Baggio rozwaza powrot!!!
- Slim
- Juventino
Mam nadzieje ze takiego tematu jeszcze nie bylo, bo przynajmniej ja go nie znalazlem... Mam tez nadzieje ze dobrze go umiescilem ;-)
Roberto Baggio oświadczył dzisiaj, że rozważa powrót na boisko. Decyzja jest o tyle zaskakująca, że zawodnik kilka tygodni temu definitywnie ogłosił zakończenie kariery.
- Otrzymałem interesującą ofertę z Fiorentiny - powiedział. - Muszę się zastanowić, czy jeszcze jestem w stanie powrócić do formy. Potem dam odpowiedź. Przyznaję jednak, że propozycja jest bardzo kusząca - dodał.
Zdaniem włoskiej prasy, na decyzję Baggio ogromny wpływa ma sentyment, jakim darzy on Fiorentinę, w której kiedyś występował.
zródło: http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=28122
No to Fiorentina zaczyna robic sie grozna... Zakupili MARESCE :evil: UJSFALUSIEGO... Di Livio pozostal w skladzie... Ogolnie sie mocno wzmocnili... skad oni maja kase na to? a teraz kusza BAGGIO by do nich powrocil... Co z tego wyniknie? Jesli Baggio powroci do Violi to jest czego sie bac.... Fiorentina stawia na atak swoich bylych gwiazd BATISTUTA - BAGGIO... Batistuta juz u nich gra... No ciekawie sie zapowiadaja mecze z Fiorentina....
Dla Baggio to by bylo uwienczenie kariery... Zakonczyc kariere tam gdzie ja rozpoczal... To jest cos.... Zobaczymy co z tego wyniknie. Ja chcialbym by Baggio jeszcze pogral z rok lub 2 w pilke ciekawe czy sie skusi...
Roberto Baggio oświadczył dzisiaj, że rozważa powrót na boisko. Decyzja jest o tyle zaskakująca, że zawodnik kilka tygodni temu definitywnie ogłosił zakończenie kariery.
- Otrzymałem interesującą ofertę z Fiorentiny - powiedział. - Muszę się zastanowić, czy jeszcze jestem w stanie powrócić do formy. Potem dam odpowiedź. Przyznaję jednak, że propozycja jest bardzo kusząca - dodał.
Zdaniem włoskiej prasy, na decyzję Baggio ogromny wpływa ma sentyment, jakim darzy on Fiorentinę, w której kiedyś występował.
zródło: http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=28122
No to Fiorentina zaczyna robic sie grozna... Zakupili MARESCE :evil: UJSFALUSIEGO... Di Livio pozostal w skladzie... Ogolnie sie mocno wzmocnili... skad oni maja kase na to? a teraz kusza BAGGIO by do nich powrocil... Co z tego wyniknie? Jesli Baggio powroci do Violi to jest czego sie bac.... Fiorentina stawia na atak swoich bylych gwiazd BATISTUTA - BAGGIO... Batistuta juz u nich gra... No ciekawie sie zapowiadaja mecze z Fiorentina....
Dla Baggio to by bylo uwienczenie kariery... Zakonczyc kariere tam gdzie ja rozpoczal... To jest cos.... Zobaczymy co z tego wyniknie. Ja chcialbym by Baggio jeszcze pogral z rok lub 2 w pilke ciekawe czy sie skusi...
- mnowo
- Qualità Juventino
ZNOWU Fiorentina??? :shock: Boshe drogi... ale ja tam jestem za tym, zeby Baggio wrocil, niech pogra jeszcze tyle, na ile potrafi i na ile mu kondycja pozwoli...Philby pisze:- Otrzymałem interesującą ofertę z Fiorentiny - powiedział
Moze i nic wielkiego nie pokaze, swoje lata ma juz za soba, ale wlasnie chociazby dla zakonczenia kariery w piekny sposob. Jestem za.
- _Jah
- Juventino
jezeli cos nie wypali z mutu to dawac go do nas. jak del piero ponownie bedzie czul napor baggio za plecami to moze przypomni sobie jak sie gra w pilke?
a tak zupelnie powaznie to mam szczera nadzieje, ze skusi sie na oferte violi. nic nie ma do stracenia.
a tak zupelnie powaznie to mam szczera nadzieje, ze skusi sie na oferte violi. nic nie ma do stracenia.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Pavel87
- Juventino
Da całego włoskiego futbolu byłaby to naprawdę świetna informacja gdyby faktycznie okazało się że Baggio zdecydował sie jeszcze zostac "w grze". Jednak dla nas jako kibiców Juve chyba jednak nie najlpsza bo Fiorentina faktycznie zaczyna się robić niepokojąco mocna. Biorą pod uwagą to że na nich jakko na beniaminkach nie bedzie ciążyć taka presja jak nadrużynach z mediolanu i Turynutrzeba sie spodziewć że sporo namieszają :?
