Transfery w Europie
- Pavel87
- Juventino
Moim zdanie najlepsze transfery poczyniła Barcelona. Zwłaszcza jeżeli chodzi o Deco to ten piłkarz jakoś dziwnie pasuje mi jak ulał do taj drużyny. Poza tym kupili także ostatnio obrońcę Silvilhio. Co prawda jako część spłaty za Deco odszedł Quaresma ale i tak uważam że najbardziej sie wzmocnili i mogą w tym sezonie namieszać
Forza Squadra Bianconera
- mnowo
- Qualità Juventino
Powiem krotko: zdecydowanie Barcelona. Tego nie da sie ukryc. Pytanie tylko czy te transfery sie sprawdza. Bo patrzac po nazwiskach to powinien byc sam miod, ale- jak to udowodnil Real- czesto nazwiska same w sobie... nie graja razem tak dobrze.., :?
- ACMichał
- Milanista
Barcelona co roku kupuje wielu nowych piłkarzy, rozbudza nadzieje i jak analogicznie Inter zawsze KLAPA. Wiekszość z was sugeruje się nazwiskami nie patrząc na przydatność nabytków dla zespołu a jezeli chodzi o transfery Barcelony to ślepy strzał:
1) Deco- nigdy mnie nie przekonywał, za często symuluje i nie angażuje się w defensywie. Gra na pozycji Xaviego lub Ronaldinho, zbyteczny transfer
2)Giuly-francuzi nigdy nie grali dobrze w Barsie(Petit,Christanval) kolejny niski zawodnik w pomocy, rówież słaby w defensywie, brak doświadczenia w La Liga
3)Larsson-kolejny transfer spoza Hiszpani, grał jedynie w słabej lidze szkockiej, braki szybkościowe, dobry na zespoły typu Malaga w lidze mistrzów nie ma czego szulkać
4)Belleti- jedyny dobry transfer, ofensywny lewy obrońca z niezłym strzałem
5)Silvilhio- zbyteczny wydatek, byly rezerwowy Arsenalu i Celty, typowy rzemieślnik
6)Edmilson- nowy nabytek, slaby w defensywie,strzelił piękna bramkę na Mistrzostwach Świata chyba z Kostaryką ale to bylo 2 lata temu a przewrotką i Mięciel strzelał
Barcelona kupiła 6 zawodników a straciła rownież 6(Cocu ,Davids,Overmars,Rustu,Reiziger,Kluivert) wszyscy odeszli za darmo!!! Barcelona ma tylko 2 napastników(w tym beznadziejnego Saviolę) i żadnego klasycznego pivota(tak grał Real rok temu) więc po tej lekturze nie piszcie bredni o wielkich zakupach dumy Kataloni.
Najlepsze transfery poczyniła Chelsea pozyskując świetnego trenera, zarozumiałego ale umiejącego ustawić zespoł i dobrać taktykę. Mając w skladzie młode wilki Robbena, Keżmana, Drogbe, Ferreire czy Carvahlo mogą wreszcie coś zdobyć. ( na LM jest chyba jeszcze na wcześnie ale mistrzostwo w Premiership bardzo realne.
1) Deco- nigdy mnie nie przekonywał, za często symuluje i nie angażuje się w defensywie. Gra na pozycji Xaviego lub Ronaldinho, zbyteczny transfer
2)Giuly-francuzi nigdy nie grali dobrze w Barsie(Petit,Christanval) kolejny niski zawodnik w pomocy, rówież słaby w defensywie, brak doświadczenia w La Liga
3)Larsson-kolejny transfer spoza Hiszpani, grał jedynie w słabej lidze szkockiej, braki szybkościowe, dobry na zespoły typu Malaga w lidze mistrzów nie ma czego szulkać
4)Belleti- jedyny dobry transfer, ofensywny lewy obrońca z niezłym strzałem
5)Silvilhio- zbyteczny wydatek, byly rezerwowy Arsenalu i Celty, typowy rzemieślnik
6)Edmilson- nowy nabytek, slaby w defensywie,strzelił piękna bramkę na Mistrzostwach Świata chyba z Kostaryką ale to bylo 2 lata temu a przewrotką i Mięciel strzelał
Barcelona kupiła 6 zawodników a straciła rownież 6(Cocu ,Davids,Overmars,Rustu,Reiziger,Kluivert) wszyscy odeszli za darmo!!! Barcelona ma tylko 2 napastników(w tym beznadziejnego Saviolę) i żadnego klasycznego pivota(tak grał Real rok temu) więc po tej lekturze nie piszcie bredni o wielkich zakupach dumy Kataloni.
Najlepsze transfery poczyniła Chelsea pozyskując świetnego trenera, zarozumiałego ale umiejącego ustawić zespoł i dobrać taktykę. Mając w skladzie młode wilki Robbena, Keżmana, Drogbe, Ferreire czy Carvahlo mogą wreszcie coś zdobyć. ( na LM jest chyba jeszcze na wcześnie ale mistrzostwo w Premiership bardzo realne.
