Trick który wam sie najbardzije podoba

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 11:52

Takiego postu jeszcze nie bylo (chyba :])

wpisujcie tutaj tricki i akcje piłkarzy które wam wpadly w oko i najbardziej wam sie podobaja

mi sie najbardziej podoba
akcja Del Piero w meczy z realem po której strzelił gola
oraz trick Ronaldinho (niewiem jak to nazwac byla to reklama gdzie pokazywani byly piłkarze brazyli i bodajze portugali i Ronaldinho zrobil taki fajny trick by minąc jednego z pilkarzy portugali

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:00

Mi również podobał się ten zwód Ronaldinho z reklamy Nike, ale najlepszy był zwód Diego Tristama w LM, 2002/2003 sezon(Deportivo3 vs 8Monaco) jak on to zrobił :!: :shock: :wink:, pierwsza klasa :-D.Widział ktoś tą akcję?.Jego akcja zajęła 1 miejsce z 50 najładniejszych bramek tamtej LM.

Łuki z Brzegu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:14

Stara dobra genialna Ruleta by Zizu

Juve e' mio
Io sono Juve
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:15

Zdecydowanie trick Fernando Redondo w LM dobre pare lat temu. Gral wtedy jeszcze w Realu Madryt, a przeciwnikiem byl MU.
Wspanialy rajd po lewej stronie. Stanal tylem do obroncy MU. Pieta zagral mu pilke miedzy nogami i zdazyl go obiec. Dobiegl do koncowej linii , na wysokosci lewego slupka do bramki, podal (komu? chyba Raulowi) i byl gol.

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:19

Bad_Magick pisze:Zdecydowanie trick Fernando Redondo w LM dobre pare lat temu. Gral wtedy jeszcze w Realu Madryt, a przeciwnikiem byl MU.
Wspanialy rajd po lewej stronie. Stanal tylem do obroncy MU. Pieta zagral mu pilke miedzy nogami i zdazyl go obiec. Dobiegl do koncowej linii , na wysokosci lewego slupka do bramki, podal (komu? chyba Raulowi) i byl gol.

No tak :D, zapomniałem o tym :wink:, to też było genialne.

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:33

koleczko w wykonaniu ALEXA i zizou musze powiedziec ze po intensywnych treningach opanowaBem ten trick cos wspanialego

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:23

Juventin pisze:koleczko w wykonaniu ALEXA i zizou musze powiedziec ze po intensywnych treningach opanowaBem ten trick cos wspanialego
Pochwale sie, ze ja tez go opanowałem i to z dwa lata temu :D . A najbardziej podobał mi sie rajd Alexa w meczu Italii chyba z Węgrami(w kazdym razie było napisane 'Ungheria', ale nie jestem pewien czy to Wegry :? :?: ).

Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:46

Ot kółeczko to chodzi wam o miraż, do okoła świata?? Ja to opanowałem tylko Zośką. Tylko teraz próbuje robić to z piła.podobają mi sie tez nożyce Alexa które wykonywał pare lat temu i wspomniany zwód Ronaldinho.

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:50

bociu pisze:
Juventin pisze:koleczko w wykonaniu ALEXA i zizou musze powiedziec ze po intensywnych treningach opanowaBem ten trick cos wspanialego
Pochwale sie, ze ja tez go opanowałem i to z dwa lata temu :D . A najbardziej podobał mi sie rajd Alexa w meczu Italii chyba z Węgrami(w kazdym razie było napisane 'Ungheria', ale nie jestem pewien czy to Wegry :? :?: ).
te kółeczko to potrafi przeciętny piłkarz,nie wiedze w tym nic nadzwyczajnego, ale zwód Redondo to jest to :P

ALEXY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:57

mi podoba sie twn trick Ronaldincho i Ronaldo ale ten ronadlo niewiem z kijm ale masakra i ten ronaaldinho opanowalemm do perfekcji

GRANDE JUVE
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 16:15

Wcale nie jakos ci przecietni pilkarze nie uzywaja tego tricku widzialem jak ten trick wykonywall ALEX, M.Golinski,Zizou,ronaldo tylko. zapomnialem dodac zwod redondo jest wspanialy

Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 16:37

Bad_Magick pisze:Zdecydowanie trick Fernando Redondo w LM dobre pare lat temu. Gral wtedy jeszcze w Realu Madryt, a przeciwnikiem byl MU.
Tak. Zgadzam sie z toba. Pamietam tego gola i byl on chyba najladniejszym w tamtej edycji Ligi Mistrzow.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2004, 21:30

Zagranie Redondo nie było jakieś super skomplikowane i finezyjne, ale fakt zrobił on to bardzo sprytnie i udanie...Akcja warta oglądnięcia. 8)

Zdecydowanie najbardziej podobają mi się dwie sztuczki techniczne prezentowane przez piłkarzy. Pierwsza to jest oczywiscie "ruletka" czy jakoś inaczej to sie nazywało w wykonaniu Del Piero i Zidane'a.
Zresztą sam ją opanowałem prawie do perfekcji-w biegu na pełnej szybkości wychodzi, ale jednak czasami jeszcze sie coś zamiesza jak za szybko gonie :wink:

Druga jest to "odbicie i powrót piłki" w wykonaniu Ronaldinho !!! On zdecydowanie robi to najlepiej ! Widzialem jak robili to inni piłkarze ale on ma to juz perfekcyjnie opanowane. To co pokazywał w PSG jest naprawde niewiarygodne, potrafił swoimi sztuczkami ( własnie tą ) przejsc całe boisko i na koniec strzelic gola lub bardzo dobrze odegrać. 8)

Przypomnialem sobie jeszcze jedno. 8) Słynął z tego zagrania Alex Del Piero w najlepszych latach swojej kariery. Biegnie z piłką lub przyjmuje podanie od kogoś i zmyla przeciwnika i odbija bardzo szybko w drugą stronę, następnie na wolnej pozycji szykuje się do strzalu i z ostrego kąta umieszcza piłke w długi róg-przewaznie w okienko... 8) Maestria !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 12:16

duzo niesamowitych zagran zawsze prezentował jay jay okocha. za to go uwielbiam.
jednak nigdy na boisku nie mozna pokazac tego co we fristajlu. zobaczcie na przykład co z piłą wyczynia Soufanie Touzanie... <wow>

Obrazek
BBOOSS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2004, 12:36

Mi sie najbardziej podobał trick Bergkampa w meczu Newcastle-Arsenal gol na 0-1, byl odwrocony do zawodnika, kopnol pilke jakos w prawo ,a zawodnika ominol lewą stroną i strzelil bramke,naprawde piękne. 8)

LEGIA WARSZAWA
ObrazekObrazekObrazek
ODPOWIEDZ