Puchar Tim: Inter - Juve 1:0, Milan - Juve 2:0
- Wojtom
- Juventino
No to przegraliśmy oba mecze
Z Interem 1-0, a z Milanem 2-0...
Niestety tak grającym Juve daleko nie zajedziemy, cos trzeba zmienic coś trzeba odswiezyć...
Mam nadzieje, że ten turniej poruszy troche Moggiego i moze wreszcie kogoś sprowadzi... :?
Wiem, że to nie walka o scudetto ale obawiam się, że jak tak bedziemy grać to moze być to dla nas kolejny nieciekawy sezon ...

Z Interem 1-0, a z Milanem 2-0...

Niestety tak grającym Juve daleko nie zajedziemy, cos trzeba zmienic coś trzeba odswiezyć...
Mam nadzieje, że ten turniej poruszy troche Moggiego i moze wreszcie kogoś sprowadzi... :?
Wiem, że to nie walka o scudetto ale obawiam się, że jak tak bedziemy grać to moze być to dla nas kolejny nieciekawy sezon ...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- PABLO
- Juventino
ogolnie rzecz biarac to Juve dalo du...
nigdy bym nie przypuszczal ze kiedys to powiem ale w meczu z Milanem wyrozniajacym sie zawodnikiem byl Appiach(no i del Piero probowal cos robic)
jesli nie kupimy min 3 swiatowej klasy zawodnikow to nie mamy co mazyc o jakich kolwiek trofeach !!!
wszystkie bramki padly po bledzie obroncow
Juve-Inter 0-1 Emre przeszedl Legro jak dziecko !!!(Czyt. Legro polozyl sie przed nim)
Milan-Juve 2-0(chyba 2:0 bo nie obejrzalem do konca bo nie moglem na to patrzec co sie z naszym kochanym Juve dzieje)obie bramki po bledzie obroncow. pierwsza padla po odbiorze pilki miejwiecej na 35m i podanie w pole gdzie bylo 2 niekrytych zawodnikow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zeby tego bylo malo to Thuram doznal kontuzji w meczu z interem !
najpierw trzymal sie za glowe a pozniej za bark. jak oberwal w glowe to tak dziwnie bez wladnie spadal na ziemie !a potem gryzl sobie reke z bolu !!
nigdy bym nie przypuszczal ze kiedys to powiem ale w meczu z Milanem wyrozniajacym sie zawodnikiem byl Appiach(no i del Piero probowal cos robic)
jesli nie kupimy min 3 swiatowej klasy zawodnikow to nie mamy co mazyc o jakich kolwiek trofeach !!!
wszystkie bramki padly po bledzie obroncow
Juve-Inter 0-1 Emre przeszedl Legro jak dziecko !!!(Czyt. Legro polozyl sie przed nim)
Milan-Juve 2-0(chyba 2:0 bo nie obejrzalem do konca bo nie moglem na to patrzec co sie z naszym kochanym Juve dzieje)obie bramki po bledzie obroncow. pierwsza padla po odbiorze pilki miejwiecej na 35m i podanie w pole gdzie bylo 2 niekrytych zawodnikow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zeby tego bylo malo to Thuram doznal kontuzji w meczu z interem !
najpierw trzymal sie za glowe a pozniej za bark. jak oberwal w glowe to tak dziwnie bez wladnie spadal na ziemie !a potem gryzl sobie reke z bolu !!
- dp10
- Juventino
Zgadzam sie,trzeba kupić klasowego obrońce bo jak widać
obrona znowu sie nie spisała:
-----------------BUFFON----------------------
BONERA--THURAM---ZEBINA(niech będzie)-ZAMBROTTA
JANKULOVSKI--EMERSON--MASCHERANO--NEDVED
---------------TREZEGUET---DEL PIERO---------------
(GILARDINO) (MICCOLI)
Oby Juve na poczatku sezonu wyglądało tak

obrona znowu sie nie spisała:
-----------------BUFFON----------------------
BONERA--THURAM---ZEBINA(niech będzie)-ZAMBROTTA
JANKULOVSKI--EMERSON--MASCHERANO--NEDVED
---------------TREZEGUET---DEL PIERO---------------
(GILARDINO) (MICCOLI)
Oby Juve na poczatku sezonu wyglądało tak

