Groclin w Alpen Cup
- lukas24
- Juventino
Groclin już niedługo(nie wiem dokładnie kiedy) będzie brał z tego co wiem udział w turnieju Alpen Cup. Jeg oprzeciwnikami będą Olimpiakos, Utrecht i Nantes. Coś obiło mi sie o uszy że będzie jakaś transmisja meczu Groclinu na Eurosporcie. Wiecie coś o tym??
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
- bociu
- Juventino
Ty to wiesz i ja to wiem.... Groclin poprostu nie ma szans. Odchodza czolowi gracze(Rasiak, Zajac, Niedzielean, chyba Wieszczycki[nie jestem pewien]), przychodza duzo słabsi(Sikora, Radzewicz, ktory jak sam mowi gra wylacznie dla pieniedzy, :? wybacz rudy, ale tego nie toleruje...). Chociaz obejrzałbym sobie jak dostaja w dusze :lol:<< aLeX2004 >> pisze:Ja niestety nie wiem, ale wiem jedno ... 3 mecze Groclinu i 3 ... porażki
- Mosiu
- Juventino
Groclin zagra w środę i czwartek ( obydwa mecze bedą transmitowane w Eurosporcie) , ale z kim nie pamiętam . Informację taką podał dzisiaj Mateusz Borek podczas realcji meczu Partizan - Feenoord , który właśnie oglądam ( Eurosport - na razie Partizan prowadzi 1:0 ). :twisted:
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- miccoli
- Juventino
W weekend we włoskim Bolzano rozpocznie się czwarta, ostatnia w tym roku odsłona Pucharu Alp. Jak już wcześniej informowaliśmy weźmie w niej udział także Groclin Grodzisk Wielkopolski, a relacje z całości turnieju przeprowadzi Eurosport.
- Groclin zmierzy się z FC Treviso i z Olympiakosem Pireus. W ostatniej chwili zmieniła się formuła tego turnieju, zagrają tylko trzy ekipy, ale dla polskich kibiców to tylko... lepiej. Oba mecze Groclinu pokażemy na naszej antenie - powiedział Przeglądowi Sportowemu Jakub Kwiatkowski z Eurosportu.
We środę o godzinie 18.00 Eurosport zaprezentuje bezpośrednio spotkanie Groclinu z Olympiakosem Pireus, powótrka w czwartek o godzinie 12.15.
http://www.komentatorzy.soccer.com.pl/i ... hp&id=1603
- Groclin zmierzy się z FC Treviso i z Olympiakosem Pireus. W ostatniej chwili zmieniła się formuła tego turnieju, zagrają tylko trzy ekipy, ale dla polskich kibiców to tylko... lepiej. Oba mecze Groclinu pokażemy na naszej antenie - powiedział Przeglądowi Sportowemu Jakub Kwiatkowski z Eurosportu.
We środę o godzinie 18.00 Eurosport zaprezentuje bezpośrednio spotkanie Groclinu z Olympiakosem Pireus, powótrka w czwartek o godzinie 12.15.
http://www.komentatorzy.soccer.com.pl/i ... hp&id=1603
...