Totti krytykuje Emersona
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Totti kpi sobie z Juve, a jesli ktos negatywnie go skomentuje to ma bana - mysle, ze wladze troche sie zagalopowaly w dbaniu o to zeby forum bylo na wysokim poziomie. Bany to tych dwuch lepkow to juz parodia.
calma calma
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
no przeczytalem jeszcze raz wypowiedz wajrona i ban dla niego za to ze okreslil Tottiego jako nie nalezacego do najinteligetniejszych juz nawet nie wydaje mi sie kpina, to jest niesmaczne...
calma calma
- Kacper
- Juventino
oj ten Totti... dlaczego tak dużo nie mówił po jego dyskwalifikacji na EURO 2004??!! Wtedy siedział cicho. Niech się najpierw zastanowi nad swoim zachowaniem a potem dopiero krytykuje innych. Dajmy sobie spokój i nie zniżajmy sie do jego poziomu.
- kouba
- Qualità Juventino
Pluto, Wajron nie dostał żadnej kartki, a co dopiero bana. Bana dostał Boncol, za to, ze nazwał Tottiego... tu juz Ci na pw wyśle, bo nawet Modom nie przystoi tego pisać.
P.S sam lepiej uważaj, bo powinieneś dostać kartke za dwa posty pod rząd. Nie można dać 'zmień' i wpisać to w poprzednim poscie
Uważaj bo to by była 4. kartka...
P.S sam lepiej uważaj, bo powinieneś dostać kartke za dwa posty pod rząd. Nie można dać 'zmień' i wpisać to w poprzednim poscie

- *Fighter*
- Juventino
Totti tylko umie pluć, bo grać to on nie umie. Żeby go wywalili z Romy :twisted:
Poprosatu jest zazdrosny że Emerson gra w Juve a on nie gra i nie będzie :twisted:
Poprosatu jest zazdrosny że Emerson gra w Juve a on nie gra i nie będzie :twisted:
Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
- Rafal Tarnacki
- Juventino
Z tej wypowiedzi mozna zobaczyc jak nieprofesjonalnym pilkarzem jest Totti. Powinien miec troche szacunku do innych. Szczegolnie po tym co zrobil na Euro 2004 (oplucie Paulsena). Niech sie nauczy troche skromnosci i szacunku, bo w ten sposob to daleko nie zajdzie. Ale ja tam bym sie nie przejmowal jego slowami. Przeciez to tylko Totti...
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
- Pavel87
- Juventino
Totti tym tekstem poraz kolejny pokazał że nie nawidzi Juve. Jak ktoś wcześniej słusznie zauważył kiedy Samuel odchodził do Romy to nic nie mówił. Emerson może sie już tylko cieszyć nie gra z kimś takim w drużynie. W meczu pomiędzy Romą a Juve okaże sie kto jest lepszy na boisku 
Forza Squadra Bianconera
- Jamal_TH
- Juventino
Jaaaaa , jak ja tego kolo nienawidzę :evil: :evil: :evil: ! ! ! ! Zarozumialec p******* , kurde czy on widzi tylko czubek własnego nosa ?! Wielce się uraził jakąś wypowiedzią Emersona , ale wazelinka musiała być do kibiców , że wygrają z nami... Tak naprawdę to ten pajacyk zazdrości Emersonowi , chociażby tego , że Juve ma jakieś ambicje ! A nie walkę o byt w serie A , mam nadzieję , że zdegradują ich , co za prostacka drużyna... Ughhhhh :evil: :evil:
Totti niech spojrzy na siebie , święty nie jest , Włochy się go wstydzą , laleczka jak Beckham , marketing i kaska się liczą ==> PUSTAK !
Totti niech spojrzy na siebie , święty nie jest , Włochy się go wstydzą , laleczka jak Beckham , marketing i kaska się liczą ==> PUSTAK !
Go hard, or go home.
