Adriano czy Shevchenko?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bogi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 19:07

Jestem ciekaw waszych opini kto jest lepszy?Wybralem forum Juventusu bo jest w miare neutralne.Zalozenie tego tematu na forum fanow Milanu czy Interu mija sie z celem.Prosze o opinie najlepiej z krotkim uzasadnieniem.Z gory dzieki.

Juv K

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 19:16

Lepszy niestety jest Schevchenko. Gość poprostu wie co zrobić z piłką. Niestety dlatego, że gra..... sami wiecie gdzie. Ale spokojnie Milan się rozpadnie, będą musieli zmienić trenera i kupić kilku nowych zawodników. Dlaczego ? Wysoka średnia wieku, wiele meczy w sezonie, a spadek formy musi kiedys przyjść.

Obrazek

FABIO MUSI PRZYJŚC

Ketchupik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 19:25

No dla mnie prezentuja podobny poziom.Szewa ma chyba lepszy instynkt strzelecki i lepiej sie ustawia w polu karnym no a takze gra w lepszym klubie. No ale z drugiej strony Adriano ma lepszy strzal z dystansu i technike, jest szybsy, a takze o wiele bardziej go lubie :D No i jest mlodszy a takze gra w Brazylii czyli zawsze bedzie walczyl o najwyzsze cele nie jak Szewczenko.Taka jest przynajmniej moja opinia.

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 19:59

Szewa...wystarczy popatrzeć na dokonaniu obu zawodników i juz mamy odpowiedź...

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 20:12

JA tez sadze, ze Shewa jest lepszy, strzela wiecej goli, jest chyba lepszy technicznie, no i bardziej go lubie.

Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 21:38

Lepszy,przynajmniej narazie jest Schevchenko,więcej potrafi zrobić z piłką
wziąśc cięzar gry na siebie,rozegrac piłke,lepiej drybluje. Adriano to typowy snajper bardzo skuteczny,świetnie ustawiający się w polu karnym, coś jakby lepsza wersja Inzaghiego. :)

Grzesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 21:48

[quote="Juv K"]Milan się rozpadnie, będą musieli zmienić trenera i kupić kilku nowych zawodników. Dlaczego ? Wysoka średnia wieku, wiele meczy w sezonie, a spadek formy musi kiedys przyjść.

lepiej spójrz na średnią wieku w juventusie żebys sie tak bardzo nie żdziwił. a moim zdaniem lepszym piłkarzem jest adriano nie tylko dlatego że jest brazylijczykiem ale jeśli oglądał ktos jego ostatni gol w serie A to na pewno przyzna mi racje

mały skała

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 22:09

Moim zdaniem lepszy jest Szewczenko. Nie jest on z Brazylii czy z innego imperium pilkarskiego. Daję przyklad nam, młodym fanom futbolu. Dla iego futbol nie jest grą. To jest pasja.

Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 22:25

Milan się rozpadnie, będą musieli zmienić trenera i kupić kilku nowych zawodników. Dlaczego ? Wysoka średnia wieku, wiele meczy w sezonie, a spadek formy musi kiedys przyjść.
Strasznie mnie rozbawiłeś swoim postem, najpierw sprawdź i przestań pisać takie głupoty. ( ile ty masz lat? 10?)

Jeżeli chodzi o to kto jest lepszy-zdecydowanie Szewa(ale nie dlatego że jestem kibicem ACM). Andrij to napastnik absolutnie kompletny, zdecydowanie najlepszy ze wszystkich obecnie grających we Włoszech. Adriano ma rzeczywiście predyspozycje na wielkiego napastnika ale jest jeszcze za mało doświadczony.
Grzesiek nie wiem czy widziałeś bramkę Szewy w meczu z Juve (1-1) sprzed chyba 2 lat-to chyba jedna z najpiekniejszych w historii, ale gol Adriano też ładny

PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 23:06

Moim zdaniem lepszy poziom Prezentuje Andrij a dlaczego ponieważ spełnia wszystkie warunki dobrego napastnika czyli : szybkość , spryt i nos do bramek.Ale z drugiej strony Adriano ma lepszą technikę i tak jak już piszecie jest reprezentantem Brazyli czyli będzie walczył o najwyższe laury. Po drugie ma lepsze warynki fizyczne. Ale i tak wydaje mi się żę napstnik Ac Milan jest poprostu lepszy :-D A co do wypowiedzi że Milan się rozpadnie itd . poprostu weź się zastanów co piszesz mimo że nie przepadam za Milanem ale nie pisze takich głupot człowieku. :!:

WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 23:50

Odpowiedź jest prosta- Szewa. O ile się nie mylę to już w pierwszym swoim sezonie w Seria A zdobył tytuł króla strzelców. Jest to zawodnik bardzo szybki, obdarzony dobrym dryblingiem(pamiętacie te rajdy i bramki jak jeszcze grał w Dynamo) Andrij nie jest typowym sępem pola karnego, potrafi sam przesądzić losy spotkania niekonwencjonalnym zagraniem. Milan dużo zyskuje mając go w składzie:(

Adriano też jest dobry, lecz nie jest zawodnikiem tak kompletnym jak Szewa. Jeżeli odetnie się go od podań dużo traci na swojej wartosci, sam nic nie zrobi. I gra w duuuuuużo gorszym klubie- interze:)

Mialnowi gratulujemy Szewczenki:)

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2004, 00:05

ACMichał pisze:
Jeżeli chodzi o to kto jest lepszy-zdecydowanie Szewa(ale nie dlatego że jestem kibicem ACM). Andrij to napastnik absolutnie kompletny, zdecydowanie najlepszy ze wszystkich obecnie grających we Włoszech. Adriano ma rzeczywiście predyspozycje na wielkiego napastnika ale jest jeszcze za mało doświadczony.
Grzesiek nie wiem czy widziałeś bramkę Szewy w meczu z Juve (1-1) sprzed chyba 2 lat-to chyba jedna z najpiekniejszych w historii, ale gol Adriano też ładny
Dokładnie, świetnie to ująłeś.
Bramke pamiętam, jak zresztą cały mecz. W drugiej połowie wyrównal z karnego Del Piero ;). Echhh..
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2004, 22:35 przez _Jah, łącznie zmieniany 1 raz.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
MISIEK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2004, 10:55

Raczej Shewshenko.Ale przed Adriano jeshe dużo dobrego.Życzę mu dalszych sukcesów. :!: :!: :!: Moze wyrośnie na nowego Ronalda. :D

"Piłka jest jedna a bramki są dwie"

Wisła - MISTRZ POLSKI 04.

Pozdrawiam wszystkich fanów WISŁY.
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 16:26

Ja nie wiem co wy z tym szewczenkiem. Moim zdaniem Adriano jest dużo lepszy. W Copa America pokazał ąże ma wole walki i zimną krew(przy karnych). Poza tym ma lepsze warrunki fizyczne i lepszą technike

Forza Squadra Bianconera
Dmx

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 16:34

mowim zdaniem svewczenko choziac nie nawidze MILANU !!!!!!!!! :!: :evil:

ODPOWIEDZ