Powazna kontuzja Thurama !?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
aLeX20042

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 13:13

Ładnie sie zaczyna robić jeszcze przed rozpoczęciem sezonu !! Nie dość, że mamy kulawą obrone, to teraz jej juz praktycznie nie bedzie, jesli okaże się ze Lilian ma poważniejszą kontuzje. Jeśli obrona nie ulegnie zmianie przed rozpoczęciem sezonu to możemy sobie pomażyć o sukcesach, chyba że ktoś liczy na spadek do serie B :D . Na dzień dzisiejszy nie mamy obrony, za to mamy "kapitana" Legro :D :D :D

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 15:22

Molek big fun juve pisze:
Pavel87 pisze:Zgadzam sie z przedmówcami że kontuzja Thurama to pramdziwa katastrofa zwłaszcza że Zebina to kolejny obrońca klasy Iuliano czy Legro. Jak nie dokupimy dobrych obrońców to będzie cienko
Ehh Pavel nie wiem czy ogladales mecz ale Zebina zagral naprawde dobrze jezeli sluchasz sie wypowiedzi innnych ktorzy nie ogladali meczu a slyszali tak ze przez niego to zycze powodzenia bo ja mecz ogladnalem i mi sie jego wystep podobal. Na razie nie mam do niego zadnych zastrzezen
Przyznaje że meczu nie oglądałem, ale widziałem gre Zebiny w dwóch meczach w tamtym sezonie w barwach romy i wtedy ten piłkarz mi zupełnie nie przypadł do gustu. Przyznaje że 2 mecze to troche za mało żeby oceniać piłkarza więc jeżeli narazie dobrze gra w sparingach to nie bede sie czepiał. Ale i tak uważam że to nie jest to
[/quote]

Forza Squadra Bianconera
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 15:55

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Na dzień dzisiejszy mamy tylko 1 obońcę, któremu można zaufać w 100%. Oczywiscie Zambrotta.
Oczywiscie 8) Swiete slowa, swiete slowa Stary :-D

A co do Thurama: tak jak slusznie powiedzial Dragon, bez paniki Panowie, wszystko bedzie dobrze. Tutto va bene. Thuram wyzdrowieje, trzeba byc optymista :D

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 16:07

Kontuzja Thurama może okazać się o wiele bardziej skomplikowana, aniżeli do tej pory można było się spodziewać: http://juve.pl/?nid=904.
Myślę, że to w znacznym stopniu spowoduje większy nacisk na Luciano Moggi'ego w sprawie zakupu najwyższej klasy stopera. Przy niezbyt przekonywującym Legro.. diagnoza wydaje się jasna i oczywista.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Martiinn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 09:56

To są jakieś pechowe wakacje :( . Najpierw Nedved teraz Thuram. Jeśli dalej tak pójdzie to żle z nami będzie oj żle :( :(

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2004, 09:59

Thuram wraca w piątek do treningów !!!!!!!!! ;D:d;D;d

Lilian Thuram has breathed a huge sigh of relief after tests revealed he can resume training on Friday.

The Juve ace badly injured a shoulder during the Trofeo Tim on Tuesday and there were fears that he may have fractured a bone.

"I am in great pain," said the Frenchman after the 1-0 defeat to Inter. "I’m worried because I don’t know how long I will be out for."

However, the stopper has undergone extensive tests that have ruled out any serious consequences of the clash with the Nerazzurri’s Julio Cruz.

Thuram has just badly bruised his shoulder and should be able to continue full training by the end of this week.

Meanwhile, Juventus are still being linked with two new defenders before the transfer market closes.

The side struggled badly at the back last term and only Jonathan Zebina has arrived at the club so far.

Reports insist that the Old Lady are still keen on Inter stopper Fabio Cannavaro and Massimo Oddo of Lazio.

HURRA !

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ODPOWIEDZ