Gilardino odrzucił ofertę Parmy.
- Jędruś
- Juventino
Alberto Gilardino odrzucił ofertę przedłużenia kontraktu z Parmą. W ten sposób piłkarz przybliżył się do swojego odejścia do Juventusu lub Romy.
Zawodnik i jego agent spotkali się z kierownictwem Parmy w czwartek, jednak nie doszli do porozumienia. Parma oferowała kontrakt do 2007 roku, opiewający na 1,5 miliona funtów za sezon.
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=27329
Jeżeli na przeszkodzie do pozyskania Gilardino stoi tylko Roma, to myślę, że zadłużony klub z Rzymu nie przebije oferty Juventusu dotyczącej zarówno ceny za piłkarza jak i wymogów kontraktowych utalentowanego piłkarza
.Jednak wiadomo nie od dziś, ze piłkarzem intersuje się Man Utd i Real Madryt, lecz sądzę, że Gilardino wybierze między Juve
, a Romą.
Zawodnik i jego agent spotkali się z kierownictwem Parmy w czwartek, jednak nie doszli do porozumienia. Parma oferowała kontrakt do 2007 roku, opiewający na 1,5 miliona funtów za sezon.
http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=27329
Jeżeli na przeszkodzie do pozyskania Gilardino stoi tylko Roma, to myślę, że zadłużony klub z Rzymu nie przebije oferty Juventusu dotyczącej zarówno ceny za piłkarza jak i wymogów kontraktowych utalentowanego piłkarza

- mnowo
- Qualità Juventino
I bardzo dobrze! 
Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie... a wyszloby wtedy, gdyby Juve zlozyl propozycje kontraktu ktora by go zadowalala
Niech tak sie stanie
hieh hieh
Byle do wiosny, byle nie do Romy.

Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie... a wyszloby wtedy, gdyby Juve zlozyl propozycje kontraktu ktora by go zadowalala

Niech tak sie stanie

Byle do wiosny, byle nie do Romy.
- nookie
- Juventino
a ja myślę że on jest niepotrzebny w JUVE...mamy 3 naprawde wysmienitych napastnikow i 4 bardzo dobry to już byłby nadmierny koszt..powinnismy kupic kogos dobrego..ale nie az tak dobrego..rozumiecie o co mie chodzi? 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Miolli
- Juventino
Hymmmmmmm nie ma modów
Założyłeś temt w złym pokoju........
A co do Gilardino to też nie wydaje mi się że jest on aż tak potrzebny.
Przydał by się raczej ktoś solidny na ławke 8)
Czyli wsumie zgadzam się z Nookie'm.

Założyłeś temt w złym pokoju........
A co do Gilardino to też nie wydaje mi się że jest on aż tak potrzebny.
Przydał by się raczej ktoś solidny na ławke 8)
Czyli wsumie zgadzam się z Nookie'm.
- fox516
- Juventino
Uwazam ze Gilardino jest potrzebny dla Juve, tacy doswiadczeni zawodnicy jak Del Piero, Trezeguet napewno duzo by nauczyli mlodego wlocha, a zarazem Gilardino zmobilizowal by Del Piero, Trezeguet do ciezszej pracy, co napewno wyjdzie na korzysc Juve.
- Mati21pi
- Juventino
gilardino nam potrzebny musi byc jakis mlody dobry napastnik a poreszta wieksza rywalizacja raczej nikomu zle nie wyjdzie juve moze tylko na tym transferze skorzystac;d
A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
- Mejgus
- Juventino
zgadzam sie z toba. na tak młodego i utalentowanego zawodnika moggi nie może żałować kasy!!!!!!! mam nadzieje, że wzmocni juvemnowomiejsky pisze:I bardzo dobrze!
Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie... a wyszloby wtedy, gdyby Juve zlozyl propozycje kontraktu ktora by go zadowalala![]()
- bociu
- Juventino
Pewnie wybierze Rome, bo nasz kochany Lucek nei wylozy na niego kasy. A pozatym Roma moze przebic nasza oferte, bo w futbolu nie wszystko jest fair i zadluzone po uszy kluby moga dokonywac znaczycych transferów(Roma, Real, Lazio, choc ostatnio tylko sprzedajeJędruś pisze:Jeżeli na przeszkodzie do pozyskania Gilardino stoi tylko Roma, to myślę, że zadłużony klub z Rzymu nie przebije oferty Juventusu dotyczącej zarówno ceny za piłkarza jak i wymogów kontraktowych utalentowanego piłkarzasądzę, że Gilardino wybierze między Juve
, a Romą.

MOGGI WYDAJ TROCHE KASY NA GILARDINO!!!!
- Jędruś
- Juventino
Dziadek pisze:Tylko Elita wyjechała na Zlot to juz wszyscy regulaminu nie przestrzegają. ZŁY POKÓJ!!!! Nie pierwszy dzisiaj który napotkałemJednak co do tematu to Gilardino musi isc do nas. Gilardino bedzie u nas!!
To, że założyłem post w złym pokoju, to jest wyłącznie moja wina, o tak, nie wiem czemu, ale nie zwróciłem uwagi na pokój.Teraz już będę pamiętał.Widzę, że już mój post został przeniesiony do poprawnego pokoju
- Pavel87
- Juventino
Giraldinio jets spoko gość. Na peewno by sie przydał, np. jak ktos zauważył jego obecnośc podniosłaby stopoień rywalizacji w ofensywie. Ale ja uważam że jak narazie to trzeba sprowadzić Jankulowskiego(na nim mi najbardziej zależy) i Canavarro. Ale jak Moggi nie zaskąpi kasy(w co wątpie) to bedzie spox jak go sprowadzą
Forza Squadra Bianconera