Ktora drużyna wygra Primera Division W Sezonie 04/05?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Ktora drużyna wygra Primera Division W Sezonie 04/05?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 12:43

Mój typ to będzie Walencja ze względu na byłego Trenera Chelsea no i że wreszcie znani włosi będą reprezentowali Lige Hiszpańską chodzi mi szczegolnie o Di Vaio ktoremu zycze jak najlepiej i przypomne wszystkim ze na Euro 2004 Pojechali tylko gracze występujący w SerieA .Ale Barca napewno też będzie walczyć.Dlamnie każda drużyna moze zdobyc mistrzostwo oby tylko NIE REAL :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 12:55

Nie bylbym pewien czy Fiore i spolka poprawnie zaaklimatyzuja sie w hiszpanii, ale zycze im jak najlepiej. Osobiscie chcialbym zeby mistrzem zostal moj ulubiony Betis, ale to raczej niemozliwe. Poki co trudno kogokolwiek typowac i ja nie mam zamiaru tego robic 8) .

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 13:05

moim zdaniem to mistrzem Hiszpani zostanie Barcelona ze względu na jej wspaniałego piłkarza jakim jest Ronaldinho

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 13:05

agłosowałem na Valencie za wzgłędu na to że z Hiszpańskich drużyn lubie tylko ten klub(no a poza tym przeszedł tam Di Vaio). Ale patrząc na to Realistycznie to najsilniejsza kadrowo wydaje się być Barcelona. Jedno wiem na pewno. Na 100% nie będzie to Real. Ci OBRAZA chcą 11 zawodnikami wygrać lige krajową i lige mistrzów :shock: Sorry ale nie w dzisiejszym futbolu

Karteczka
kouba

Forza Squadra Bianconera
Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2004, 13:29

Stawiam na Deportivo :wink:.Drużyna z La Corunii jest według mnie jak reprezentacja Grecjii :) .W Deportivo na każdej pozycji panuje rywalizacja :P , nie ma pewniaków.Grają równie i skutecznie, jest dobrze skonstruowaną i świetnie zorganizowaną jedenastką, dlatego stawiam na Deportivo :wink:.

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 02:21

mysle, ze w primera division nadchodzi wlasnie ten rok, w ktorym o tytul mistrza rywalizowac beda dwie najwieksze firmy w tym kraju. w tej konfrontacji stawiam na barcelone. a tak zupelnie powaznie to nie za bardzo mnie to interesuje, hehe.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 08:07

ja stawiam na real ale podwarunkiem ze bedzie tam Vieira, jeśli zasili on królewskich to real bedzie niestety niepokany, ale zobaczymy jak sie sprawy potoczą, ponieważ Barca tez ma od niedawna niezlą pake i bedą sie liczyc w walce o tytuł

*Fighter*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 08:57

Barca, ponieważ zrobiła najwięcej wzmocnień np. Giuly, Larson, Deco

Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
Bugaj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2004, 16:56

Ja tam postawił bym na Valencie z sympati do tego klubo bo gra tam jak wiadomo Di Vaio a także Fiore, Corradi i Moretti :D i mam nadzieje że osiągną sukces w Primera Division

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2004, 17:15

Ja stawiam na barce poniewaz bardzo sie wzmocnili a do tego ten boski ronaldinho wiec sa glownym kandydatem do mistrzostwa;d

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2004, 17:17

Moim zdaniem jest to Barcelona która najbardziej się wzmocniła z Hiszpańskich klubów

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2004, 17:58

Ja stawiam na real. mimo że wolałbym jako mistrza każda inną druzyne to czuje ze to real zostanie mistrzem. nie wiem dlaczego ale mam takie przeczucie. obym sie mylil :P Barcelona moze i ma silny sklad ale musza sie te wszystkie gwiazdy zgrać. valencja równiez zrobila duze transfery ale jak dla mnie fiore czy di vaio moga sie nie przyzwyczaic do stylu gry w hiszpani :?

MARCO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2004, 18:06

moim zdanie wygra barca...
...bo nieprawdopodobnie sie wzmocnila i ma mocna i dluga kadre, mysle ze do konca walczyc bedzie o mistrza real, majac samuela poprawia defensywe no i szalec bedzie owen.

ale podsumowujac wygra moim zdaniem barca, jej zawodnicy sa chyba bardziej zdeterminowani od gwiazdeczek z madrytu zeby wreszcie cos wygrac.

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2004, 18:19

Ja stawiam na Barcę, ma na ten sezon silną ekipę! Powinna dość znacznie "odstawić" resztę. Powinna się także liczyć w walce o CL.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2004, 19:07

Całym sercem będę jak zwykle przy Deportivo, jednak według mnie nie są wstanie wygrać ligi hiszpańskiej. Mimo sporych wzmocnień (Corradi, Fiore, Di Vaio) mają fatalne wyniki sparingowe, ale mam nadzieję, że się lepiej zgrają i to oni wygrają Primiera Division :-D

:roll:
ODPOWIEDZ