- _Jah
- Juventino
totti to szalenie charyzmatyczny zawodnik, ktory uwidacznia to rowniez poza boiskiem..
jego podejscie mnie bardzo satysfakcjonuje. robi show przed rozpoczeciem rozgrywek. buduje atmosfere oraz nastroje kibicow poszczegolnych druzyn. smialo mozna powiedziec, ze robi to specjalnie. zebysmy przykladowo my-fani juve znienawidzili go jeszcze bardziej. aby kibice juventusu w polsce pisali 5 stron komentarzy do jego jednego, bzdurnego zdania. to dziala.
nie wiem jak mozna sie tym przejmowac? chce bitwy i bedzie ja mial. pozostaje miec tylko nadzieje, ze ja przegra. jego frustracja, ktorego celem pozostaje emerson to wbrew pozorom dla nas juventini, swoisty komplement. powinnismy byc wdzieczni tottiemu, ze jest szczery i chwali nasze ruchy transferowe.
jego podejscie mnie bardzo satysfakcjonuje. robi show przed rozpoczeciem rozgrywek. buduje atmosfere oraz nastroje kibicow poszczegolnych druzyn. smialo mozna powiedziec, ze robi to specjalnie. zebysmy przykladowo my-fani juve znienawidzili go jeszcze bardziej. aby kibice juventusu w polsce pisali 5 stron komentarzy do jego jednego, bzdurnego zdania. to dziala.
nie wiem jak mozna sie tym przejmowac? chce bitwy i bedzie ja mial. pozostaje miec tylko nadzieje, ze ja przegra. jego frustracja, ktorego celem pozostaje emerson to wbrew pozorom dla nas juventini, swoisty komplement. powinnismy byc wdzieczni tottiemu, ze jest szczery i chwali nasze ruchy transferowe.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Bogi
- Juventino
Czy wy potraficie spojrzec obiektywnie?Totti akurat tym razem ma racje.Emerson zachowal sie jak dzieciak i pokazal ze klub ktory bylo nie bylo go wypromowal (razem z Bayerem) ma gdzies.Przysylal lewe zwolnienia ze niby ma depresje (cos szybko ja wyleczyl chyba ma dobrych psychoanalitykow) a potem jeszcze szantazuje Rome ze nie bedzie gral caly rok chociaz ma wazny kontrakt.Tak sie zachowuje profesjonalny pilkarz?Jak w Juve cos mu bedzie zawadzac to zrobi tak samo?Zastanowcie sie troche.Mial wazny kontrakt i to od klubu tylko zalezy czy go puszcza czy nie a on stroil fochy jak nastolatka podczas okresu.
- 10 Szymon
- Juventino
Bogi---->skoro Baldini obiecał Emersonowi że będzie mógł odejść po sezonie to odpowiedz mi kto nie dotrzymuje umowy? poza tym Emerson dał słowo Turyńczykom i go dotrzymał. Zresztą Emerson stwierdził że jego słowo jest dla niego bardzo ważne.
a co do tottiego: śmiać mi sie chce - niech kibice romy potem sie nie dziwią że tifosi innych klubów nie nawidzą romy, życzą jej źle i się z niej śmieją, skoro totti jest SYMBOLEM romy...
a co do tottiego: śmiać mi sie chce - niech kibice romy potem sie nie dziwią że tifosi innych klubów nie nawidzą romy, życzą jej źle i się z niej śmieją, skoro totti jest SYMBOLEM romy...
- Bogi
- Juventino
10 Szymon.Moze dal slowo tego nie wiem nie znam ani Emersona ani Baldiniego.Jednak Emerson mial kontrakt z Roma i to jest wiazacy dokument.Zreszta to chyba nie dziwne ze jesli Moggi nie dawal kwoty ktora sadysfakcjonowala Rome (a pamietajmy ze maja klopoty finansowe) to Baldini nie chcial puscic tak dobrego gracza za bezcen.