- kasia_vojtovicz
- Juventino
taki najlepiej sklad:
boruc
szczepaniak kaminski ujlanov
powroznik (najlepszy drybler lig polskiej) swierczewskie (no co darmo jest) zambrotta camoranesi jakoroski
juskowiak jan koller
boruc
powroznik (najlepszy drybler lig polskiej) swierczewskie (no co darmo jest) zambrotta camoranesi jakoroski
juskowiak jan koller
dla wszystkich tak z piatke pavulonu
- Lypsky
- Juventino
Bardzo fajne:/ To mialo byc smieszne??Kolejny twoj nadzwyczaj inteligentny post jesli masz pisac takie glupoty nie pisz nic bo az patrzec sie na to nie chce.kasia_vojtovicz pisze:taki najlepiej sklad:
boruc
juskowiak jan koller
Co do meczow.Stalo sie to czego sie spodziewalem.Milan i Inter maja lepszych pilkarzy.Wzmocnili sie a my mamy Zebine Kapo oraz Cheliniego i na tym koniec.Z obecnym skladem nie mamy szans na zadne trofeum.Mam nadzieje ze ten mini turniej da Luckowi do myslenia i wezmie sie narawde do roboty bo jezeli nawet sprawdzi sie to info z Emerson to jest nadal za malo potrzebujemy jeszcze przynajmniej trzech zawodnikow z czego dwoch obroncow.Miejmy nadzieje ze dzialacze jak i zarowno Capello wyciagna wnioski z tych porazek i wezma sie do roboty bo na chwile obecna jestesmy poprostu zaslabi zeby konkurowac z najlepszymi ale mam nadzieje ze przez ten czas ktory jeszcze pozostal wszystko sie ulozy i w nowym sezonie my kibice bedziemy mieli powody do radosci.
8) 8) Transfery to jest to czego nam potrzeba 8) 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- PABLO
- Juventino
DjJuve pisze:Bardzo fajne:/ To mialo byc smieszne??Kolejny twoj nadzwyczaj inteligentny post jesli masz pisac takie glupoty nie pisz nic bo az patrzec sie na to nie chce.kasia_vojtovicz pisze:taki najlepiej sklad:
boruc
juskowiak jan koller
Co do meczow.Stalo sie to czego sie spodziewalem.Milan i Inter maja lepszych pilkarzy.Wzmocnili sie a my mamy Zebine Kapo oraz Cheliniego i na tym koniec.Z obecnym skladem nie mamy szans na zadne trofeum.Mam nadzieje ze ten mini turniej da Luckowi do myslenia i wezmie sie narawde do roboty bo jezeli nawet sprawdzi sie to info z Emerson to jest nadal za malo potrzebujemy jeszcze przynajmniej trzech zawodnikow z czego dwoch obroncow.Miejmy nadzieje ze dzialacze jak i zarowno Capello wyciagna wnioski z tych porazek i wezma sie do roboty bo na chwile obecna jestesmy poprostu zaslabi zeby konkurowac z najlepszymi ale mam nadzieje ze przez ten czas ktory jeszcze pozostal wszystko sie ulozy i w nowym sezonie my kibice bedziemy mieli powody do radosci.
8) 8) Transfery to jest to czego nam potrzeba 8) 8)
<hahaha> ale napisala(hahaha) dwa nazwiska dobrze(zambro i camora)!!!!!to juz cos ale reszta to <rozpacz>
- fighter_juve
- Juventino
BRAWO JUVENTUS; BARDZO DOBRZE SIE SPRZEDALISMY NA TYM TURNIEJU!!!!! BRAVO BRAVISSIMO !!!!! MOZE ZAJDZIEMY NA CZTERNASTE MIEJSCE W SERIE A W TYM SEZONIE!!!11
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja jestem zawiedziony... nie graliśmy może najlepszym składem, ale oprócz tych zawodnikow, którzy grali w tym meczu zbyt wielu dobrych piłkarzy nam nie pozostało w kadrze
Okno transferowe jest otwarte do końca sierpnia. Może Moggi weźmie się w garść i zakupi jeszcze jakiś piłkarzy. Są to mecze towrzyskie, ale Capello podkreśklał, że te zwycięstwa bardzo podbudują zespół. Niestety dwie porażki :evil: mam nadzieje, że zostaną sprowadzeni jacyś obrońcy bo chcoć są to mecze towarzyskie to jednak nie można lekceważyć słabej formy naszych defensorów. I Jeszcze ta kontuzja Thurama...
nic tylko modlić się, aby nie było to nic poważnego. Chciałbym, aby Juventus sprowadził Jankulovskiego i Trabelsiego. Myśle, że oni dwaj uratowali by naszą defensywe. Licze na rozsądek Moggiego i mam nadzije, ze wyciągnie on wnioski z dwoch porażek, bo kiedy zacznie się sezon będzie już za późno :?