Forza Squadra Bianconera
- DamKam
- Juventino
Ja podejrzewalem ze Baggio dlugo nie wytrzyma bez pilki
Ale napewno nie chce zeby gral w Fiorentinie... juz za duzo wzmocnien jak na ten klub :? :evil: Moga byc grozni w tym sezonie !!!
Ale nie wiem czy Baggio wytrzymal by jeszcze grac na wysokim poziomie z dwa sezony... on jest wspanialy technicznie, ale ma swoje lata i kondycyjnie moze nie wytrzymac.

Ale napewno nie chce zeby gral w Fiorentinie... juz za duzo wzmocnien jak na ten klub :? :evil: Moga byc grozni w tym sezonie !!!
Ale nie wiem czy Baggio wytrzymal by jeszcze grac na wysokim poziomie z dwa sezony... on jest wspanialy technicznie, ale ma swoje lata i kondycyjnie moze nie wytrzymac.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie Dionizos. Odszedł z klasą więc, teraz podjął by duże ryzyko. Kto wie jak teraz potoczyły by się jego losy. Mógłby wrócić do nas, napewno stać go jeszcze na wiele
Pozatym Fiorenitna, ehhh, tylko nie tam, proszę! :?
Pozatym Fiorenitna, ehhh, tylko nie tam, proszę! :?

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Zgadzam się z Dionizym i ze Smokiem. Baggio odszedł jako wielki MISTRZ i uważam, że nie powinien już wracać na boisko. Myśle, że nie będzie już w tak wielkiej formie niż kiedyś i myśle, że nie warto wracać na boisko. Niech kibice zapamiętają go lepiej jako wielkiego piłkarza, który pożegnał się "niepokonany", niż starego dziadka, który ledwo kopie piłke. No... może aż tak źle by z nim nie było, ale wszystko się może zdarzyć. 
- *Fighter*
- Juventino
Fiorentina się zbroi, kto wie może myślą że scudetto zdobędą w tym sezonie
To muszą o nim zapomnieć bo scudetto wędruje do Turynu
Baggio długo nie wytrzymał bez piłki
Baggio długo nie wytrzymał bez piłki
Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
- Bob
- Juventino
Baggio to leegenda włoskiej piłki ja tego goscia lubie jak chce grać to niech gra kto mu broni jezeli mu piłka sprawia przyjemnosc to OK 
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- BIANCONERI
- Juventino
Ja osobiscie bardzo bym się ucieszył gdybym mógł zobaczyć po raz kolejny mojego idola w akcji.To prawda,że pożegnał się z futbolem z klasą,ale wierze,że nadal jest w stanie grać na wysokim poziomie.Ja osobiście wolałbym,żeby Roby trafił do Bologny z którą niedawno pożegnał się inny weteran włoskiej piłki Signori(przeniósł się on do Iraklisu Saloniki).Ostatnio czytałem też o zainteresowaniu byłym reprezentantem Włoch ze strony Lazio Rzym.Do tego klubu kilka dni temu doszedł 36-letni Paolo Di Canio.Oto cała treść newsa:Claudio Lotito, prezes Lazio, ma zamiar zachęcić do powortu do gry w piłkę Roberto Baggio, który niedawno ogłosił, że skończył przygodę z zawodową piłką.
Lotito ponadto jest pewien, że uda mu się pozyskać Paolo Di Canio z Charltonu pomimo protestów angielskiego klubu. Dlatego też obecnie swoją uwagę skupia na Baggio i na wtorek przygotował spotkanie z jego agentem aby starać się namówić piłkarza na powrót.
http://www.sslazio.vel.pl/
Baggio będzie musiał na spokojlnie przemysleć powrót do piłki i przede wszystkim realnie ocenić swoja przydatność do którejś ze swoich nowych drużyn.
Lotito ponadto jest pewien, że uda mu się pozyskać Paolo Di Canio z Charltonu pomimo protestów angielskiego klubu. Dlatego też obecnie swoją uwagę skupia na Baggio i na wtorek przygotował spotkanie z jego agentem aby starać się namówić piłkarza na powrót.
http://www.sslazio.vel.pl/
Baggio będzie musiał na spokojlnie przemysleć powrót do piłki i przede wszystkim realnie ocenić swoja przydatność do którejś ze swoich nowych drużyn.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"