Krol Strzelców we Włoszech w sezonie 04/05?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Krol Strzelców we Włoszech w sezonie 04/05?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 20:58

Moj typ to Trezegol ale bedzie naprawde cięzko bo Adriano Gilardino i Szewczenko to naprawde dobrzy gracze Ale niespodzianke moze zrobić Adriano

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 21:35

No to strzeliłeś stary temet. Narpawde dobry.

Ja zagłosowałem na Alexa ale to naprawde strasznie ciężko przewidzieć. W formie wydaje sie być Adriano, Schewchenko jak zawsze na pewno ustrzeli sporo bramek, Giraldinio może być troche nieobliczalny(po pierwsze nie wiadomo jeszcze gdzie bedzie grał, po drugie okaże sie czy to jest już prawdziwa gwiazda czy narazie tylkko piłkarz jednego sezonu), Vieri strzeli ponad 10 ale nie królem strzelców nie bedzie. Ja bym nie lekceważył Crespa bo on we włoskiej lidze może sie znów odbudować. Treze napewno ustrzeli sporo ale królem strzelców chyba nie bedzie :?

Forza Squadra Bianconera
ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 21:41

Del Pierro królem strzelców..............a to dobre........uśmiałem sie jak nigdy, równie prawdopodobne jak awans Polski do ME
Patrzac realnie szanse mają Szewa,Adriano i chyba Treze reszta nie strzeli wiecej niż 15 goli. Gilardinho w tym roku bedzie skrupulatnie pilnowany i ciężko bedzie Mu powtórzyć wynik z poprzedniego sezonu

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 21:42

Według mnie będzie to TREZEGUET. Może wkońcu się odnajdzie i pokaże na co go stać. :twisted:

Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 21:54

Ja zagłosowałem na Cassano , ale mam nadzieję że się pomyliłem . Jak zawsze licze na Alexa i może w końcu stanie ON na wysokości zadania.Królem strzelców będzie pewnie zawodnik drużyny która wygra Serie A. :twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 21:54

Zagłosowałem na Treze i to jest mój największy faworyt :!: :!: :!: ale duże szanse mają Shewczenko i Adriano :!: Ale myślę że to będzie sezon JuVe i stawiam na Treze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Grande Juve, Vinci Per Noi
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:25

w tym roku formą strzelecką popisze sie Fabrizio Micolli.To bedzie jego sezon

Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:26

Moim zdaniem to krolem strzelcow bedzie Adriano. Inter tak sie wzmocnil przed nowym sezonem ze wszytkie pilki beda wedrowac do Adriano a on bedzie je kierowal do siatki rywali. Jest to bardzo dobry zawodnik, a z taka forma jak prezentowal na Copa America moze to potwierdzic zdobywajac miano "krola strzelcow".

czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:28

Ja bardzo bym chciał aby królem został Alex albo David i myślę że mają duże szanse a tak poza tym to może Adriano według mnie zostać królem strzelców

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:39

Ja bym bardzo chciał aby był to Alex. Ale chyba to nierealne.Ciekawe czemu w ankiecie nie ma Tottiego, któy strzelił 20 goli. Po występach w Copa America Adriano będzie miał apetyt na króla.

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 01:43

wg mnie zostanie nim Adriano strzelajac ponad 25 bramek
a co do niespodzianek stawiam na Pandeva (teraz mozecie sie smiac :P )

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 02:02

Ludzie. ludzie! Nie przesadzajmy. Ani Alex, ani Treze nie zostaną królem strzelców, chociaż bardzo byśmy tego chcieli. A królem strzelców zostanie Gillardino! Nie wiem czemu nie ma go w tej ankiecie. Przecież to o wiele bardziej prawdopodobne, niż miałby nim zostać np. Inzagi. Nie ma też Tottiego, który również moze sporo zdziałać. Ale to Gilardino będzie królował, drugie miejsce będzie należeć do Adriano, 3 miejsce Szewa, 4 Totti, 5 Treze.

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 02:13

andriej szewczenko. bardzo lubie i szanuje tego snajpera reprezentacji ukrainy. oczarowal mnie juz podczas swoich spektakularnych meczow w barwach dynama i tak juz zostalo po dzisiejszy dzien.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 09:01

Ja stawiam na Del Piero. Nie wiem czy to sie sprawdzi ale mam nadzieje ze zablysnie forma strzelecka :D

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 09:11

Zagłosowałem na Adriano :wink: .Znakomity napsatnik w silnym zespole :?, a Gilardino...hmmm...zależy gdzie trafi...mam nadzieję, że do Juventusu :twisted:.Sądzę, że Alberto w dzisiejszej Parmie dużo nie postrzela...Shewczenko jak zwykle swoje ustrzeli, kilka bramek napewno załaduje Trezeguet :wink:.Obiecująco spisuje się Miccoli :twisted:.Cóż walka o najlepszego napsatnika Serie A, będzie ciekawa :wink:.

ODPOWIEDZ