- x_men_1988
- Juventino
Spójżcie na to z innej strony ,w zeszłym roku ostani był Milan , a potem wygrał Serie A w znakomitym stylu . Nie można sie załamywać takimi rzeczami mozę to i lepiej ze niebedziemy mieli szczytu formy na poczatku sezonu bo taki potrzebny jest pod jego koniec , co pokazały ostanie sezony .
Trzeba pamiętać że w Juve zmienino trenera , a co za tym idzie zmianiła sie koncepcajca gry , zespół nie ma jeszcze takiego zgrania jakie ma Milan czy Inter ale z biegiem sezonu to zacznie się wyrównywać i wtedy poznamy prawdziwą siłę zespołu .
A co chyba najważniejsze nie porównujmy takiego towarzyskiego turnieju do meczy ligowych tych drużyn lub w LM ,to jest zupełnie inna motywacja i wieksza presja , wtedy inaczej się gra .
Ja osobiście jestem dobrej myśli , wydaje mi sie że w tym roku w Serie A wygra Inter a w Lidze Mistrzów Juventus , do nas powedruje takze Puchar Włoch , a Milan bedzie 5 i zajdą tam wielkie zmiany , ale to są tylko moje przeczucia (nie mylić z marzeniami) ...
Trzeba pamiętać że w Juve zmienino trenera , a co za tym idzie zmianiła sie koncepcajca gry , zespół nie ma jeszcze takiego zgrania jakie ma Milan czy Inter ale z biegiem sezonu to zacznie się wyrównywać i wtedy poznamy prawdziwą siłę zespołu .
A co chyba najważniejsze nie porównujmy takiego towarzyskiego turnieju do meczy ligowych tych drużyn lub w LM ,to jest zupełnie inna motywacja i wieksza presja , wtedy inaczej się gra .
Ja osobiście jestem dobrej myśli , wydaje mi sie że w tym roku w Serie A wygra Inter a w Lidze Mistrzów Juventus , do nas powedruje takze Puchar Włoch , a Milan bedzie 5 i zajdą tam wielkie zmiany , ale to są tylko moje przeczucia (nie mylić z marzeniami) ...
- BiancoNerri_
- Juventino
Szkoda gadać. To było żałosne. Mecz z Milanem skończył sie po 10 min. Ten turniej to jedna wielka wtopa dal Juve. Aż sie boje sezonu.
- Gość
Rok tem przed rozpoczeciem sezonu wygralismy z milanem 2 albo nawet 3 razy ( nie pamietam dobrze ), a jak bylo pozniej to wszyscy wiedza...
Wiec nie przywiazywal bym zbyt wielkiej wagi do tych wynikow.
Wiec nie przywiazywal bym zbyt wielkiej wagi do tych wynikow.
- RadeKas
- Juventino
Jedyne pocieszenie, jakie moje oczeta wida, jest to ze do poczatku sezonu pozostal jeszce wiecej niz miesiac. Miesiac czasu na trening, miesiac czasu na zgranie i przede wszystkim MIESIAC CZASU NA TRANSFERY z prawdziwego zdarzenia. Ci ktorzy widzieli dzisiejsze mecz (ja niestety nie mialem okazji) pewnie wiedza ze musi byc sprowadzony ktos znany ale i nie prereklamowany. Ten dylemat pozostawmy jednak Luciano. Jedyne co mozemy zrobic to zaufac mu w tej dosyc trudnej i smutnej sytuacji.
Przegralismy Trofeo TIM. Jedna tragedii zadnej z tego robic nie powinnismy. To tylko maly pucharek, ktory nic nie znaczy. Niech Mediolanczycy (nie wiem ktorzy
) go maja. Niech sobie z nami wygrywaja ile chca przed sezonem. Grunt to pokonac ich w Serie A. Jednak nie tym skladem. Przynajmniej czesciowo nie tym.
Tak wiec panowie oraz nieliczne panie, glowa do gory i patrzmy z nadzieja w przyszlosc, bo nadzieja to jedyne co nam w tej chwili zostalo.
Przegralismy Trofeo TIM. Jedna tragedii zadnej z tego robic nie powinnismy. To tylko maly pucharek, ktory nic nie znaczy. Niech Mediolanczycy (nie wiem ktorzy

