Ktora drużyna wygra Premiership w sezonie 04/05
- Bob
- Juventino
moich faworytow jest aż 4 Arsenal Chelsea Manchester United Liverpool moj typ ogranicze do 1 drużyny Liverpoolu a to dlatego ze mają trenera walencji ktory to własnie doprowadził do zwycięstwa Milana Barosa krola strzelców EURO 2004 michaela Owena i dibril Cisse i w bramce Dudka ale obawiam sie ze moze go zastąpić Kirkland, a na czarnego konia stawiam na Everton ktory ma w swoim składzie Rooneya ktory w pojedynke potrafi wygrać mecz 
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Pavel87
- Juventino
No coś w tym faktycznie jest. Umnie jest dokładnie takBBOOSS pisze:Widze ze dużo fanow Juve lubi Arsenal
1.Juve
...
...
...
...
2.Arsenal
3.Ajax
A wracając do tematu to zagłosowałem na Arselan bo mają wyrównaną i szeroką kadre a w związku z tym praktycznie nie zdarzają im sie takie wpadki jak na.MU(niestety to samo odnosi do Milanu)W przekroju całego sezonu napewno będą najlepsi
Forza Squadra Bianconera
- Jędruś
- Juventino
Ja zagłosowałem na Chelsea, ze względu na dwójkę Robben-Kezman
, pierwszy wszędzie biega, dużo widzi, motor napędowy zespołu ze solicy Anglii :twisted: , a drugi niesamowicie bramkostrzelny :shock: , lecz w poprzednim sezonie również mówiono, że Chelsea każdego pokona :? , a jak się okazało było inaczej
, mimo to Chelesea to mój faworyt, by wygarć Premiership
.

- _Jah
- Juventino
ja stawiam na manchester. pomimo tego meczu z roku 99' nie czuje do tego klubu zbytniej nienawisci. juz od czasow cantony z przyjemnoscia im sympatyzowalem. po wygraniu ligi mistrzow nastapila mala zapasc. ale juz po kilka chudych latach nie moge doczekac sie wielkiego manchesteru. coz.. czerwone diably do boju.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Andryk
- Juventino
ja stawiam na Chelsea, ponieważ mieli bardzo duzo wzmocnien i jesli nie będzie szlo londynczykom po pierwszej rundzie to Zdenerwowany Romek moze w okineku transferówym kupic kilku pilkarzy i zdoyc mistrza, ale jestem mysli ze od poczatku Chelsea bedzie liderem 8) 8) 8)
- jeżak
- Juventino
Chciałbym móc tak łatwo to powiedzieć: Chelsea bo lubie ją zaraz po Juve :?Powiem krótko: Arsenal bo go lubię zaraz po Juve
Chelsea kibicuję od paru ładnych lat. Właściwie zacząłem mniej więcej równo z Juventusem, a to dlatego, że grał tam Zola (specjalnie zamówiłem sobie koszulkIe- chociaż Juventusu dalej nie mam). Kiedy przyszedł Czerwony Romek, to bardzo się cieszyłem- w klubie który lubię będą grały gwiazdy. Niestety, chociaż lubię Chelsea to nienawidzę Realu, a jej ruchy transferowe mogą go przypominac. Poza tym przypuszczam że z czasem Chelsea będzie zdobywała coraz więcej fanów , pewnie takich na jeden sezon (kiedyś tak zachowywali się kumple z klasy- kiedy dobrze szło Lazio, to im kibicowali , żeby po sezonie ich ulubioną drużyną została Roma :shock: -ja tam kibicowałem cąły czas Juve). Sam zawsze byłem zadowolony, że wśród ludzi których znam lub po prostu rozmawiam o piłce tylko ja kibicuję klubowi ze Stamford Bridge. Dooobra dosyć już tego pisania - to tylko moje zdanie.
Jeśli chodzi przyszły sezon... Moim faworytem bez względu na wszystko zostaje Chelsea. W sumie w tym sezonie nie szaleją już tak bez głowy z transferami (no może z atakiem). Kupili Robbena na pomoc, Carvalho i Ferreire na obronę i Cecha na bramkę (KURDE WIĘC JEDNAK ZASZALELI). Ale tak poważnie to w bramce potrzebna była im dobra alternatywa dla Cudiciniego (uważam że to on będzie numerem jeden) - co pokazała końcowka zeszłego sezonu. Chelsea ma świetnych obrońców- według mnie teraz najlepszych w Premiership, zarówno środkowych, jak i bocznych, skutecznie włączających się do akcji ofensywnych. Dlatego uważam, że to "The Blues" zdobęda tytuł.
Wielka walka będzie o drugie miejsce. Według mnie rozegra się pomiędzy Manchesterem United, Liverpoolem i Arsenal. Czerwone Diabły po niezbyt udanym poprzednim sezonie w tym się zmobilizują, natomiast "klub Jerzego Dudka" ma wspaniałe wyniki w meczach sparingowych.
W tym sezonie moim zdaniem słabo w porównaniu z poprzednim wypadnie Arsenal (szczególnie jeśli sprzedadzą Vieirę). Po prostu wydaje mi się że pokazali na co ich stać (czyli bardzo dużo

Czarnym koniem okaże się Midlesborough. Dokonali oni znaczących wzmocnień i myślę że odegrają znaczącą rolę w tym sezonie.
Osobiście będę jeszcze kibicował ekipie W.B.A ze względu na Kuszczaka.
W drugiej lidze angielskiej będę kibicował Queens Park Rangers.
- Chip
- Juventino
Ja mam nadzieję że wygra Chelsea bo w lidze angielskiej jej kibicuje, jest to moja z trzech ulubionych drużyn,po Juventusie i po Legii, a dlaczego lubie Chelsea?? Po niedawno byłem na Stamford Bridge i bardzo mi się podobała organizacja tego klubu.