Najfajniejszy strój Juventusu w historii??
- Bob
- Juventino
mi sie podobały stroje juve z pamiętnego meczu ajax-Juve z roku 1996 dlatego ze były fajne i też że nam przyniosły wygraną w Lidze Mistrzów 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- kubinho 10
- Juventino
MI chyba najbardziej podobały mi sie te cio wygraliśmy w nich Lige Mistrzów(niebiesko-żółte) i Lotto te ostatnie w kształcie jaja :!: chociaż te na ten sezon tesh są fajne :twisted:
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Juventino10
- Juventino
Mi sie najbardziej podobaja te ktore mam. z sezonu 96/97 moja pierwsza koszulka z reklama sony. Pozniej z napisem sony minidisc ta z dwoma pasami kappy. Z fastwebem z sezonu 01/02 i ta jajowata jak mowicie...Ale te z tego sezonu tez sa fajne... pozdro :-D
La gente si domanda: ma chi sono? E noi glielo dichiamo chi noi siamo. Siamo l'armata bianconera e mai nessun ci fermera!
- Michael (L)
- Juventino
Najładniejsze były te niebiesko zółte z gwiazdami na ramionach idealnie
pasowały do Champions Legue.Ładne stroje robiła kappa bez zbednych
udziwnien,proste ale z klasa. Strasznie nie podobały mi sie koszulki lotto,
no moze poza jednym wzorem,wszystkie one miały duze czerwone
kwadraty z logo firmy na rekawkach i na spodenkach,strasznie to szpeciło
koszulke i jeszcze ten kolor czerwony pasował jak piesc do nosa do ogółu.
pasowały do Champions Legue.Ładne stroje robiła kappa bez zbednych
udziwnien,proste ale z klasa. Strasznie nie podobały mi sie koszulki lotto,
no moze poza jednym wzorem,wszystkie one miały duze czerwone
kwadraty z logo firmy na rekawkach i na spodenkach,strasznie to szpeciło
koszulke i jeszcze ten kolor czerwony pasował jak piesc do nosa do ogółu.
- pan Zambrotta
- Juventino
właśnie, te z sezonu 2002/2003 były the-best. Wolę jak koszulka Juve jest biało-czarna z większością czarnego, niż biało-czarna z większeścią białego :-Dnookie pisze:dokladnie...fastweby ruleeeeeeeeezzzzzzz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: i oczywiscie duze czarne pasy i koszulki w ksztalcie jajowatym czyli herbu JUVE...cymesik :shock: :twisted: :twisted:a_gu_nia pisze:Jak dla mnie najładniejsze były te z sezonu 2002-2003. Oczywiście mam na myśli logo Fastweba, nie Tamoila![]()
- fredi
- Juventino
8) Mi sie podoba kazda koszulka Juve.. nie ważne czy stara czy nowa, ale wpadła mi w oko i chciałbym zakupić tą nową na ten sezon tylko że tą wyjazdową.. jak dla mnie świetna 

- nopone
- Juventino
dokładnie najbardziej przezaj!beeep!sta koszulka Juve taka naprawde stylowo inna od wszystkich C U D O W N A. ..w ogóle wtedy ta w pasy z reklamą soniacza tez była max najlepsza z wszystkich biało czarnych. ..szkoda żę ich już nie ma. ..kappa wrócShadow_Alex pisze:A mnie sie najbardziej podobala ta w ktorej oststnio:( wygralismy CL, czyli niebieska z duzymi zoltymi gwiazdami na ramionach (rezerwowa ofkoz)... Jak dla mnie byla cool

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay 

- Iver.pk
- Juventino
Wedlug mnie najfajniesze byly te z napisem SONY i D+liberta digitale( taka mam
) Ale te na ten sezon tez bombowe tylko czemu herb Juve jest na srodku a gwiazdki sa po lewej stronie
Herb powinien byc na sercu :twisted: Gdyby nie to to byly by chyba njlepsze!

- banan1984
- Juventino
Masz racje to byl fajny stroj kappy, nawet go mam na pamiatke i jeszcze sie trzyma!!Yuwe pisze:Czytając jeden topic , pomyslalem sobie jaki najfajniejszy stroj mial Juventus .
Po dluszych rozmyslunkach stwierdzilem ze ten wyjazdowy bialy sprzed 3-4 sezonow z duzymi czarnymi gwiazdami na ramionach.
Jaki wedlug was jest lub byl najleprzy![]()
![]()

- M.
- Juventino
Mi się bardzo podobają koszulki niebieskie w których gra Juve w tym sezonie. Na początku bardziej podobały mi się koszulki z logiem Tamoil, teraz bardziej podobają mi się koszulki z logiem SkySport. Jeśli Juve wygra w tym sezonie LM na pewno kupię sobię koszulkę. Szkoda tylko, że niebieskie są tak trudno w Polsce dostępne :roll:
:roll: