Powazna kontuzja Thurama !?
- BIGGI
- Qualità Juventino
Obrońca Juventusu Turyn, Lilian Thuram doznał poważnej kontuzji podczas towarzyskiego mni meczu z Interem Mediolan, przegranym pzrez zespół Starej Damy 0:1.
Francuz nabawił się urazu prawego ramienia w starciu z napastnikiem Nerazzurich, Julio Ricardo Cruzem.
http://pilka.pl/?mid=1&show=7692
Jak cos cos dokladniej to piszcie,bo jesli to prawda to nasza obrona bedzie jeszcze wieksza komedią :?
Francuz nabawił się urazu prawego ramienia w starciu z napastnikiem Nerazzurich, Julio Ricardo Cruzem.
http://pilka.pl/?mid=1&show=7692
Jak cos cos dokladniej to piszcie,bo jesli to prawda to nasza obrona bedzie jeszcze wieksza komedią :?
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2004, 22:43 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- kasia_vojtovicz
- Juventino
kupujemy wladka szczepaniaka z mks stare bielice i najlepszego dryblera ligi polskiej damiana powroznika do atku i jestemy galaktykos juz
dla wszystkich tak z piatke pavulonu
- PABLO
- Juventino
to tak wygladalo:BIGGI pisze:
Thuram skoczyl szczupakiem i chcial wybic pilke i wybil ja lecz mediolanczyk chcial strzelic na bramke i zamiast pilke trafil w Thurama glowe
najpierw trzymal sie za glowe a pozniej za bark. jak oberwal w glowe to tak dziwnie bez wladnie spadal na ziemie !a potem gryzl sobie reke z bolu !!
- _Jah
- Juventino
Zaczyna się robić nie ciekawie. Nie sądziłem, że kontuzje już tak szybko nas dopadną. W tej sytuacji sprawa wygląda jasno: jak najszybciej musimy sobie sprawić środkowego obrońce. Nie muszę chyba dodawać, że musi to być zawodnik z najwyższej półki. A co do Thurama to miejmy nadzieję, że szybko powróci na boisko.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- BIANCONERI
- Juventino
Patrząc na poczynania naszej defensywy kontuzja Thurama urasta do miana katastrofy.Wczoraj nie dość,że zagraliśmy słabo to jeszcze straciliśmy najlepszego obrońce(pytanie na jak długo).W tym momencie Moggi na prawde powinien pomyśleć o kolejnym transferze tym razem o solidnym uznanym obrońcy bo inaczej powtórzy sie sytuacja z poprzedniego sezonu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Molek big fun juve
- Juventino
ehhh Kicha ze Thuram ma kontuzje bo bez niego nasza obrona sie nie bedzie liczyc sam Zambro nie powalczy a jak wiadomo to Leggrotaglie mu nie pomoze w walce bo po wczorajszych meczach pokazal swoja klase jeszcze nie dorosl do tego by grac w wielkim klubie jakim jest Juve. Zebina sobie calkiem niezle dawal rade i mam nadzieje ze tez bedzie obronca solidnym i wspierajacym druzyne jak i Buffona
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- hajdix
- Juventino
Kurna znowu kich zaczyna sie nieciekawie robic myslalem ze pokazemy Interowi i Milanowi a tu kicha trzeba kupic obronce i jakiegos ofensywnego pomocnika z wizja,technika i dobrym dryblingiem.
haJdiX
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
- Molek big fun juve
- Juventino
Ehh Pavel nie wiem czy ogladales mecz ale Zebina zagral naprawde dobrze jezeli sluchasz sie wypowiedzi innnych ktorzy nie ogladali meczu a slyszali tak ze przez niego to zycze powodzenia bo ja mecz ogladnalem i mi sie jego wystep podobal. Na razie nie mam do niego zadnych zastrzezenPavel87 pisze:Zgadzam sie z przedmówcami że kontuzja Thurama to pramdziwa katastrofa zwłaszcza że Zebina to kolejny obrońca klasy Iuliano czy Legro. Jak nie dokupimy dobrych obrońców to będzie cienko
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Narazie nie ma co popadać w histerię. Poczekajmy na diagnozę lekarza. Liczę, że uraz nie będzie zbyt groźny i Thuram szybko będzie do dyspozycji Capello.
Na dzień dzisiejszy mamy tylko 1 obońcę, któremu można zaufać w 100%. Oczywiscie Zambrotta.
Niewiem co będzie dalej. Może Moggi wkońcu przejży na oczy. Chociaż znając jego, jak już ma kogoś kupić to będzie to zawodnik pokroju Legro, bo na lepszego nie wyłoży kasy :?
Nie ma to jak stawiać na weteranów. Szkoda, tylko że Ferrara, Montero i Iuliano, najlepsze lata mają już za sobą...a Legro? Sami wiecie. Będzie nieciekawie.
Na dzień dzisiejszy mamy tylko 1 obońcę, któremu można zaufać w 100%. Oczywiscie Zambrotta.
Niewiem co będzie dalej. Może Moggi wkońcu przejży na oczy. Chociaż znając jego, jak już ma kogoś kupić to będzie to zawodnik pokroju Legro, bo na lepszego nie wyłoży kasy :?
Nie ma to jak stawiać na weteranów. Szkoda, tylko że Ferrara, Montero i Iuliano, najlepsze lata mają już za sobą...a Legro? Sami wiecie. Będzie nieciekawie.

- RadeKas
- Juventino
Dokladnie Ti_Amo... musimy poczekac na jakis oficjalny komunikat. Do tego czasu nie mamy pewnosci czy Thuramowi cokolwiek jest. Miejmy nadzieje ze to tylko jakis niegrozny uraz.
Ale moze to miec swoje +. Moze Moggi bedzie wkoncu zmuszony kupic obronce swiatowej klasy. Ehh... zreszta co tu gadac. Wracaj do zdrowia Thuram. Potrzebujemy chociaz odrobine pewnosci w naszych szeregach defensywy... A Legro, Iuliano, Pesotto czy Ferrara tej pewnosci nam nie zapeniaja (Zebiny nie napisalem bo to sie dopiero okaze, ale wielkiej wiary w nim nie pokladam...)
Ale moze to miec swoje +. Moze Moggi bedzie wkoncu zmuszony kupic obronce swiatowej klasy. Ehh... zreszta co tu gadac. Wracaj do zdrowia Thuram. Potrzebujemy chociaz odrobine pewnosci w naszych szeregach defensywy... A Legro, Iuliano, Pesotto czy Ferrara tej pewnosci nam nie zapeniaja (Zebiny nie napisalem bo to sie dopiero okaze, ale wielkiej wiary w nim nie pokladam...)
srali muszki będzie wiosna