Wit Georgia Tbilisi - Wisła Kraków - II runda el.LM
- BIGGI
- Qualità Juventino
Wisełka zaczyna przygode z Ligą Mistrzów,oby twała jak najdluzej 8) Jej rywalem w 2 rundzie bedzie druzyna z Gruzjii(28 lipca, rewanz 4 sierpnia).Mysle ze dosyc łatwo sobie poradzą(chociaz nigdy nic nie wiadomo)...Ale nie pokoi mnie jedna rzecz,słyszałem ze nie bedzie transmisji w TV :x Wie ktos cos na ten temat ?
- bociu
- Juventino
Szczerz mowiac to pierwszy raz slysze o tej druzynie. Choc na codzien kibicuje Legii, to w pucharach bede kibicował wszystkim polskim zespolom(nawet Lechowi :lol: ). Mam nadzieje, ze wisła zajdzie daleko. Z takim przeciwnikiem powinna poradzic sobie bez problemu!!! 

- ToMeK
- Juventino
Boze...skonstruuj bardziej inteligentniej swoja wypowiedz i pozniej ja napisz,bo czytajac Twojego posta - plakac mi sie chce :?PABLO pisze:ta druzyna to nie jest druzyna !ciekawe co bedzie po tej druzynie
moze Juve !!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Wlasnie ja tez bylem przekonany ze jak co roku bedzie transmisja,ale w komentarzach na onecie wszyscy piszą cos w stylu "tvp nie pokarze meczow 2 rundy" itp.....sam nie wiem :roll:Jędruś pisze:Ja również pierwszy raz słyszę o tej drużynie :? i jestem pewien, że będą transmitowali wszystkie mecze polskich drużyn w pucharach europejskich, jak co roku:-D
- Mosiu
- Juventino
Sprawdziłem właśnie program telewizyjny na wtorek i nie ma tam zaplanowanego meczu Wisły ( ale telewizja publiczna często zmienia program więc nie trace nadzieji) . Co do szans Wisły , to moim zdaniem decydujący będzie mecz wyjazdowy - sądzę że jeśli Wisła nie przegra na wyjezdzie to z łatwością rozstrzygnie rywalizacje u siebie. :twisted:
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- mnowo
- Qualità Juventino
Wisla nie moze przede wszystkim zlekcewazyc przeciwnika. Gruzja nie Gruzja, jak zlekcewaza to i klub z Wysp Owczych moze im dolozyc... Ale faworytem jest bez watpienia Wisla i mam nadzieje ze lyknie przeciwnika 
A z transmisja to niech nie leca w kulki tylko pokazuja! :twisted:

A z transmisja to niech nie leca w kulki tylko pokazuja! :twisted:
- Juve The Best
- Juventino
Ze względu na umowę ze stacją telewizyjną, uległ zmianie termin meczu drugiej rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów WIT Georgia Tbilisi - Wisła Kraków. Mecz, który miał być rozegrany w środę 28 lipca, odbędzie się dzień wcześniej - informuje "Gazeta Krakowska".BIGGI pisze:(28 lipca, rewanz 4 sierpnia).
W drugiej rundzie pierwsze mecze rozegrane zostaną 27 i 28 lipca, rewanże 4 sierpnia.
http://pilka.interia.pl/news?inf=525152

- Rafal Tarnacki
- Juventino
Zapewne Wisla przejdzie ten zespol z Gruzji, bo jak nie to kwas. A i tak zapewne w 3 rundzie trafia na jakis lepszy zespol i odpadna.
FORZA JUVE!!!
LEGIA JEST MISTRZEM POLSKI!!!
FORZA JUVE!!!
LEGIA JEST MISTRZEM POLSKI!!!
- nookie
- Juventino
Kurde..nie dołujcie mnie..juz pytalem wczesniej w ktoryms z tematow czy mecz bedzie ale chyba mi nikt nie odpowiedzial..wchodze tu a tu psikus..tk ne moze byc...mecz musza pokazac..innej opcji ne ma 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.