- Jędruś
- Juventino
Ja zagłosowałem na Inter :? i mam takie samo zdanie jak pan Zambrotta.Davids...ehhh...każdy wie jak gra :?...będzie groźny :? ... a Veron to ciągle światowej klasy pomocnik, jeżeli się weźmie w garsć, po zmarnowanym roku w Chelsea(według mnie), to ta dwójka może poprowadzić Inter do mistrzostwa :shock:.
- BiancoNerri_
- Juventino
Z tych wymienionych to chyba raczej Chelsea. Kupili zawodników PSV ->Robbena i Kezmana (który juz strzela gole w ChW.
>P.Cecha (który dobrze spisywał sie na ME)
>Drogba (świetny snajper Marsylli)
>P.Ferreria ( Zdobywca LM
) no i chyba też R.Carvallio
Ale pewnie połowa z nich za roku już nie bedzie grać bo Romek nie będzie chciał czakać aż sie zgrają i powie papa
>P.Cecha (który dobrze spisywał sie na ME)
>Drogba (świetny snajper Marsylli)
>P.Ferreria ( Zdobywca LM

Ale pewnie połowa z nich za roku już nie bedzie grać bo Romek nie będzie chciał czakać aż sie zgrają i powie papa

- Lypsky
- Juventino
Widac ze twoja wiedza jest kiepska.Abramovicz sciagnal tylko dwoch pilkarzy bez wiedzy nowego trenera chodzi tu o Robena i Cecha reszta byla konsultowana z Mourinho i to on mowil kogo chce.Trzeba takze zauwazyc ze kilku pilkarzy odeszlo czyli nowy trener robil porzadki a Romek nie kupuje juz kogo popadnie.Niestetey to moze byc dobre dla ich zespolu :roll:BiancoNerri_ pisze: Ale pewnie połowa z nich za roku już nie bedzie grać bo Romek nie będzie chciał czakać aż sie zgrają i powie papa
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- BiancoNerri_
- Juventino
Jasne, ciekawe że jak go nie było to Chelsea nikogo nie kupowała. Przyszedł i Veron, Mutu, Crespo, Duff, J.Cole. Zagrali rok i już nie ma Crespo i Verona (chyba jeszcze Mutu odejdzie). Powiedziałem, że połowa z nich pewnie już w następnym sezonie nie zagra, bo Romek może ich nie sprzeda, ale napewno kupi nowych i juz wypadną ze składu.
- Lypsky
- Juventino
Tylko teraz to trener ustala kogo chce w skladzie a rok temu Abramovicz kupywal kogo popadnieBiancoNerri_ pisze:Jasne, ciekawe że jak go nie było to Chelsea nikogo nie kupowała. Przyszedł i Veron, Mutu, Crespo, Duff, J.Cole. Zagrali rok i już nie ma Crespo i Verona (chyba jeszcze Mutu odejdzie). Powiedziałem, że połowa z nich pewnie już w następnym sezonie nie zagra, bo Romek może ich nie sprzeda, ale napewno kupi nowych i juz wypadną ze składu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- BiancoNerri_
- Juventino
Dobra, dobra.Zobaczymy jak to będzie w następnym sezonie.Narazie to Romek wydaje kase i nic z tego nie ma.
- Mejgus
- Juventino
glasgow rengers ostateczni nie podpisalo kontraktu z zajacem. w pierwszym meczu zajac gral naprawde bardzo dobrze, lecz w meczu drugim spartolil sprawe i ostatecznie zrezygnowali z niego. obecnie szuka pracodawcy na wyspach.
- kouba
- Qualità Juventino
oj, nie zgodzie sie z Tobą, BiancoNerri_. Poprzedni trener Chelsea kupował piłkarzy 'po nazwisku', niekoniecznie grali oni na najwyższym poziomie. Nie zawsze taka konstelacja gwiazd przynosi poządany efekt. Teraz trener [bardzo dobry] Mourinho buduje naprawde silną ekipe. Zawodnicy których sprowadza maja ogromy talent i przy takim trenerze i dobrym ustawieniu moga liczyc na wszystko w Europie. Myśle, ze oni są najpowazniejszymi kandydatami do wygrania CL w tym sezonie.
- Bob
- Juventino
oczywiscie CHELSEA Drogba i kezman zrobią swoje ale ligi mistrzów nie wygrają bo wygra JUVE ale BARCA tez zaszalała Larsson Giuly Deco
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Rybeq
- Juventino
prawde mowiac nie sadze zeby ranieri mial wiele do powiedzenia przy transferach. romek kupowal kogo chcial.Poprzedni trener Chelsea kupował piłkarzy 'po nazwisku'
a kto dokonal najlepszych transferow ? zobaczymy za miesiac :]
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- kouba
- Qualità Juventino
no tez cos w tym jest, ale jeśli Romek przykładowo mu powiedział: "mów kogo chcesz a ja go sprowadze" to wątpie, żeby Ranieremu nie zachciało sie tych wszystkich gwiazd... A że trener nienajlepszy to dokonał nienajlepszych transferów 8)Rybeq pisze:prawde mowiac nie sadze zeby ranieri mial wiele do powiedzenia przy transferach. romek kupowal kogo chcial.Poprzedni trener Chelsea kupował piłkarzy 'po nazwisku'