MAM PROBLEM (WYSYŁANIE LISTÓW DO JUVE)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
snajper88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2004, 19:41

Il mio nome egrave; ... (imie i nazwisko)
Ho ... anni e vengo dalla Polonia.
Sono il vostro ventilatore grande, io guardo tutti i vostri fiammiferi.
I miei giocatori di gioco del calcio del favorito sono: ...
Gradirei un manifesto con le firme, cataloghi, foto, T-Camicia, autoadesivi
Saluti da tutti i ventilatori dalla Polonia
Li amiamo molto.
(podpis)

I miei addres egrave; via di ... (nazwa ulicy na której mieszkasz)
Il mio numero piano egrave; ... (numer mieszkania)
..-......(Kod Pocztowy),.......(Miejscowość
La Polonia

przetłumaczyłem sobie ten teks co był wcześniej podany po angielsku

czy ktoś kto zna włoski mogł by potwierdzićczy jest poprawny

FORZA JUVENTUS
ravaello

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 13:14

Mam do was sprawe ! a mianowicie czy to coś kosztuje ?! chodzi mi oto, że jeżeli wyśle list do jakiegoś klubu czy to będzie mnie tylko kosztowało tyle co za znaczek czy przy odbiorze musze coś płacić za koszt przesyłki ? Będe wdzięczny za informacje. :) i chciałbym sie zapytać czy jakiś juventino jest z Gdańska i jaka dzielnica :?: to tyle dzięki z góry. Mój numer GG to 1705871. :D

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 18:05

Ja również mam sprawę :!: :!: Jak ktoś ma adresy do dobrych klubów lig zagranicznych to bardzo bym prosił :!: :!: z góry dziękuje :!: :!: :!:

Grande Juve, Vinci Per Noi
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 18:23

Ja powiem tak - napisałem dawno temu list do Juve w języku polskim i otrzymałem odpowiedź co prawda po ponad 1,5 roku ale zawsze opłaca się czekać. Przysłali list z podpisem Roberto Bettegi i zdjęcie klubu. Więcej info dam wam później, bo mam tlumaczenie tego listu i pokaze wam zdjęcie.

EDIT
================================================
Oto treśc listu po włosku: Mogę źle pisać ale taka czionka listu, że w niektórych momentach nie wiem jaka to litera :?

Ciao Amico,
ci la sempre molto piacere che i nostri tifosi manifestino il loro affetto la Juve con le lora lettre.Percio ti cos tam per averci seritto e speziamo di accontentanti inviandoti la fota qui allegata.

?i ricordiamo, inlotre, che potrai traveze tante foto, notigie ed articoli siu giacantoni bianconeri anche nelle nostre pubblicagioni: Hurra Juventus - Juventus Immagini e Stroie - Video Juve e Forza Juve.
Congliamo l`occasione per invitanti ad essere sempre vicino con il cuoze e con la testa alla nostra amatissima "Vecchia Signora".

Forza Juve !

Juventus F.C. S.p.A.
VIce Presidente
(Roberto Bettega)
PODPIS RĘCZNY BETTEGI
-----------------------------
WERSJA POLSKA (nieprofesionalna !)

Drogi Przyjacielu,
my zawsze cieszymy się gdy nasi kibice manifestują swoje przywiązanie do Juve wnioskujemy to z przysyłanych nam przez nich listów. Dlatego dziękujemy ci za llist i mamy przyjemność przesłać zdjęcie jako załącznik.

Jest t opamiątka, ponadto możesz znaleść dużo foto, wiadomości i artykulów o swoich piłkarzacg także w naszych białoczarnych gazetach: Hurra Juventus - Juventus Immagini e Stroie - Video Juve e Forza Juve.

Korzystając z okazji chcemy zaprosić do bycia zawsze blisko sercs i na czele naszej ukochanej "Starej Damy"

Forza Juve !

==========
Zdjęcie teamu z sezonu 98/99

hmm jak znajde na necie to pokaze

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 19:01

Ja do Juve wysylalem juz chyba z 3 razy i nic :( Nie doczekalem sie zadnej odpowiedzi czy jakiejs pamiatki. Szkoda...... najwyrazniej Juve nie bawi sie w takie rzeczy a szkoda, bo powinni bardziej dbac o swoich kibicow !!!!!!

A moj brat, kibic Bayernu wyslal list do FCB i dostal Fan Katalog i Autografy calej druzyny !!!!!! Spoko sie ma ..... w niemczech bardziej dbaja o kibicow :(

ODPOWIEDZ