero cofnął piłkę zawnętrzną częścią stopy i dośrodkował (bramkę zdobył Trezeguet)

Polską piłką się nie za bardzo interesuję, ale oglądając w zeszłym sezonie ligę+ przecierałem oczy ze zdumienia po akcji chyba Kaczorowskiego. Po rzucie rożnym wyprowadził kontrę mijając trzech albo czterech zawodników tym samym zwodem (wypuszczał piłkę z jednej strony rywala i obiegał go) i robił to w pełnym biegu.

ODPOWIEDZ