Kto ma dziewczyne/ narzeczoną/żone a kto jest single?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2004, 14:56

BiancoNerri_ pisze:
howik pisze:ja mialem panne na 4 dni !!!!!okazalo sie ze miala jeszce chlopaka 21 lat ma ten boy a ona ma 17!!!najwazniejsze ze ja wyruchalem!!!!ale kochalem ja a ona mnie oszukiwala
hehe :D Dobre (masz u mnie browca) :D Ja już lepiej tu nic nie mówie bo zaraz będą głupie komentarze.
Jezeli smiesza cie tak zalosne komentarze po raz kolejny prezentujesz swoj niski poziom :?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 16:45

Ja nie mam dziewczyny i jestem pewny że nie bede jeszcze długo miał bo jestem strasznie niski i na pewno żadna mnie nie bedzie chciała :cry:

Forza Squadra Bianconera
aLeX20042

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 16:58

Ja mam swoją wspaniałą dziewczyne od 11 miesięcy :-D . Dużo razem ze sobą już przeszliśmy. Za niecałe 2 miesiące się zaręczamy i jest super co tu dalej pisać ...

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
el Gordo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 16:59

ja w przeciagu 20 dni mialem dwaie dziewczyny a teraz 1.08.04 jade do trzeciej .no wiecie każdy orze jak może ale to wszystko są wakacyjne miłości :D

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 14:33

Sorry wakacje były i jakoś tak nie było mnie na forumie :D wybaczcie;) no a że wakacje to chyba ślub będzie trzeba przełożyć. . . Bo się "znalazł" ktoś fajny ;) i to całkiem niedaleko. Więc zasilę szeregi mniejszości puki co ;) Mam nadzieję że na ciut dłużej;) a nie dwa tygodnie jak to zwykle w moim przypadku;p
No a tak nawiązując to nie zwraca sie uwagi na wiek . . . zbytniej ;) Ważna jest kupa innych rzeczy :D
Mam nadzieję że przeżyjecie chwile samotności dobrze i znajdziecie kogoś z kim da sie przez 3 godziny dziennie gaddać o byle czym i sie nie nudzić :D :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 15:11

Johnny777 pisze: Wiem jak to jest kiedy się nie ma nawet do kogo gęby otworzyć. Ale naprawdę zobaczycie że jak już spotkacie właśnie Ją czy Jego, to stwierdzicie że warto było czekać :)
Powodzenia w poszukiwaniach! :)
Ja właśnie liczę na to, co ciebie spotkało. Czekam już długo i mam nadzieję, że się wreszcie doczekam i mam nadzieję, że warto czekać. Dobrze że życzysz nam powodzenia w poszukiwaniach, bo mnie na pewno będzie bardzo potrzebne :D

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
mighal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 15:35

A ja na obozie sportowym na któym byłem poznałem super dziefczyne. Mieszka 20 km ode mnie ale to nie zmienia faktu że CHANEL jest cudowna. Mam nadzieje ze uda nam sie być ze sobą przez długi czas :)

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 15:38

Maggie Del Piero pisze:Sorry wakacje były i jakoś tak nie było mnie na forumie :D wybaczcie;) no a że wakacje to chyba ślub będzie trzeba przełożyć. . . Bo się "znalazł" ktoś fajny ;) i to całkiem niedaleko. Więc zasilę szeregi mniejszości puki co ;) Mam nadzieję że na ciut dłużej;) a nie dwa tygodnie jak to zwykle w moim przypadku;p
No a tak nawiązując to nie zwraca sie uwagi na wiek . . . zbytniej ;) Ważna jest kupa innych rzeczy :D
Mam nadzieję że przeżyjecie chwile samotności dobrze i znajdziecie kogoś z kim da sie przez 3 godziny dziennie gaddać o byle czym i sie nie nudzić :D :D :D :D
Czyli zostalem na lodzie??
Tak juz bya z kobietami :(
Ech a mialo byc tak pieknie :(

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 18:28

DjJuve pisze:
Maggie Del Piero pisze:Sorry wakacje były i jakoś tak nie było mnie na forumie :D wybaczcie;) no a że wakacje to chyba ślub będzie trzeba przełożyć. . . Bo się "znalazł" ktoś fajny ;) i to całkiem niedaleko. Więc zasilę szeregi mniejszości puki co ;) Mam nadzieję że na ciut dłużej;) a nie dwa tygodnie jak to zwykle w moim przypadku;p
Czyli zostalem na lodzie??
Tak juz bya z kobietami :(
Ech a mialo byc tak pieknie :(

oj nie przejmuj się jest kupa fajnych dziewczyna na Świecie i bankowo ci się jakaś trafi więc bierz się w garść i do boju;) trzymiem kciuki ;)
a i jeszcze zapomniałam do Smoczusia tego wyjazdu to ci nie zapomnę;) hehehe nie wywiniesz się niczym;p
Trzymcie się chłopaki;)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 19:31

no to nic tylko pogratulować :!: 8) i powodzenia. Ciekawe tylko co na to DjJuve :wink: :wink:

Jacol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 21:46

Powiem tak. Z kobietami to jest tak. Jest to sprawa obrotowa. Można je zmieniać natomiast miłości do klubu nie, bo jest do końca życia. Czyli jaśniej. Do końca życia będziesz kochał Juve (i tego nie da się zminić) natomiast kobiety możesz zmienić.

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 22:45

UlTrAs pisze:
no to nic tylko pogratulować :!: 8) i powodzenia. Ciekawe tylko co na to DjJuve :wink: :wink:
hmm dziwne... pisze, że pisałem tego posta o 19.30 a kiedy go pisałem to nie widziałem żadnych odpowiedzi na tego posta Maggie :? albo to coś u mnie na kompie się powaliło, albo coś z forum :?

P.S. Dj trzymaj się :!: jesteśmy z tobą :wink: musisz to jakoś przetrzymać. Wiem ,ze boli Cię serce, ale nie przejmuj się po dwóch latach Ci przejdzie :wink: :lol: Maggie to nie jedyna dziewczyna :wink:

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2004, 15:58

Ja jestem sam i nie jest mi z tego powodu smutno przyjdzie czas i na mnie. :-D

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 15:33

Maj gerlfrends nejm is Ola
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2005, 15:14 przez juve_faaan, łącznie zmieniany 1 raz.

aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 16:28

Ja na całe szczęście znalazłem sobie nieco ponad 2 tygodnie temu dziewczyne, bo już sam nie dawałem rady... a sam byłem ponad rok!! moja ma tylko jedną wadę... naśmiewa się z Juve i lubi Real <żygi> :P ale to nie zmienia faktu, że ją uwielbiam:D ANIUŚ miśQ mój... aha... tak poza tym to poznałem ją przez neta yhyhy :P nerSon all.

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
ODPOWIEDZ