Tak wiec panowie oraz nieliczne panie, glowa do gory i patrzmy z nadzieja w przyszlosc, bo nadzieja to jedyne co nam w tej chwili zostalo.
srali muszki będzie wiosna
- Alexxxxx
- Juventino
Masz racje, Roma może miec dużą wtopę.BiancoNerri_ pisze: Aż sie boje sezonu.
A co do meczów zawiodłem sie na maxa. Pessotto, ktory kiwa się sam z sobą. Boski Legro grający w zapasy na boisku piłki nożnej. Kapitalny Iuliano z napisem na koszulce "Przejdz obok Mnie nie chce czerwonej kartki". Birindelli stac to on potrafi i to w miejscu. Ferrara to juz nie te lata, za mała koordynacja ruchów. Thuram też nie gennialnie. Brighi, czy on gra w Milanie

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Andryk
- Juventino
wstyd.......ten moggi jest chyba ślepy!! czy on k*** a nie widzi że z ta obroną to daleko z Juve nie zajdą?? naobiecywał i teraz co??nic kupil zebine, któy według nie jest tym którego juve potrzebowało. Przydałby sie Sol Cambell badź Fabio Cannavaro, ale szkoda mu kasy..lol.....przeciez w wielki futbol sie inwestuje, a u nas cos ostatnio sałbo.
Jezu gdzie jest nasz juventus, który wygrywal z każdym ??
to nie jest ten sam juve co w ten za czasów lippiego...
Capello według mnie źle nastawil pikarzy na te mecze, ale oby w sezonie im lepiej szlo..
ps. nie ma co patrzec ze milan byl w tamtym sezonie ostatni i zdobyl Scudetto, to Juve juz jest na 100% MISTRZEM, to są tylko takie , Kalkulacyjne gdybanie
Jezu gdzie jest nasz juventus, który wygrywal z każdym ??
to nie jest ten sam juve co w ten za czasów lippiego...
Capello według mnie źle nastawil pikarzy na te mecze, ale oby w sezonie im lepiej szlo..
ps. nie ma co patrzec ze milan byl w tamtym sezonie ostatni i zdobyl Scudetto, to Juve juz jest na 100% MISTRZEM, to są tylko takie , Kalkulacyjne gdybanie
- Martin
- Juventino
Prosze wszystkich o spokoj. Wprawdzie nie ogladalem tego turnieju, nawet nie bylem na czacie wiec nie mialem okazji czytac komentarza, ale nie ma co panikowac. Rok temu Milan przegral oba mecze w Pucharze TIM i co? Siegnal po Scudetto. Nie ma co plakach chlopaki, bo dla takiego pilkarza trofeum TIM czy inne sparingi to po prostu element przygotowania.
Wiem ze jak na razie Moggi daje ciala. Ale powstrzymajmy sie z krytycznymi uwagami do rozpoczecia sezonu. Wtedy bedzie mozna wyciagnac ostateczne wnioski. Jednym slowem reeelaaax. Cieszmy sie wakacjami. Zostal wam miesiac (a mi pare dni
)
Wiem ze jak na razie Moggi daje ciala. Ale powstrzymajmy sie z krytycznymi uwagami do rozpoczecia sezonu. Wtedy bedzie mozna wyciagnac ostateczne wnioski. Jednym slowem reeelaaax. Cieszmy sie wakacjami. Zostal wam miesiac (a mi pare dni
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013