Wit Georgia Tbilisi - Wisła Kraków - II runda el.LM

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2004, 20:35

Rywal Wisły na pewno nie jest wielce wymagającą drużyną, ale wydawało się, ze norweska Valerenga Oslo też nie była wielkim przeciwnikiem, a jednak Wisła odpadła :x Myśle, że nie można lekceważyć przeciwnika i piłkarze Wisły powinni grać na 100% swoich możliwości. jeżeli Wisła wygra w dwumeczu to chciałbym, aby trafiła na Juventus. Mialbym wkońcu okazje zobaczyć Juventus na żywo i nie musiałbym daleko jechać 8)

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2004, 20:44

A wiec do boju Wiselka..Czas zmazac plame z meczow z Valerenga Oslo.Mysle ze nie nalezy sie zbytnio obawiac druzyny z Gruzji(mecze w pierwszej rundzie 5-0 i 0-3 z mistrzem Wysp Owczych wiec nie rewelacyjnie).Jednak porazka TSu w sparingu z Bordeaux 1-4 tez martwi wiec trzeba uwazac...Mysle ze spokojnie przebrniemy Gruzinow jednak wielki zna zapytania ciazy nad runda III gdzie do gry wejda powazni rywale(wsrod nich Juve i wiele innych silniejszych od ekipy Bordeaux).Ja mam nadzieje ze jednak tym razem Biala Gwiazda zablysnie w Champions League(byle nie kosztem Bianconerich,choc to niemozliwe raczej).FORZA TS!

Mezo***

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2004, 22:24

Ja myśle że wisełka kupiła pare piłkarzy więcej niż przeciętny i w tym sezonie zobaczymy ją w fazie grupowej LM :!: :!:

Uważam że najilniejszą pozycją w wiśle jest bramka i Majdan!!

Niestety nie znam konkretnych nazwisk kupionych piłkarzy przez wisłe jerśli ktoś zna to prosiłbym napisać :wink:
Z góry dziękuje!!

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 09:19

Mecz będzie pokazany w TVP 27 o godezinie 16.
http://pilka.interia.pl/news?inf=525503

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 10:52

Mecze Wisły w TVP

W czwartek Telewizja Polska zakończyła negocjacje z firmą SportFive w sprawie pokazywania meczów Wisły Kraków w II rundzie eliminacji LM – czytamy w „Przeglądzie Sportowym”.

Mistrzowie Polski walkę o udział w fazie grupowej Champions League rozpoczną we wtorek, 27 lipca. Wisłę czekają dwa spotkania z gruzińską ekipą WIT Tbilisi. Mecze zobaczymy w TVP.

Pierwszy mecz podopieczni Kasperczaka rozegrają we wtorek w stolicy Gruzji. Początkowo mecz planowano na środę, jednak w czwartek nadesłano z Gruzji informację na temat zmiany terminu spotkania.

Ekipy Wisły i WIT-u wyjdą na boisko o godzinie 18:00 czasu miejscowego. W Polsce będzie wówczas 16:00. Rewanż w Krakowie, 4 sierpnia, zaplanowano na godzinę 20:45.

http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,95 ... plina.html

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2004, 11:42

Negocjacje pomiędzy TVP a firmą SportFive zakończyły się niepowodzeniem i wszystko na to wskazuje, że kibice w Polsce nie zobaczą najbliższego spotkania Wisły Kraków w eliminacjach Ligi Mistrzów, które we wtorek zawodnicy Białej Gwiazdy rozegrają w zespołem WIT Georgia Tbilisi.

http://pilka.pl/?mid=1&show=7593

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2004, 21:36

Negocjacje trwają . Wysłałem maila do TVP i czekam na odpowiedz . Jesli dojda do porozumienia dzisiaj to jest szansa , bo Tvp zalerzy na meczach 3 rundy i jerzeli ich nie kupi to może ją wyprzedzic inn stacja. :twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2004, 22:15

Mosiu pisze:Negocjacje trwają . Wysłałem maila do TVP i czekam na odpowiedz . Jesli dojda do porozumienia dzisiaj to jest szansa , bo Tvp zalerzy na meczach 3 rundy i jerzeli ich nie kupi to może ją wyprzedzic inn stacja. :twisted:
Raczej sie nie doczekasz bo wlasnie przegladam forum Wisly i poszlo juz chyba pareset protestow do nich :lol: Ja sam o 12 wysylalem im maila z pytaniem ale nie odpisali (wczoraj zrobilem to samo i odpisali) wiec chyba skrzynke maja przeciazona. :lol: ...piszcie protesty tvp@tvp.pl
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2004, 14:19 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.

czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2004, 22:49

Ja z polskich klubów kibicuje legii ale wiśle w pucharach życze jak najlepiej :wink:

_Jag_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2004, 13:44

Mam dobra wiadomosc dla posiadaczy cyfry+. Znalazlem program TV Adjara(podobno ma tam byc mecz Wisełki) na 270 kanale. Milego ogladania :)

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2004, 14:18

_Jag_ pisze:Mam dobra wiadomosc dla posiadaczy cyfry+. Znalazlem program TV Adjara(podobno ma tam byc mecz Wisełki) na 270 kanale. Milego ogladania :)
Mecz Wisły nie w Adjara, ale GTV 1

Gruzińska telewizja publiczna GTV przeprowadzi transmisję ze wtorkowego pojedynku krakowskiej Wisły z WIT Georgia. Spotkania nie obejrzymy w TV Adjara.

Posiadacze dobrych anten satelitarnych mogą zacierać ręce. Kanał da się złapać na satelicie Eutelsat W-2 16 E.

http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=27546

batosmesas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2004, 14:55

a wie ktos czy ten kanal jest na Cyfrze + jka tak to na ktorymm kanale??

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2004, 14:57

Boshe.... no ca za kraj, żeby nie można sobie obejrzeć meczu polskiego klubu w europejskich pucharach. Ludzie piszecie maile do TVP :!: :!: mam nadzije, że przynajmiej rewanż pokażą w tv... :evil: :?

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2004, 15:28

Portal interia.pl poinformował przed chwilą, że telewizja GTV 1 wycofała się z relacjonowania meczu pomiędzy WIT Georgia i Wisłą Kraków. Tak więc żadna stacja telewizyjna nie przeprowadzi transmisji z tego meczu.

zenada

Wobec tego tylko w portalu INTERIA.PL będzie można śledzić relację na żywo z meczu mistrzów Polski. Nasz wysłannik na stadionie w Tbilisi będzie przekazywał nam na bieżąco wydarzenia ze stadionu w stolicy Gruzji

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2004, 19:17

Nie przeszkodziło to jednak samym piłkarzom, którzy w fantastycznym stylu rozgromili przeciwnika 8:2. Przyznam, że dawno nie widziałem na boiskach piłkarskich takiego rozstrzygnięcia. Swego czasu pamiętam, że Ajax Amsterdam na początku swojej przygody w PU w roku 98' wygrał 11:0. Na uwagę zasługują 4 gole Frankowskiego. Ręcę same składają się do oklasków. Sprawa awansu wydaje się już przesądzona.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2004, 20:06 przez _Jah, łącznie zmieniany 1 raz.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
ODPOWIEDZ